Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!

upraveno 21. prosince 2015 v Film a televize
15051535556109

Komentáře

• upraveno 22. ledna 2018
    @Tyrion Lannister Taky to může být bastard sám od sebe, u některých to přichází tak nějak přirozeně :D
  • AvivAviv
    upraveno 22. ledna 2018
  • Jen já v tom hledal větší konspiraci :D
    Jinak sakra, ten blesk přivodil Yoda ne? Vztáhl ruku k nebi a bum.. (?)
    I když Síla nebo Yoda.. pokud jde o splynutí se silou, je to asi jedno.
  • AvivAviv
    upraveno 22. ledna 2018
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 22. ledna 2018
    @Aviv Celá sequelová trilogie je jedno velké ctr-c a ctrl-v :D
  • Právě proto by už snad nemuseli přidávat další! Nebo chtějí Cross the Line Twice a Up to Eleven? :D
    upraveno 22. ledna 2018
    @Aviv Ale tak samozřejmě, že budou přidávat další!
    Kylo: Now... go, my love. Leave me.
    Rey: No. You're coming with me. I'll not leave you here, I've got to save you.
    Kylo: You already... have, Rey. You were right. You were right about me. Tell my mother... you were right.
    :D
    @svoa00 @sfik @Aviv Po TLJ jsem přesvědčený, že první scéna IX bude, že Rey ty kodexy spalí nebo hodí přes rameno jako nepotřebný odpad. Abychom měli zase další šokující "twist" :twisted:
  • Náhodou, to s mečom fungovalo.
    Spíš by mě zajímalo kdo povede Povstání místo Leii. Nevím jestli si trochu nedrbou hlavu tím že odpálili admirálku Pinky. Samozřejmě že smrt Carrie nemohli předpovídat a jsem si jistý že o smrti princezny se dozvíme v přilétajících titulcích.

Takže, kdo je povede? Poe? Vlastně by mi ani nevadil "silný mužský charakter v politické roli". Ale zrovna on... Zase když mu daj nějakej fancy obleček nebude působit jak Jánošík, ale víc seriozně. Navíc už by si epizoda devět zasloužila delší dějovou mezeru mezi oběma filmy, tak by mohl působit i zkušeněji a uváženěji (což se teď vlastně naučil)
  • @Aviv Tak tohle byl jeden z nejlepších alternativních konců :D
  • @sfik 1. Bude to Poe, v Epizodě VIII byly odkazy na to, že to bude on a nejspíš bude mít i nejvyšší hodnost, jakkoliv to zní divně. 2. Nemusí to být v úvodních titulcích, film může začínat jejím pohřbem. 3. S Časovým odstupem počítám, už proto, že odboj potřebuje získat nějakou novou podporu, jestli má být braný vážně.
  • Pohreb sa pozdáva aj mne.
  • @svoa00 Správně, její pohřeb by tam měl být. V LJ jsem Leiu fakt hltal. Byla kouzelná.. asi tím novým účesem ;) a samozřejmě s vědomím že už tu Carrie není.
  • Tradičný Alderaanský smútočný účes.
    upraveno 22. ledna 2018
    @sfik Inspirace ne spíš konečně to slibované propojení Rebels se sequely, ostatněje to v obou případech přijde jako to samé Yoda i Bendu kontrolují počasí.
    Co se týče kytovců v Rebels, to je ještě slabí čajíček, viděl si jak vypadá flotila Yuuzhan Vongů
    http://vignette2.wikia.nocookie.net/starwars/images/7/71/ScoutingTheVong-GOI.jpg/revision/latest?cb=20100304190005
  • Hej, znie to ako čosi, čo by sa mohlo stať.
    @Aviv Tak už víme o čem bude Johsnonva trilogie =D
  • upraveno 23. ledna 2018
    Tak samozřejmě to co RJ říká o Snokovi - že o imperátorovi jsme taky nic nevěděli a pak se to dozvěděli v ep. 1,2,3 jasně nahrává tomu že bude SnokeWars story. A jak moc fandím RogueOne tak i filmu o Solovi (a kéž by i o mladém Yodovi) tak tenhle film bych byl rád aby jim nakopal zadnice svým velkým prodělkem, ale jak jsem psal SWfans prostě plačou jen do klávesnic a do kina stejně jdou, tak co..
    Mimochodem NE filmu o Obiwanovi. Obiwan seděl xy let na tattoine a nedělal nic - nevím proč bych se na to měl dívat ve filmu.
    upraveno 23. ledna 2018
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.