@svoa00 Tak zrovna premisa ala neplodnost na sci-fi film není zrovna úplně blbá, když vezmu v potaz, že poslední výzkumy zjistili, že plastů je tolik, že jsou ve vodě, co pijeme, což následně zmenšuje penisy a způsobuje neplodnost u mužů.
Já to zkrátím, mne by byl příběh úplně u zádele, kdyby akce za něco stála, ale bohužel nestojí. Ta bitka s pretoriány možná vypadala cool, ale byla příšerně nepřehledná, místo jedna stíhačka vs flotila, bych raději viděl nějakou skutečně pořádnou vesmírnou bitvu a ten závěr s Lukem, to taky teda nic moc souboj. Jako dokážu pochopit, že žádný souboj na meče není v Rogue One, ale aby nebyl žádný duel lightsaber to lightsaber ve filmu s názvem TLJ tak to mi přijde hodně smutný.
@Tyrion Lannister Mno, souboj se světelnými meči tam by a souboj na meče taky, jak sám říkáš - akorát se ti nelíbil. Bylo to mimochodem to samé jako Obi-Wan versus Vader v Epizodě IV. Máš dost specifické požadavky :D
@Aviv Co třeba fakt, že technika jejímž hlavním účelem bylo, aby nemusel zemřít, ho zabila? :-k A samozřejmě tyhle zpomalovačky mi k SW teda moc nesedí
@Tyrion Lannister Huh? On chtěl hlavně pomoct odboji, ne ho zabít nebo se nechat zabít - když už, tak dát Kylovi lekci. To nebylo zrovna k nepochopení.
@Tyrion Lannister Nesedí, to úplně souhlasím a taky mě to vyrušilo. Já na tohle asi fakt nejsem odpovědná osoba, abych to posuzovala. Mě by se třeba i líbilo, aby Rey víc bojovala s mečem jako žena a bylo to vidět, i když pravda, to měla odkoukat od Kylo Rena, když nikoho předtím bojovat s mečem neviděla.
Komentáře
2:09 Morpheus se zmýlil vyvolený není Neo, ale Luke =D
Ale pořád nevím, co je na tom trapné.