Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!

upraveno 21. prosince 2015 v Film a televize
14647495152109

Komentáře

• @Everett_Young Jenom připomínám, že Anakin Skywalker taky vyvraždil třídu :D a jenom největší motivace po obrat k temnotě byla... vágní vize o smrti. To je slabší než u jeho vnuka.
  • AvivAviv
    upraveno 20. ledna 2018
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @Aviv Naprosto čekám, že zjistí, že vlastní, minulosti se zbavit nedá. Když mu nikdo nebude připomínat rodiče a Jedie, tak mu někdo připomene Vadera a srovnání s ním a tak dále. Jako nejvyšší vůdce si stejně nebude moct dělat cokoliv, co chce, což mu Hux rád připomene, a z organizace, která je sama o sobě pohrobek Impéria, nic nového nevybuduje. Jo, navigaci mu při jednom z pokeců dá Rey a bude jí zase vyčítané, že je Mary Sue a vždycky má pravdu.
    upraveno 20. ledna 2018
  • Vďaka.
    Bolo by pekné, keby tam šiel hľadať odpovede a nie sa iba schovať.
    Stále dúfam, že sa jeho odchod dá odôvodniť tým, že je rozdiel, keď niečomu nezabrániš a keď to práveže spôsobíš a samotné nutkanie zabiť sa dá pripísať nepríjemným skúsenostiam, ktoré si nechce zopakovať a Snokeovej manipulácii, pretože ak môže k sebe volať mladého Sola, prečo by nemohol na chvíľu podstrčiť tento divný impulz Lukovi.
  • upraveno 20. ledna 2018
    @Tyrion Lannister Jsem měl vždycky za to že Obi splynul se Silou ještě než se ho dotkla čepel Vaderova meče, prostě taková sebevražda :D asi aby Vadera naštval :D

Stojím si za tím že SW animáky pro děti jsou. Pro video o třech minutách (i to obsahuje zabíjení mimo záběr) potřebovali 6 sérií seriálu.. To je kvanta násilí. Asi mi můj názor nevyvrátíš :D
  • AvivAviv
    upraveno 20. ledna 2018
    Tak nejak to vidím i ja. Kylo mohol aj po zvyšok života baletiť na hranici, ale ten moment, keď tam Luke stál s tým mečom, to ho postrčilo na druhú stranu.
  • @svoa00 Tak Snoke v LJ si pohrával s myslí Rey, možná to stejné dělal Benovi a právě to je to zlo, které Luke cítil.
  • AvivAviv
    upraveno 20. ledna 2018
    Hej. A ja myslím, že si trošku pohrával i s Lukovou a preto vôbec dostal nápad zavraždiť synovca v spánku.
    Proste Snoke je telepatický bastard.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Já si myslím a sedělo by to k Luekovi charakteru více, kdyby prostě si vyčítal ne, že se ho pokusil zabít, ale že ho nezabil. Mnohem lepší by bylo, kdyb nám v tom flasbacku ukázali, že Luke má ty temné vize, ale za každou cenu Bena zabít nechce a nakonec Ben, kterého by postrčil Snoke by se obrátil proti Luekovi a zradil ho (možná dokonce při nějaké bitvě s FO?). Pak by i to finální showdown vypadal mnohem líp

Luke: Tolik lidí jsem zabil tím, že jsem tě nechal naživu.
    Kylo: Nedělám si čárky.
    Luke: Já ano.
    Kylo: Já vím strýčku a to je důvod, proč jsem tě vždycky tolik miloval. :twisted:
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    A cítil zlo, protože mu to Petr Cibulka zjistil siderickým kyvadlem. =D
    upraveno 20. ledna 2018
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • A pozná vôbec Huxa? Navyše ten chlap nie je nenahraditeľný.
  • upraveno 20. ledna 2018
    @Aviv Tak já jenom vtipkuju. A ani Kylo Ren není nenahraditelný, zabíjet Jedie a další špinavou práci by nakonec taky zvládnul i někdo jiný. Snokea IMO hlavně bavila ta představa mít ho na svojí straně.
    upraveno 20. ledna 2018
    upraveno 20. ledna 2018
    @flanker.27 Načelníku, tučňák žije na jižním polu, tady na severním se vůbec nevyskytuje probírali jsme to... :D
    upraveno 20. ledna 2018
  • @Tyrion Lannister Tak kdyby to bylo tak, jak píšeš, tak by i jinak vyznělo i to, že Luke Rey říká o té její výpravě za přetáhnutím Bena Sola, že to nedopadne tak, jak si myslí. Jako měl by tenhle scénář svoje vlastní problémy, ale zajímavý by byl.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.