Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!

upraveno 21. prosince 2015 v Film a televize
15354565859109

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Myslím, že to nebudu testovat.
  • upraveno 25. ledna 2018
    Tohle je docela povinnost pro fanoušky SW. O tom, jak snadno mohl v roce 1977 vzniknout další béčkový film, obecně o důležitosti role střihače jako vypravěče. A že George Lucas může za úspěch zčásti poděkovat svojí první ženě, která měla na starosti střih. Upřímně - byl tehdy nezkušený filmař, takže ho z těch původních blbých rozhodnutí moc neviním (s výjimkou toho, že původně byla být Hvězda smrti neškodná!), ale je zajímavé vidět, jak i tady podobně jako u jiných kultovních věcí pomohly šťastné shody okolností.

• Pôsobivé. A video je urobené veľmi dobre.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
  • upraveno 25. ledna 2018
    @Tyrion Lannister Tak já jsem ani netvrdila nic o Commodově "level of villainy". Ta je vyšší. Ale u takových diváckých anket to nehraje hlavní roli. Hanse Grubera, Lokiho a Jokera mezi prvními ostatně nejde označit za monstra a Darth Vader měl ikonický vykupitelský dějový arch.

Božínku, opravdu nemůžeme Joaquima přetáhnout na temnou stranu Síly? Kdyby to byl antagonista v Kenobiho sólovce, tak za to ty peníze v kině určitě dám :king:
  • Ono Complete monster ani nie je synonymické s excelentným zloduchom. Vrchol zloby to technicky je, ale vrchol excelencie sa dá koľko krát dosiahnuť aj inak a lepšie.
    Ano, ano, ano, někdo mu napište krásnou roli v podle možnosti dobrém scénaři.
  • @Arutha Jsou to Reni jako nová pretoriánská garda? OK, můžu si ještě přát, aby se proti šéfovi obrátili a možná v rámci Skywalkerovské tradice přitom přišel o ruku (jeden z mála odkazů na minulé filmy, který bych schvalovala)? :twisted:
  • @svoa00 Predpokladal by som že hej, hoci nechápem prečo majú v rukách guľomety namiesto svetelných mečov. :D Skôr mi to pripomína nejakých bounty hunterov, ten druhý sprava má podobnú siluetu ako ten bounty hunter, čo zaňho bola prezlečená Leia v E6.
  • Božinku... :-D
  • Tobě taky? Jsem si říkala "Láva? To vypadá jak Mustafar...". To o černém diamantu jsem nevěděla, mohlo by na tom něco být.
  • @Aviv Tenhle chlapík vysvětluje, co "black diamond" vlastně je:

Není to žádná divoká spekulace. Taky mě pobavilo, jak říká, že Abrams chce nějak svázat všech devět filmů dohromady. Abrams by měl přestat říkat takové věci a Disney by mělo trochu víc odkrývat karty, aby se teoretizování diváků přece jenom trochu víc shodovalo s finálním produktem (kdyby to udělali už u Last Jedi, část fandomu nemusela být tak vyšokovaná z kurzu, kterým se film ubírá). Prozatím se spokojím s vědomím, že Abrams nemá v úmyslu udělat remake Návratu Jediho s jinými herci a zničit čtvrtou Hvězdu smrti.
  • Mmm... Ako sa volá hudba, ktorú použil? Nejako si ma získala. A predstava, že by nejako dokázali urobiť z tých 3 trilógii ucelenú konštrukciu ma nadchýna. JJ nesklam.
  • A keď tak premýšľam nad tým Snokeom, na myseľ mi prichádza Maul.
  • upraveno 27. ledna 2018
    @Aviv Tak co se týče hudby, tak to nevím, v popisu videa je nějaký odkaz na kanál. No právě, že to, co Abrams říká, zní až moc dobře :D On prostě je takový, pořád něco naznačovat, nechat lidi hádat. V prvním Star Treku ukázal, že je schopný vzít známou značku a úspěšně s ní pracovat, ale na druhou stranu to u něj není pravidlo. Před dvěma lety sice říkal, že vědí, na čem budou pracovat v Epizodě VIII a IX (a proto považuju část diváků za hysterické ženské v přechodu), ale u Abramse si počkám až na výsledek, než začnu vykřikovat nadšením. Jak tvrdí Martin, slova jsou vítr ;-)
  • AvivAviv
    upraveno 27. ledna 2018
  • @Aviv Člověk v kině pomalu ani nedocení Williamsovu práci, když zrovna nerozburácí celý orchestr :) Hezké hudební téma, z nové trilogie se mi nejvíc líbí tohle, hudební téma Rey, jedno z těch nejlíp zapamovatelných.

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.