Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1508509511513514581

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 27. ledna 2018
    Mysl
    67% introvertní

Energie
    72% realistický

Povaha
    98% logický

Taktika
    67% plánování

Identita
    87% asertivita

No, celkem se to trefilo, i když některé otázky jsou dost divně položené. Navíc to nijak nebere v potaz důraz na etiku/pragmatičnost což o člověku taky dost vypoví. V těchhle testech mívám tak nějak pravidelně stejné výsledky s +-pár procent výkyvem.

EDIT: ISTJ. Podobné osoby: Geralt z Rivie, Dana Scully, Anthony Hopkins, Hermione Granger.
  • AvivAviv
    upraveno 27. ledna 2018
    @Aviv tam už asi záleží na vyhodnocení jednotlivých stránek, podle jakého algoritmu přesně hodnotí a jakou váhu jak přikládají odpovědím. Taky tam občas bývají jiné otázky.

Jinak u tebe bych čekal trochu víc extrovertka, aspoň tak působíš, u těch ostatních tě neznám tak dobře, abych to typoval na procenta.
  • Odhadovanie percent ani neočakávam.
    S tou extrovertnosťou a introvertnosťou je ešte jeden malý problém. To, že je niekto extrovert neznamená, že je spoločenský. Znamená to, že energiu získava interakciou s vonkajším svetom. Ak je jeho okolie rušné, super. Introverta rušné okolie omnoho skôr vyčerpá a potrebuje načerpať sily v pokojom, vnútorne zameranom móde. A zároveň môže mať veľmi rád čas strávený v prítomnosti iných ľudí.
  • upraveno 27. ledna 2018
    @Aviv na mě to sedí, ze společenských setkání, události, jsem celkem vyřízená, ale to znamená, že bych nedokázala např. prezentovat před velkou skupinou lidí, nebo se zapojit do konverzace atd. ale je to dost náročná činnost.
  • AvivAviv
    upraveno 27. ledna 2018
    Ráta sa stým, že keď dospievaš a zreješ, tak si osvojuješ aj slabšie funkcie. Nie každému sa to podarí, ale množstvu ľudí hej. Akurát je to, presne ako popisuješ, náročnejšie, než používanie vyššie umiestnených funkcií.
  • @Aviv Ano, na mě to sedí také...Společenská setkávání jsem nikdy zrovna nevyhledával, energii nejlépe čerpám na chatě, kde je ticho, klid a málo lidí...
    Tak mě napadlo, sleduje někdo Australian Open?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Kdysi na akademii mi to vyšlo přesně na hraně INTP/ENTP.
  • AvivAviv
    upraveno 27. ledna 2018
  • SagartSagart Amo ergo sum
    Jsem zklamán :'-( bohužel se to dalo čekat...
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Aviv Z našich prezidentských voleb, Zeman vyhrál. I zlíbilo se nám Čechům sprostě hovořiti a oponety zešměšňovati.
  • To vážne?! Čakala som, že minimálne to, že na tom zdravotne je zle, zaistí, že ten post nezíska. Wow...
    @Aviv ne, to co zbylo ze Zemana vyhrálo. Teď už budeme jenom sledovat jeho pozvolný rozpad. Na druhou stranu, už jsme dlouho neměli státní pohřeb.
    Mysl - Introvertní 85%

Energie - Vizionářský 65%

Povaha - Logický 93%

Taktika - Plánování 53%

Identita - Opatrný 70%

"Archtekt" INT-J
    Architekti, kteří jsou jedním z nejvzácnějších a strategicky nejschopnějších osobnostních typů, jsou na vrcholu osamoceni a umí to opravdu dobře. Architekti tvoří pouhá dvě procenta populace, a zejména vzácné jsou ženy s tímto osobnostním typem, které tvoří jen 0,8 % populace – je pro ně často náročné najít podobně smýšlející jedince, kteří jsou schopni držet krok s jejich neúnavným intelektualismem a šachistickým manévrováním. Lidé s osobnostním typem Architekta jsou nápadití, ale přitom rozhodní, ctižádostiví, ale uzavření, úžasně zvídaví, ale neplýtvají svou energií.

jako: Christpher Nolan, Colin Powell, Elon Musk, Vladímír Putin, Friedrich Nietzsche, Petyr Baelish, Tywin Lannister, Gandalf, Yennefer :oops:

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 27. ledna 2018
    Nedělejte si iluze to vydrží celých pět let a dalších pět let minimálně bude rozdávat moudra z Vysočiny :-D
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Jsme přece smějící se bestie. Takže proč si lidi stěžují? Já myslel, že jsme si Zemana zvolili, aby byla sranda. A to pořádná. To totiž rozkládající se mumie s brýlatým transexuálem bez sebereflexe v zádech určitě zařídí. :king:
  • Nevím, která verze je zábavnější představa. Státní pohřeb, nebo moudra z Vysočiny... :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • AvivAviv
    upraveno 27. ledna 2018
    Úprimne, Hermióna je J. Rozhodná, usporiadaná, systematická, plánovač, jasne vymedzené názory. So svetom komunikuje prostredníctvom rozhodovacej funkcie. To dievča je Te a otázkou už je len, či je Te na prvej priečke, alebo na druhej a s akou funkciou je v tandeme. Sú ľudia, čo tvrdia, že je ESTJ, ľudia, čo tvrdia, že je INTJ. Ešte je tu menšia skupina presvedčená o ISTJ a tuším aj ENTJ. Ja osobne sa prikláňam k INTJ, hoci ani ostatné nie sú nepodložené. Ale INTP nie. Ona by nezaliezla do labáku, kde by zabudla na okolitý svet, ona vedie kampane za práva a všetko možné.
  • AvivAviv
    upraveno 27. ledna 2018
    A ešte sú tu ľudia, čo ju považujú za INFJ, pretože advokátka za práva, že... Fe a Te? Je tu istá podonosť, len Fe je menej priamočiare, taktiež Fe zvykne excelovať v interpersonálnej komunikácii, ale zase INFJ sú takí podivní ľudkovia, že im to predsa len úplne nejde. Nah, je to ako s Lízou Simpson, tiež nevieš, či je INFJ, alebo INTJ, záleží od autora epizódy.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • @Monte to jsem si myslel s 85%, že jsem pán :D
  • Lidi, jak žijete s takovou polaritou? 8-O
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.