TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1310311313315316362

Komentáře

• @Everett_Young Ono to už vyšlo? Zachytil som to, ale keď som sa dozvedel, že to má byť o Catherine, ktorá na začiatku filmu netuší čo brána je, tak som si povedal, že toto fakt nie.
  • @Arutha jo, začalo, a hned první epizodou to úplně pohřbilo lore filmu i seriálů.
  • @Everett_Young Ty mě napínáš. Co například mění?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 19. února 2018
    @svoa00 no, třeba to, že bránu nikdo neotevřel až do příchodu Daniela Jacksona a už vůbec ne Catherine. Podle tohohle webseriálu jí normálně otevře a projde. Takže celý to luštění symbolů a všechno kolem který trvalo až do devadesátých let kdy je rozluštil Daniel vlastně bylo k ničemu, protože Catherine (která na to Jacksona najala, protože sama bránu neuměla otevřít) najednou bránu otevřít umí, umí projít skrz a ví i o Goauldech. Takže tím pádem mohla zase bránu kdykoli otevřít a věděla celou dobu jak funguje. Což je samozřejmě naprostá blbost, nevěděla to, a bránou nikdo neprošel, takže si tady tvůrci uvařili z vody něco, co se vůbec nestalo a co postrádá veškerou logiku. Teda kromě tý nehody s jejím co to bylo - snouencem? bratrem? ale to bylo až někdy o dvacet let později a byl u toho akorát její táta kdy omylem vytočili adresu někam do neznáma a on se tam ztratil.
  • @Everett_Young Mám stejný názor, takže jsem to zavřel a dál nepokračoval.
  • Webseriál, krátké epizody, ničení kanonu, ne děkuji.
    Škoda že MGM nezačalo točit DVD filmy jako Continuum (ten film mám fakt rád).
    Stejně je otázkou času než se dočkáme dalšího seriálu, je to moc silná série :)
  • @sfik No po tom co jim diváci odmítli universe, se do dalšího seriálu moc nehrnou. Zrovna ten seriál jsem měl velmi rád :D byla to pěkná novinka co se dobře rozjížděla a opět není tam žádný závěr
  • @Everett_Young Ježiši, o co se to pokoušeli a na koho se zaměřili? Protože na fanoušky Hvězdné brány určitě ne. Nejsem úplně proti retconům, pokud se používají z dobrého důvodu, ale tohle je fakt moc.
  • @p1e9t9r2 Tak hlavně Universe mělo špatnou první sezónu, ale v momentě kdy to začalo být fakt dobré, tak už to MGM stihlo zrušit.
  • @p1e9t9r2 SGU nebylo špatný, ale podle mě z toho moc dělali Galacticu, ale zatímco ta byla ponure úzasná, a cyloni byli skvělí záporáci, tak SGU nabídla nějaký nemluvící šmouli a některý dost nesympatický postavy.
    SG je pro mě oneill a vtípky a tealc. SGA taky ještě docela fajn.. MGM rušili podle mě hlavně z toho důvodu ze v té době takrka krachovalo...
  • Hlavně SGU bylo šité horkou nití. Místo vývoje postav si autoři hodili kostkou která bude v daném díle ta hodná a která ta špatná a podle toho jeli. A v dalším si hodili znova. Prostě se mezi sebou nedohodli na žádné jejich linii, každej autor jednotlivých epizod si jednotlivé postavy pojal podle svého bez jakéhokoli ladu a skladu.
    A když se alespoň příběhově konečně dostali k něčemu zajímavýmu, co by se dalo rozvýst, tak to utnuli na začátku příštího dílu (např. ten vědátor co ho vykopli na nějaký panetě).
    Dobrej potenciál, katastrofální podání, mizerně napsaný postavy a většina i mizerně zahranejch (vyjímky se samozřejmě našly, ale bylo jich sakra málo).

PS: Novej Star Trek když byli v Mirror univere, tak mě napadla taková hříšná myšlenka, že takhle měl SGU vypadat, jenže se to nepovedlo...

Na SGO ani koukat nebudu. Už ukázky vypadaly jako Bollywood kopie původního filmu. Bleh
  • @ZoiD nefungoval jsi taky náhodou jako přispěvatel, uživatel, spisovatel na fóru sga-project? :) (myslím že tam nějakej ZOIDberg byl taky :D )
  • @sfik Nemůžu si pamatovat všechno, ale je to dost pravděpodobný. Ale někde už byly podobný nicky zabraný, ale copak já už po těch letech vím, kde? Každopádně když vidím projekt, kterej by mohl být naprosto super, ale nějaký hloupý rozhodnutí ho táhne dolů, vždycky si rád zanadávám. :D
    Hlavně jsem fungovat na bsg.cz v době Capricy. Ale to už je taky tak dááááávno...
  • upraveno 21. února 2018
    @ZoiD Joo tak to bylo tam :D tam jsem byl taky - přelom konce BSG a Capricy :)
  • upraveno 23. února 2018
    @sfik Tak pokud jsi ke Caprice tahal tutilky... :)
  • @ZoiD Tahal tahal, to bude ono :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Na toho noveho serialoveho Zaklinaca som naozaj zvedava... polsky serial preniesol na obrazovku iba prve dve knizky a uvodne sceny boli cisto z hlavy scenaristu. :anxious:
    Edna klebeti o tom,ze Mark Hamill(Luke Skywalker) ma zaujem o rolu Vesemira,tak uvidime,ci sa tieto reci potvrdia.Rovnako dufam,ze najdu dobrych hercov pre Geralta,Marigolda,Borcha a predo- vsetkym na Emhyra a.k.a "Biely plamen tancujuci na mohylach nepriatelov"...Charles Dance(Tywin) bol v dabingu hry vyborny. :-)
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 23. března 2018
    .
    upraveno 23. března 2018
    @Janulka
    Na toho noveho serialoveho Zaklinaca som naozaj zvedava... polsky serial preniesol na obrazovku iba prve dve knizky a uvodne sceny boli cisto z hlavy scenaristu.
    Edna klebeti o tom,ze Mark Hamill(Luke Skywalker) ma zaujem o rolu Vesemira,tak uvidime,ci sa tieto reci potvrdia.Rovnako dufam,ze najdu dobrych hercov pre Geralta,Marigolda,Borcha a predo- vsetkym na Emhyra a.k.a "Biely plamen tancujuci na mohylach nepriatelov"...Charles Dance(Tywin) bol v dabingu hry vyborny.
    Co se týče jak bych si já představoval ideální casting pro seriál Zaklínač tak by to bylo nějak takhle
    Geralt: Nejlépeimage Madas Mikkelsen tenhle člověk by Geralta nehrál, ten by se Geraltem. Další kandidáti pro tuhle roli by mohli být po Loganovi: Hugh Jackman jednoznačně by to zvládl, dále Jaime a tady spoustu lidí překvapím myslím si, že hodně dobrým Geraltem by mohl být i Adam Driver, akorát by mu museli dát maskování, aby vypadal starší. A v neposlední řadě samozřejmě David Harbour by nebyl špatný
    Ciri: Pravděpodobně nejdůležitější role pro obsazení, protože s výběrem herečkou pro tuhle roli bude svázán osud celého seriálu. Pokud tady ten casting pr´serou jako u Dany, tak na seriálu se to podepíše opravdu dost. Dvě žhavé kandidátky pro tuhle roli za prvé Millie Boby Brown a poté Dafne Keen z Logana
    Yennefer: Eva Green, ta se prostě jako Yennefer narodila, další kandidátkou by byla samozřejmě Cersei
    Tris: Emily Blunt Tady se přiznám, že mi dochází fantazie a nikoho jiného si do téhle role představit nedokázu, vlastně možná za dobré konstelace hvězd Černou vdovu
    Marigold: Další role, která by si myslím Driverovi sedla jako hrnec na p´del. K zahození by sem nebyl vlastně ani Baelish
    Emhyr: Dance mi přijde pro něj moc starý (přece jen mají se adaptovat knížky) Kdybych měl někoho vybrat, tak by to byl Driver (ten člověk mi prostě přijde jako herecký žolík) a pak samozřejmě Luke Evans by byl fantastický Emhyr.
    Cahir: Vím, že jsem otravný, ale jestli je nějaká role v celé Zaklínačské sáze, kterou by měl Adam Driver získat tak je tahle postava. Klidně nemusí mít Geralta, ani Marigolda, ani Emhyra, ale Cahir musí být jednoznačně DRIVER!!! Scéna: To já jsem byl ten, kdo ji vynesl z plamenů by v jeho podání byla fantastická.
    Leo Bonhart: Liev Schreiber a nebo Pilou Asbaek
    Ale kdybych měl říct, kdo by byl úplně dokonalý Bonhart, tak jednoznačně Billy Bob Thorton :D
    Vilgerfortz: Tady si myslím, že Charles Dance jako Vilgerfortz by byl naprosto fantastický a lahůdkový a při konfrontacích s geraltem by předvedl něco neuvěřitelného. Další možností by byl Andy Serkis, protože jak čtenáři jistě vědí, po jeho "malé" nehodě bude motion-capture potřebovat jako prase drbaní :twisted:
    Společenstvo Cirelly a babská internacionála už by byla na dlohou, takže tohle je ode mne vše
    upraveno 23. března 2018
    Geralt Ciri
    A)image
    B) image
    Volíte áčko nebo béčko? :D
    A málem bych zapomněl můj poslední návrh na Vilgerfortze s Riencem
    image
  • upraveno 23. března 2018
    Tyrion Lannister napsal(a):

@Janulka

Na toho noveho serialoveho Zaklinaca som naozaj zvedava... polsky serial preniesol na obrazovku iba prve dve knizky a uvodne sceny boli cisto z hlavy scenaristu.
    Edna klebeti o tom,ze Mark Hamill(Luke Skywalker) ma zaujem o rolu Vesemira,tak uvidime,ci sa tieto reci potvrdia.Rovnako dufam,ze najdu dobrych hercov pre Geralta,Marigolda,Borcha a predo- vsetkym na Emhyra a.k.a "Biely plamen tancujuci na mohylach nepriatelov"...Charles Dance(Tywin) bol v dabingu hry vyborny.
    Co se týče jak bych si já představoval ideální casting pro seriál Zaklínač tak by to bylo nějak takhle
    Geralt: Nejlépeimage Madas Mikkelsen tenhle člověk by Geralta nehrál, ten by se Geraltem. Další kandidáti pro tuhle roli by mohli být po Loganovi: Hugh Jackman jednoznačně by to zvládl, dále Jaime a tady spoustu lidí překvapím myslím si, že hodně dobrým Geraltem by mohl být i Adam Driver, akorát by mu museli dát maskování, aby vypadal starší. A v neposlední řadě samozřejmě David Harbour by nebyl špatný
    Ciri: Pravděpodobně nejdůležitější role pro obsazení, protože s výběrem herečkou pro tuhle roli bude svázán osud celého seriálu. Pokud tady ten casting pr´serou jako u Dany, tak na seriálu se to podepíše opravdu dost. Dvě žhavé kandidátky pro tuhle roli za prvé Millie Boby Brown a poté Dafne Keen z Logana
    Yennefer: Eva Green, ta se prostě jako Yennefer narodila, další kandidátkou by byla samozřejmě Cersei
    Tris: Emily Blunt Tady se přiznám, že mi dochází fantazie a nikoho jiného si do téhle role představit nedokázu, vlastně možná za dobré konstelace hvězd Černou vdovu
    Marigold: Další role, která by si myslím Driverovi sedla jako hrnec na p´del. K zahození by sem nebyl vlastně ani Baelish
    Emhyr: Dance mi přijde pro něj moc starý (přece jen mají se adaptovat knížky) Kdybych měl někoho vybrat, tak by to byl Driver (ten člověk mi prostě přijde jako herecký žolík) a pak samozřejmě Luke Evans by byl fantastický Emhyr.
    Cahir: Vím, že jsem otravný, ale jestli je nějaká role v celé Zaklínačské sáze, kterou by měl Adam Driver získat tak je tahle postava. Klidně nemusí mít Geralta, ani Marigolda, ani Emhyra, ale Cahir musí být jednoznačně DRIVER!!! Scéna: To já jsem byl ten, kdo ji vynesl z plamenů by v jeho podání byla fantastická.
    Leo Bonhart: Liev Schreiber a nebo Pilou Asbaek
    Ale kdybych měl říct, kdo by byl úplně dokonalý Bonhart, tak jednoznačně Billy Bob Thorton :D
    Vilgerfortz: Tady si myslím, že Charles Dance jako Vilgerfortz by byl naprosto fantastický a lahůdkový a při konfrontacích s geraltem by předvedl něco neuvěřitelného. Další možností by byl Andy Serkis, protože jak čtenáři jistě vědí, po jeho "malé" nehodě bude motion-capture potřebovat jako prase drbaní :twisted:
    Společenstvo Cirelly a babská internacionála už by byla na dlohou, takže tohle je ode mne vše
    Tak z té nabídky... úplně souhlasím s Waldauem jako Geraltem, je přesně ten typ. Lena by byla skvělá Yenefer, ale pokud mám být striktní, tak si vybavuju, že Yenefer má permanentně vypadat na nějakých 25 let - ale tak co už, ne že by přes to nejel vlak. Emhyr - Luke Evans je dobrý tip, to si umím dost dobře představit. Cahir - jezuskote, ano, Adam Driver by skvělý, vůbec by mě to nenapadlo, ale tohle by byla role ze zaklínačského univerza, kterou by si ukradnul pro sebe. Mimochodem - skvělý Bonhart by byl i Mads Mikkelsen.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Tyhle spekulace nějak nechápu. Já myslel že se mluvilo o tom, že to bude z Geraltova mládí. Takže žádná Ciri, žádná Yenn, Triss,... Bude jen Geralt, Vesemir a spol. + nějaké nové neznámé postavy.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Arutha Aha, takže adaptace ságy. :-k
  • Tak my tu stejně mluvíme o fan castingu, nic víc. A to vůbec nemluvím o tom, že některé postavy tam můžou být třeba jenom ve flashbacku nebo tak, takže nemá cenu jejich obsazení zase tak pitvat.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Adama Drivera bych brala, to je dobrej nápad.
    (Když jsem dokoukala SW, tak mě potěšilo, že je "starej" = není mu max. 20 :D )
  • @Krisa Tak mě by potěšil snad v jakékoliv roli, až tak je dobrej. Já ti dám starej, je zhruba v mojem věku :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.