@Everett_Young Ono to už vyšlo? Zachytil som to, ale keď som sa dozvedel, že to má byť o Catherine, ktorá na začiatku filmu netuší čo brána je, tak som si povedal, že toto fakt nie.
@svoa00 no, třeba to, že bránu nikdo neotevřel až do příchodu Daniela Jacksona a už vůbec ne Catherine. Podle tohohle webseriálu jí normálně otevře a projde. Takže celý to luštění symbolů a všechno kolem který trvalo až do devadesátých let kdy je rozluštil Daniel vlastně bylo k ničemu, protože Catherine (která na to Jacksona najala, protože sama bránu neuměla otevřít) najednou bránu otevřít umí, umí projít skrz a ví i o Goauldech. Takže tím pádem mohla zase bránu kdykoli otevřít a věděla celou dobu jak funguje. Což je samozřejmě naprostá blbost, nevěděla to, a bránou nikdo neprošel, takže si tady tvůrci uvařili z vody něco, co se vůbec nestalo a co postrádá veškerou logiku. Teda kromě tý nehody s jejím co to bylo - snouencem? bratrem? ale to bylo až někdy o dvacet let později a byl u toho akorát její táta kdy omylem vytočili adresu někam do neznáma a on se tam ztratil.
Webseriál, krátké epizody, ničení kanonu, ne děkuji. Škoda že MGM nezačalo točit DVD filmy jako Continuum (ten film mám fakt rád). Stejně je otázkou času než se dočkáme dalšího seriálu, je to moc silná série :)
@sfik No po tom co jim diváci odmítli universe, se do dalšího seriálu moc nehrnou. Zrovna ten seriál jsem měl velmi rád :D byla to pěkná novinka co se dobře rozjížděla a opět není tam žádný závěr
@Everett_Young Ježiši, o co se to pokoušeli a na koho se zaměřili? Protože na fanoušky Hvězdné brány určitě ne. Nejsem úplně proti retconům, pokud se používají z dobrého důvodu, ale tohle je fakt moc.
@p1e9t9r2 SGU nebylo špatný, ale podle mě z toho moc dělali Galacticu, ale zatímco ta byla ponure úzasná, a cyloni byli skvělí záporáci, tak SGU nabídla nějaký nemluvící šmouli a některý dost nesympatický postavy. SG je pro mě oneill a vtípky a tealc. SGA taky ještě docela fajn.. MGM rušili podle mě hlavně z toho důvodu ze v té době takrka krachovalo...
Hlavně SGU bylo šité horkou nití. Místo vývoje postav si autoři hodili kostkou která bude v daném díle ta hodná a která ta špatná a podle toho jeli. A v dalším si hodili znova. Prostě se mezi sebou nedohodli na žádné jejich linii, každej autor jednotlivých epizod si jednotlivé postavy pojal podle svého bez jakéhokoli ladu a skladu. A když se alespoň příběhově konečně dostali k něčemu zajímavýmu, co by se dalo rozvýst, tak to utnuli na začátku příštího dílu (např. ten vědátor co ho vykopli na nějaký panetě). Dobrej potenciál, katastrofální podání, mizerně napsaný postavy a většina i mizerně zahranejch (vyjímky se samozřejmě našly, ale bylo jich sakra málo).
PS: Novej Star Trek když byli v Mirror univere, tak mě napadla taková hříšná myšlenka, že takhle měl SGU vypadat, jenže se to nepovedlo...
Na SGO ani koukat nebudu. Už ukázky vypadaly jako Bollywood kopie původního filmu. Bleh
@sfik Nemůžu si pamatovat všechno, ale je to dost pravděpodobný. Ale někde už byly podobný nicky zabraný, ale copak já už po těch letech vím, kde? Každopádně když vidím projekt, kterej by mohl být naprosto super, ale nějaký hloupý rozhodnutí ho táhne dolů, vždycky si rád zanadávám. :D Hlavně jsem fungovat na bsg.cz v době Capricy. Ale to už je taky tak dááááávno...
Na toho noveho serialoveho Zaklinaca som naozaj zvedava... polsky serial preniesol na obrazovku iba prve dve knizky a uvodne sceny boli cisto z hlavy scenaristu. :anxious: Edna klebeti o tom,ze Mark Hamill(Luke Skywalker) ma zaujem o rolu Vesemira,tak uvidime,ci sa tieto reci potvrdia.Rovnako dufam,ze najdu dobrych hercov pre Geralta,Marigolda,Borcha a predo- vsetkym na Emhyra a.k.a "Biely plamen tancujuci na mohylach nepriatelov"...Charles Dance(Tywin) bol v dabingu hry vyborny. :-)
Tyhle spekulace nějak nechápu. Já myslel že se mluvilo o tom, že to bude z Geraltova mládí. Takže žádná Ciri, žádná Yenn, Triss,... Bude jen Geralt, Vesemir a spol. + nějaké nové neznámé postavy.
Tak my tu stejně mluvíme o fan castingu, nic víc. A to vůbec nemluvím o tom, že některé postavy tam můžou být třeba jenom ve flashbacku nebo tak, takže nemá cenu jejich obsazení zase tak pitvat.
Komentáře
Škoda že MGM nezačalo točit DVD filmy jako Continuum (ten film mám fakt rád).
Stejně je otázkou času než se dočkáme dalšího seriálu, je to moc silná série :)
SG je pro mě oneill a vtípky a tealc. SGA taky ještě docela fajn.. MGM rušili podle mě hlavně z toho důvodu ze v té době takrka krachovalo...
A když se alespoň příběhově konečně dostali k něčemu zajímavýmu, co by se dalo rozvýst, tak to utnuli na začátku příštího dílu (např. ten vědátor co ho vykopli na nějaký panetě).
Dobrej potenciál, katastrofální podání, mizerně napsaný postavy a většina i mizerně zahranejch (vyjímky se samozřejmě našly, ale bylo jich sakra málo).
PS: Novej Star Trek když byli v Mirror univere, tak mě napadla taková hříšná myšlenka, že takhle měl SGU vypadat, jenže se to nepovedlo...
Na SGO ani koukat nebudu. Už ukázky vypadaly jako Bollywood kopie původního filmu. Bleh
Hlavně jsem fungovat na bsg.cz v době Capricy. Ale to už je taky tak dááááávno...
Edna klebeti o tom,ze Mark Hamill(Luke Skywalker) ma zaujem o rolu Vesemira,tak uvidime,ci sa tieto reci potvrdia.Rovnako dufam,ze najdu dobrych hercov pre Geralta,Marigolda,Borcha a predo- vsetkym na Emhyra a.k.a "Biely plamen tancujuci na mohylach nepriatelov"...Charles Dance(Tywin) bol v dabingu hry vyborny. :-)
(Když jsem dokoukala SW, tak mě potěšilo, že je "starej" = není mu max. 20 :D )