TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Škoda že MGM nezačalo točit DVD filmy jako Continuum (ten film mám fakt rád).
Stejně je otázkou času než se dočkáme dalšího seriálu, je to moc silná série :)
SG je pro mě oneill a vtípky a tealc. SGA taky ještě docela fajn.. MGM rušili podle mě hlavně z toho důvodu ze v té době takrka krachovalo...
A když se alespoň příběhově konečně dostali k něčemu zajímavýmu, co by se dalo rozvýst, tak to utnuli na začátku příštího dílu (např. ten vědátor co ho vykopli na nějaký panetě).
Dobrej potenciál, katastrofální podání, mizerně napsaný postavy a většina i mizerně zahranejch (vyjímky se samozřejmě našly, ale bylo jich sakra málo).
PS: Novej Star Trek když byli v Mirror univere, tak mě napadla taková hříšná myšlenka, že takhle měl SGU vypadat, jenže se to nepovedlo...
Na SGO ani koukat nebudu. Už ukázky vypadaly jako Bollywood kopie původního filmu. Bleh
Hlavně jsem fungovat na bsg.cz v době Capricy. Ale to už je taky tak dááááávno...
Edna klebeti o tom,ze Mark Hamill(Luke Skywalker) ma zaujem o rolu Vesemira,tak uvidime,ci sa tieto reci potvrdia.Rovnako dufam,ze najdu dobrych hercov pre Geralta,Marigolda,Borcha a predo- vsetkym na Emhyra a.k.a "Biely plamen tancujuci na mohylach nepriatelov"...Charles Dance(Tywin) bol v dabingu hry vyborny. :-)
Geralt: Nejlépe Madas Mikkelsen tenhle člověk by Geralta nehrál, ten by se Geraltem. Další kandidáti pro tuhle roli by mohli být po Loganovi: Hugh Jackman jednoznačně by to zvládl, dále Jaime a tady spoustu lidí překvapím myslím si, že hodně dobrým Geraltem by mohl být i Adam Driver, akorát by mu museli dát maskování, aby vypadal starší. A v neposlední řadě samozřejmě David Harbour by nebyl špatný
Ciri: Pravděpodobně nejdůležitější role pro obsazení, protože s výběrem herečkou pro tuhle roli bude svázán osud celého seriálu. Pokud tady ten casting pr´serou jako u Dany, tak na seriálu se to podepíše opravdu dost. Dvě žhavé kandidátky pro tuhle roli za prvé Millie Boby Brown a poté Dafne Keen z Logana
Yennefer: Eva Green, ta se prostě jako Yennefer narodila, další kandidátkou by byla samozřejmě Cersei
Tris: Emily Blunt Tady se přiznám, že mi dochází fantazie a nikoho jiného si do téhle role představit nedokázu, vlastně možná za dobré konstelace hvězd Černou vdovu
Marigold: Další role, která by si myslím Driverovi sedla jako hrnec na p´del. K zahození by sem nebyl vlastně ani Baelish
Emhyr: Dance mi přijde pro něj moc starý (přece jen mají se adaptovat knížky) Kdybych měl někoho vybrat, tak by to byl Driver (ten člověk mi prostě přijde jako herecký žolík) a pak samozřejmě Luke Evans by byl fantastický Emhyr.
Cahir: Vím, že jsem otravný, ale jestli je nějaká role v celé Zaklínačské sáze, kterou by měl Adam Driver získat tak je tahle postava. Klidně nemusí mít Geralta, ani Marigolda, ani Emhyra, ale Cahir musí být jednoznačně DRIVER!!! Scéna: To já jsem byl ten, kdo ji vynesl z plamenů by v jeho podání byla fantastická.
Leo Bonhart: Liev Schreiber a nebo Pilou Asbaek
Ale kdybych měl říct, kdo by byl úplně dokonalý Bonhart, tak jednoznačně Billy Bob Thorton :D
Vilgerfortz: Tady si myslím, že Charles Dance jako Vilgerfortz by byl naprosto fantastický a lahůdkový a při konfrontacích s geraltem by předvedl něco neuvěřitelného. Další možností by byl Andy Serkis, protože jak čtenáři jistě vědí, po jeho "malé" nehodě bude motion-capture potřebovat jako prase drbaní :twisted:
Společenstvo Cirelly a babská internacionála už by byla na dlohou, takže tohle je ode mne vše
A)
B)
Volíte áčko nebo béčko? :D
(Když jsem dokoukala SW, tak mě potěšilo, že je "starej" = není mu max. 20 :D )