@Aviv jako techniky si nepamatuju :D ale kdybych byl džedáj, tak bych měl určitě dva lightsabery .. resp. ve všech SW hrách co jsem hrál jsem šel touto cestou :)
Pár dní stará zpráva. Takže tady máme "Maru". Chtěla bych upozornit, že to má být akčně zaměřená role, takže mi to zní spíš na roli ve smyslu lovkyně/asasínka. Nebo ještě může vést drsnou politickou frakci na nějaké dějově důležité planetě. No, každopádně to má být důležitá postava. V Disney si už určitě mnou ruce nad spekulacemi, že ta postava je Mara Jade nebo matka Rey :D
Zajímavější zpráva ještě je, že na konci měsíce má začít filmování EIX a zároveň má přijít nějaká hodně důležitá informace. Pevně doufám, že ta informace nebude o tom, že Disney se teda sveze na současném trendu a poslední část rozdělí na dva filmy. Diváci už dali najevo, že Disney nesežerou všechno. Ale po tom, jak špatně načasovali uvedení Sola do kin, bych se tak úplně nedivila.
Na dvě části to taky nevidím. Nepovedala by som, že DJ nebol dôležitý, mal na dej výrazný vplyv. Ale je fakt, že s nikým tam nemal žiaden zväzok, nič a tu to asi bude podobné. Líderka mi znie pravdepodobnejšie. Rey a spol. budú potrebovať pomoc.
@Aviv Já se hlavně divím, že někoho jako del Tora nechtěli využít dál. Ale tak potřebují nějaké nové postavy. Jestli ale náhodou použijí klišátko a tahle postava bude matka Rey (která, jak jinak, měla dobrý důvod ji opustit), bude to pro Rey hlavně regrese.
Jestliže Fettovci zaznamenali adoraci a Maula zachránili fanúškovia, pak tohle zaručeně nebylo naposled, co jsme o DJm počuli. Pořád smutně vzpomínám na teorii, že by to byl Reyin táta a rytier Renu nebo něco takového, ale zrádný hacker byl víc než fajn a jak říkáš, nových postav je potřeba. Hmm... Ono by se to třeba dalo utáhnout ve stylu "Jak už se s tím ošklivým jednou vyrovnala, odměnou je hezčí setkání", ale neriskovala bych.
@Aviv Ale tak hlavně by to bylo úplně zbytečné. Rey je Rey z Jakku, její rodiče byla dvojka opilých socek a je to jedno. Rey absolutně nepotřebuje důležitou matku. Dynastická postava je Ben Solo a tahle story jasně říká, že v něm všichni chtěli vidět nového Vadera, nového Lukea, ne realitu (ani to jméno Ben není vlastně jeho). Pokud by tohle byla matka Rey a byla by to kladná postava, tak je to stejně jenom další rodič/rodičovská figura v galaxii rodičovských selhání, co potomka/mladší generaci nějakým způsobem zklamal.
Lando je oficiálně zpátky - jsem šokovaná, šokovaná! :D
Upřímně, tady je jasné, že bude pomáhat odboji a čekám nějakou roztomilou scénku s Chewiem. Mohla bych poprosit i scénu s Benem Solem? To by mohlo být hezky jedovaté :onfire:
Tak je hezké, že autorka je tak velkorysá, že dovoluje lidem párovat fiktivní postavy, jak jim to dělá radost :D Nebo že se arogantně považuje za odborníka v oblasti narace nebo toho, co všechno postava má udělat, aby si "zasloužila" vykoupení. Nebo že páruje politicky korektně a bezpečně Rey s Finnem, ačkoliv jí nedochází, že Finn by musel v téhle fázi opustit svoji buclatou asiatku kvůli bílé jedijské princezně. Nebo že mluví o tom, jak se Kylo pořád snaží Rey zabít, ačkoliv všechno negativní, co jí udělal, mu Rey bohatě vrátila. Že má sklon považovat Rey za nedospělou holčičku, kterou musí chránit před zlými muži, protože Rey nemá dost silnou morálku a její názor na lidi se mění. Nebo že nechápe, že ne každá vojenská diktature má automaticky fašistickou ideologii (i když jsem o tom sama vtipkovala). Víte, jak poznáte někoho s fašistickými tendencemi? Má jasnou představu, kdo musí umřít, aby dobro triumfovalo.
Plně očekávám, že za dva roky bude ta ženská na Twitteru křičet, jak se Disney opovažuje nesplnit její očekávání a film neskončí fanfárou na oslavu republiky a záběrem, jak se Rey při západu slunce drží za ruku s Finnem, nebo pokud možno ještě za druhou ruku s Poem :D
@Tyrion Lannister Ježiši, já se na toho Sola fakt musím konečně podívat :D Na mě teda v původní trilogii působil spíš jako metrosexuál, jako že za jediného dost dobrého parnera by považoval... ehm, svoji krásnou pravačku :twisted:
Komentáře
No jo, ten se obracel fakt dobře.
Pár dní stará zpráva. Takže tady máme "Maru". Chtěla bych upozornit, že to má být akčně zaměřená role, takže mi to zní spíš na roli ve smyslu lovkyně/asasínka. Nebo ještě může vést drsnou politickou frakci na nějaké dějově důležité planetě. No, každopádně to má být důležitá postava. V Disney si už určitě mnou ruce nad spekulacemi, že ta postava je Mara Jade nebo matka Rey :D
Zajímavější zpráva ještě je, že na konci měsíce má začít filmování EIX a zároveň má přijít nějaká hodně důležitá informace. Pevně doufám, že ta informace nebude o tom, že Disney se teda sveze na současném trendu a poslední část rozdělí na dva filmy. Diváci už dali najevo, že Disney nesežerou všechno. Ale po tom, jak špatně načasovali uvedení Sola do kin, bych se tak úplně nedivila.
Nepovedala by som, že DJ nebol dôležitý, mal na dej výrazný vplyv. Ale je fakt, že s nikým tam nemal žiaden zväzok, nič a tu to asi bude podobné. Líderka mi znie pravdepodobnejšie. Rey a spol. budú potrebovať pomoc.
Jinak zpráva o pořadí filmů mi nepřijde zase tak extra zásadní, ale asi máš pravdu
Hmm... Ono by se to třeba dalo utáhnout ve stylu "Jak už se s tím ošklivým jednou vyrovnala, odměnou je hezčí setkání", ale neriskovala bych.
Lando je oficiálně zpátky - jsem šokovaná, šokovaná! :D
Upřímně, tady je jasné, že bude pomáhat odboji a čekám nějakou roztomilou scénku s Chewiem. Mohla bych poprosit i scénu s Benem Solem? To by mohlo být hezky jedovaté :onfire:
https://www.themarysue.com/ship-wars-reylo/
Tak je hezké, že autorka je tak velkorysá, že dovoluje lidem párovat fiktivní postavy, jak jim to dělá radost :D Nebo že se arogantně považuje za odborníka v oblasti narace nebo toho, co všechno postava má udělat, aby si "zasloužila" vykoupení. Nebo že páruje politicky korektně a bezpečně Rey s Finnem, ačkoliv jí nedochází, že Finn by musel v téhle fázi opustit svoji buclatou asiatku kvůli bílé jedijské princezně. Nebo že mluví o tom, jak se Kylo pořád snaží Rey zabít, ačkoliv všechno negativní, co jí udělal, mu Rey bohatě vrátila. Že má sklon považovat Rey za nedospělou holčičku, kterou musí chránit před zlými muži, protože Rey nemá dost silnou morálku a její názor na lidi se mění. Nebo že nechápe, že ne každá vojenská diktature má automaticky fašistickou ideologii (i když jsem o tom sama vtipkovala). Víte, jak poznáte někoho s fašistickými tendencemi? Má jasnou představu, kdo musí umřít, aby dobro triumfovalo.
Plně očekávám, že za dva roky bude ta ženská na Twitteru křičet, jak se Disney opovažuje nesplnit její očekávání a film neskončí fanfárou na oslavu republiky a záběrem, jak se Rey při západu slunce drží za ruku s Finnem, nebo pokud možno ještě za druhou ruku s Poem :D