Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!

upraveno 21. prosince 2015 v Film a televize
18182848687109

Komentáře

• SagartSagart Amo ergo sum
  • @Nevada JJ, taky doufám, že se ze Sola v Disney poučili a přestanou cynicky vykopávat každou postavu a zmínku z původní nebo sequelové trilogie. Ať konečně stavějí něco opravdu nového. Fiktivní svět s dostatkem příležitostí pro vyprávění, dostatek peněz na kvalitní tvůrce a technické prostředky na to mají.
  • upraveno 31. července 2018
    https://www.boxofficemojo.com/movies/?id=untitledhansolostarwarsanthologyfilm.htm

Jenom tak pro info - Solo vidělal 390 milionů dolarů. U jiných filmů by to to bylo super číslo a mohlo být lepší, ale LF a Disney to podělaly datem premiéry a obrovskými náklady hlavně za masivní přetáčení. Ať si fandom o KK myslí cokoliv, tak obojí byl objektivní fail a já být její nadřízený v Disney, tak za to letí.
  • Ta druhá věta nadpisu by ještě potřebovala doladit :-k :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Inu Blesk, no. Co bys po nich chtěla...
    (byl to první odkaz, který jsem našla)
  • A jestli není ta věta takhle stavěná úmyslně...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • https://variety.com/2018/film/news/star-wars-episode-ix-matt-smith-1202886507/

Tak Star Wars univerzum rekrutovalo Doctora Who/prince Filipa. V Epizodě IX začíná být nějak přelidněno. A jakkoliv ráda uvidím jak Smithe, tak R.E. Granta, tak odhaduju, že nové postavy budou mít opravdu jenom omezený prostor... nebo to bude opravdu dlouhý film.
  • To mi pripomína fanfikciu, kde vojnový Doktor nabehol do kancelárovej pracovne počas konfrontácie Windua, Palpatina a Anakina a zachránil situáciu.
    Spíš to vidím na malé role. Taky by se ovšem mohli nacházet v jedné scéně vícerí naráz a tak přeci jen mít trocha víc prostoru.
  • JoserJoser persona non grata
    @svoa00 A taky Dominica Monaghana, i když v tomto případě asi opravdu půjde o malou roli, ale kdo ví. U Granta se spekuluje, že by mohl hrát admirála Thrawna, přeci jen nějakého padoucha potřebují, u ostatních těžko říct. Já každopádně všechny výše zmíněné, i Keri Russell, rád uvidím.
  • JoserJoser persona non grata
    @svoa00 Tak Solo byl především smutnou obětí oprávněné naštvanosti fanoušků po nejhorších SW vůbec, epizodě 8. Mě Solo nečekaně bavil na to, jak moc tu postavu nemám rád, film měl příjemný feeling Valeriana a Firefly, i když ti byly pořád lepší. Je škoda, že Disney v těch spin offech nebude pokračovat, přeci jen Rogue One a Solo jsou tím zdaleka nejlepším, co zatím vyprodukovali.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 31. srpna 2018

:twisted: =D
  • No jo, povedené. :-D
  • upraveno 14. září 2018
    Takže jsem konečně viděla Sola (v tomhle případě jsem byla trpělivá a nestačil mi ruský kinorip) a musím říct že ano, není to vůbec špatné. Ale jak se říká, bohužel to není ani nijak výjimečně dobré. Ve filmu vlastně není nic, co by člověka zaskočilo. Je to dobrý příspěvek do SW univerza co se týče world buildingu, ale myslím, že se v tomhle případě mělo studio vydat cestou žánrového filmu. I přes moje očekávání nebyl představitel hlavní role slabou stránkou filmu, ale nejzapamatovatelnější postavou je paradoxně (podobně jako u Rogue One) droid.
  • Co naplat, od dob Walleho sú proste roboti impozantnejší, než ľudia. :D

• Docela zajímavé sumarizující video. Upřímně - Finn v TLJ byl nevyužitá příležitost. Jediný způsob, aby tahle postava nebyla v sequelové trilogii úplná trubka, je v tom, co je tam ve videu zmíněné a je to celkem na ráně - Finn byl obyčejný stormtrooper a jeho odmítnutí být pěšec ve válečné hře může docela snadno inspirovat ostatní. Jenom jestli ten realističtější pohled, že větší část řadových vojáků válku přežije a začne nový život, není na popcornový film moc hluboký.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 16. září 2018
    @svoa00 Ano, udělat to tak, aby obě strany byly zajímavé a ne že jedna strana je jen horda nepřátel sloužících k tomu, aby měl hrdina (dneska vlastně hlavně hrdinka) koho likvidovat po tuctech (což je přesně jedna z hlavních věcí, kvůli kterým mě HV vůbec nebaví), to by bylo tak, hmm, nehollywoodské. Jinak to video dost přesně shrnuje mé vlastní dojmy.
    upraveno 17. září 2018
    @Tyrion Lannister Když to tak zmiňuješ, to je jeden z důvodů, proč mezi moje neoblíbenější válečné filmy patří Most u Remagenu. Právě proto, že ukazuje pohled z obou stran a i obyčejné německé vojáky ukazuje jako lidi. To neznamená, že bych byl k nacistickému Německu nějak extra shovívavý ani nemám nějaké iluze o jejich extra lidskosti, režim se na nich podepsal, ne že ne, ale nemám rád, když jsou v mnoha filmech (a to zdaleka ne jen ruských, jak občas někteří chytrolíni vykřikují) líčeni jako tupá masa bez mozku se střeleckými schopnostmi na úrovni stormtrooperů. S tím mě třeba občas sere i Spielberg. Je hrozně vidět, jak ve filmech, ve kterých zobrazuje za války Japonce, k nim cítí určitý respekt, zatímco vůči Němcům, a to i obyčejným řadovým vojákům, je takřka naprosto nemilosrdný.
  • upraveno 17. září 2018
  • @svoa00 jako Brita bych ho typoval spíš na nějakého zlého imperialistu, nebo aspoň námezdního lovce :D
    upraveno 17. září 2018
    @svoa00 To je to. SJW si vždycky stěžovali, že je málo nebílých hrdinů. Ale ono taky byla bílá drtivá většina záporáků. Teď se hrdinové "posunuli", ale záporáci zůstali stejní :)
  • To bolo brilantné video. Sakra, venovať sa tomuto by bolo o toľko lepšie a novšie, než ta romantická linka. A to ji mám docela ráda. Když inovativní, tak opravdu.
  • Ono to není zas tak novodobé. Špatné utlačující vládné síly ve fikci oblibují uniformitu a zatočí s nimi ragtag bunch of misfits. To se přímo nabízí multikulti multisex multigeneration. Zázrak, že tam není geniální dítě. Mimozemšťanu by tam víc mohlo být.
  • @Aviv Tak je pravda, že od začátku říkali, že hlavní postavy trilogie budou Rey a Kylo Ren, ale to neznamená, že Finna měli tak zanedbat. To, že jeho linka je o tom, že kromě osobní záležitostí začne bojovat i za odboj, si musíme spíš domyslet. Ve vystřižené scéně dokonce Poeovi říká, že sice obdivuje to, za co odboj bojuje, ale jeho boj to není, ale hej, na to přece nebyl čas tu scénu použít.
  • Tolik skvělých vystřižených scén... :'-(
  • Snoke voyeur. :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.