16. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

upraveno 12. srpna 2018 v Povídky
24

Komentáře

• A šli by oba POV? Naděje by byla moc fajn.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @svoa00 Já bych prosil sex, ženský a hodně temnoty, ale žádný rohatý sukuby, ano? Děkuji! =D
  • @svoa00 Ideál asi bude když to napíšeš dvě verze :twisted:
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • No pravda, tohle opravdu moc nepomohlo :D To bych musela napsat něco schizofrenního se dvěma postavami různého pohlaví, které možná budou mít sex a možná taky ne, přičemž z jednoho úhlu pohledu to skončí dobře a z druhého špatně. Nic z toho mým hrubým představám neodpovídá.
  • Taky bys mohla zakončit příběh s dvěma závěry a čtenář ať si vybere. :D
  • Čo je na tom zbabelé? Keď je skrátka viac možností, ako niečo mohlo dopadnúť a záujem vyvoláva nielen jedna...
  • @Aviv Je to ze strany autora takové alibistické. Lidem takové řešení většinou vadí, protože příběh pak nemá katarzi. Jediné, co s tím dá dělat, je nepostavit příběh na finiši.
    Tak tak.
  • AvivAviv
    upraveno 1. září 2018
    Otázka na niekoho, kto sa rozumie do šermu... Povedzme, že máme bojovníka s dvomi zbraňami, dual wieldera. Ak proti nemu postavíme dvoch bojovníkov s jednou zbraňou, je schopný odrážať oboch naraz, alebo bude nútený oscilovať medzi nimi a to už môže rovno prejsť na jednu zbraň tiež? Toľko viem, že útok zbraňou zovretou v oboch rukách je silnejší, takže toho, čo má v každej ruke jednu zbraň a sily rozdelené, môže nútiť ustupovať.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Oboch naráz je rozhodně blbost. Šanci má jedině pokud v jednu chvíli bude čelit pouze jednomu útoku. Ve filmech a knihách sice tvrdí něco jiného, ale realita je trochu jiná. Ostatně dvě zbraně, ta druhá (dýka či meč pro levou ruku, "levy sword") je vysloveně obranná, ovšem s tím, že principem je vázat protivníkovu zbraň po krátkou chvíli, abych mohl sám zaútočit na nechráněného, ne že budu dělat nějaká synchronizované kejkle.
  • Poslušně se hlásím do služby.Témata jsou moc pěkná,zvláště západozemské legendy vyzývají širokou škálou možností.Pokusím se něco napsat a držím palce ostatním.
    Zároveň se omlouvám za poslední kolo.Minulý rok jsem byl pořád v jednom kole :oops:
  • upraveno 7. září 2018
    5 týdnů do uzávěrky ;)
  • A neprodlužíme to?
    Žertuju. :-D
  • Třeba do Vánoc... :anxious: :-D
  • AvivAviv
    upraveno 27. září 2018
    Nebo rovnou do Novýho roku... :D
    Huš, ticho tam! A psát!
  • PaxterRedwynePaxterRedwyne Ripe for victory
    Do Nového roku? A co rovnou do vydání Vichrů?
    No, aby to tak nakonec opravdu nedopadlo...
  • Však je ještě skoro měsíc čas:-) Kolik se už sešlo zatím povídek?:-)
    2
  • Aha:-D Ale tak třeba se počet ještě navýší :-)
  • @Trixie Takhle brzy bych očekávala, že počet zaslaných povídek bude velká tučná nula.
    Já taky :) resp. ta druhá mě překvapila. O první jsem věděla.
  • OK, hlásím, že jsem si konečně ustálila představu o hlavní mužské postavě a když započtu, že se nejspíš stejně trochu prodlouží termín, tak to na 66 % stihnu :D

Tak co, dává si ještě někdo trochu smyčku na krk?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.