No pravda, tohle opravdu moc nepomohlo :D To bych musela napsat něco schizofrenního se dvěma postavami různého pohlaví, které možná budou mít sex a možná taky ne, přičemž z jednoho úhlu pohledu to skončí dobře a z druhého špatně. Nic z toho mým hrubým představám neodpovídá.
@Aviv Je to ze strany autora takové alibistické. Lidem takové řešení většinou vadí, protože příběh pak nemá katarzi. Jediné, co s tím dá dělat, je nepostavit příběh na finiši.
Otázka na niekoho, kto sa rozumie do šermu... Povedzme, že máme bojovníka s dvomi zbraňami, dual wieldera. Ak proti nemu postavíme dvoch bojovníkov s jednou zbraňou, je schopný odrážať oboch naraz, alebo bude nútený oscilovať medzi nimi a to už môže rovno prejsť na jednu zbraň tiež? Toľko viem, že útok zbraňou zovretou v oboch rukách je silnejší, takže toho, čo má v každej ruke jednu zbraň a sily rozdelené, môže nútiť ustupovať.
Oboch naráz je rozhodně blbost. Šanci má jedině pokud v jednu chvíli bude čelit pouze jednomu útoku. Ve filmech a knihách sice tvrdí něco jiného, ale realita je trochu jiná. Ostatně dvě zbraně, ta druhá (dýka či meč pro levou ruku, "levy sword") je vysloveně obranná, ovšem s tím, že principem je vázat protivníkovu zbraň po krátkou chvíli, abych mohl sám zaútočit na nechráněného, ne že budu dělat nějaká synchronizované kejkle.
Poslušně se hlásím do služby.Témata jsou moc pěkná,zvláště západozemské legendy vyzývají širokou škálou možností.Pokusím se něco napsat a držím palce ostatním. Zároveň se omlouvám za poslední kolo.Minulý rok jsem byl pořád v jednom kole :oops:
OK, hlásím, že jsem si konečně ustálila představu o hlavní mužské postavě a když započtu, že se nejspíš stejně trochu prodlouží termín, tak to na 66 % stihnu :D
Komentáře
Zároveň se omlouvám za poslední kolo.Minulý rok jsem byl pořád v jednom kole :oops:
Žertuju. :-D
Tak co, dává si ještě někdo trochu smyčku na krk?