TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Pro mě osobně spolu s loňskou třetí řadou Twin Peaks nejlepší věc za poslední léta, komplexní, dokonale zahraný a sestříhaný, bohužel si myslím, že hodně lidí to prostě nedá, protože se tam “přece tyvole nic neděje”, ale spousta věcí je tam opravdu jen mezi řádky. Doporučuju.
Jinak, byl tu zmiňovaný Bodyguard s Robbem. Koukám a čekám na poslední díl, strašně mě to chytlo, doporučuji všemi deseti.
V hlavní roli Burt Reynolds který nás vlastně před pár dny navždy opustil..
nani?!?
Ešte som zvedavá na čarodějku, děti a lovcov.
Už aby byla třetí serie posledního království.
https://tvline.com/2018/10/10/the-witcher-series-casts-ciri-freya-allan/
zbytek ok
Ostatní herce z ničeho neznám, ale ta holčina, co má hrát Ciri na tu roli vypadá vzhledově perfektně.
A ta slečna, co má hrát Yenefer, tak sice na první pohled z fotky sice nevypadá, ale když jsem si ji vygooglil, tak na jedný fotce vypadala pro Yen naprosto dokonale. Staší jen správně nalíčit.
Tak se nechme překvapit.
PS. Frigilu Vigo nemám rád, takže ať ji hraje třeba eskymák, je mi to fuk...