Novinky z natáčania 8.série GoT
Natáčanie 8.série sa oficiálne začalo,preto prichádza na scénu diskusia o novinkách z natáčania a konšpiračných teóriách,čo sa stane v seriáli.Upozorňujem,že tu bude veľa spoilerov. ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
:idea:
Jedna aktualni. To by bylo filmove drama!
https://filmtoro.cz/blog/hra-o-truny-co-znamenaji-kruhove-symboly-nocniho-krale-a-jak-bude-porazen?fbclid=IwAR0hj-4n9qkZ4dlD1e08TtyHMKP2xeZl4TPsfwOOGTpoeaHDFd8-kWHtJsI
Tohle mě bavilo víc než celá první epizoda :D Poor Ned Umber.
Jinak epizoda je lepší než první
Jinak...když byla Arya s Gendrym, tak tam v pozadí hrála ta samá melodie, co vždycky znamenala scény v Braavosu. Myslíte si, že to může něco znamenat?
@Sagart - neřekla bych, že ta co mluvila s Davosem může mít něco společné s Assasiny. Nepasuje mi to tam.
Pozitvní:
+ Tormund a Giant´s Milk :-D
+ Sam Whitewalker Killer
+ Arrya, řekla si o to hezky
Negativní:
- Bran a Jaime - čekal jsem peprnější dialog
- Theon - až příliš vřelé přijetí, čekal bych odtažitost spíše
- bratranec a sestřenice Mormontovi - tady jsem čekal trošku rozvinutí toho dialogu, ale pro příběh nedůležité
Ambivalentní:
o Danny a Jon v reakci na Jonovo zjištění
o Bran, který je dost creepy
Na to, že první dva díly už tak krátké série jen proseděli na zadku, se můžeme asi připravit na využívání Malíčkova teleportačního zařízení v množství větším než malém...
Skvela pisnicka. Husina celkem. A mozna jeste vic podrickova verze..
+ celé posezení u krbu , super společnost
+ rozhovor zbylých bratrů noční hlídky na hradbách
+ Brinenne a její pasování
+ Podrickův song
+ Celý Tormund Obrozhouba je prostě miláček :D
+ Gendry v kovárně je k sežrání
mínusy
- celý Bran je o ničem. Nevíme nic z toho co vidí, jen kouká do blba a občas hodí hlášku , kterou známe
- Arya a Gendry - to mělo být jako co ?? Ještě jsem neviděla milostnou scénu s menším erotickým napětím ...
- Jon a Dany v kryptách - nějak mě to nedostalo...
- Sansa působí zamilovaně do Theona ???
PS: v noci jsem měla sen, že zabili Night kinga a že všichni Ti zombíci neměli vedení a povalovali se před hradbami jako na dovolené a rozhodně se jim nechtělo něco dobývat :D
U těch zbylých postav si nejsem jistý. Byl bych rád aby to zvládla Brienne (nebo aspoň aby přežil Podrick) a aby se z jednoho z nich stal příští knight-commander.
Jinak jsem zvědavej jestli budou walkeři používat cheaty a jestli budou v průběhu bitvy křísit čerstvě padlé nemrtvé. To pak by vzalo rychlý spád :D
Jinak fakt ze by driv porazili chodce a nakonec zustala Cersei me prijde dost martinovsky. A hlavne furt doufam ze trun nepripadne Cersei. To by me nastvali tvurci i Martin. Proste vsichni. Dost by me to rozladilo :D
Nicméně setkání mých oblíbených hrdinů mě moc potěšila.
A rozhodně to funguje.
Protože jsem natěšená jak dítě na Vánoce na příští díl, kde očekávám velké emocionální buřiny :D