Novinky z natáčania 8.série GoT
Natáčanie 8.série sa oficiálne začalo,preto prichádza na scénu diskusia o novinkách z natáčania a konšpiračných teóriách,čo sa stane v seriáli.Upozorňujem,že tu bude veľa spoilerov. ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
:idea:
Dany: Dík, že jsi mi vyléčil kamaráda. Jak se ti odvděčím?
Sam: Potřeboval bych zahladit nějaké přečiny, ukradl jsem nějaké knihy v citadele a tátovi meč.
Dany: … s tátou už si nedělej starosti, je z něj škvarek.
Sam: … ok … tak se brácha stal hlavou rodu.
Dany: … no, víš…
Jedna aktualni. To by bylo filmove drama!
https://filmtoro.cz/blog/hra-o-truny-co-znamenaji-kruhove-symboly-nocniho-krale-a-jak-bude-porazen?fbclid=IwAR0hj-4n9qkZ4dlD1e08TtyHMKP2xeZl4TPsfwOOGTpoeaHDFd8-kWHtJsI
Tohle mě bavilo víc než celá první epizoda :D Poor Ned Umber.
@p1e9t9r2
Jinak se obávám že si ještě užije legrace, protože jestli se potvrdí co si myslím - tedy že ta divná holčička co mluvila s Davidem bude vrah najatý na Aryu, tak aspoň během bitvy o Zimohrad uvidíme Aryinu běžící scénu z traileru
Na co se ale rozhodně těším je Branův střet s Night Kingem v Božím háji. Minimálně se budu potutelně usmívat pokaždé, když se bude Theon snažit Brána ochránit :D
Jinak epizoda je lepší než první
Jinak...když byla Arya s Gendrym, tak tam v pozadí hrála ta samá melodie, co vždycky znamenala scény v Braavosu. Myslíte si, že to může něco znamenat?
@Sagart - neřekla bych, že ta co mluvila s Davosem může mít něco společné s Assasiny. Nepasuje mi to tam.
Pozitvní:
+ Tormund a Giant´s Milk :-D
+ Sam Whitewalker Killer
+ Arrya, řekla si o to hezky
Negativní:
- Bran a Jaime - čekal jsem peprnější dialog
- Theon - až příliš vřelé přijetí, čekal bych odtažitost spíše
- bratranec a sestřenice Mormontovi - tady jsem čekal trošku rozvinutí toho dialogu, ale pro příběh nedůležité
Ambivalentní:
o Danny a Jon v reakci na Jonovo zjištění
o Bran, který je dost creepy
Na to, že první dva díly už tak krátké série jen proseděli na zadku, se můžeme asi připravit na využívání Malíčkova teleportačního zařízení v množství větším než malém...
Skvela pisnicka. Husina celkem. A mozna jeste vic podrickova verze..
Ale spíš je to proto, že už jsem viděl včera leaknutej díl a okomentoval ho až ráno - bo jsem brzo vstával kvůli přípravě na mrskůt 8-) Po úvaze s tím souhlasím. Během sledování mi to přišlo nucené a zbytečné, ale to je mou až hloupou averzí ke všemu novému ze seriálu. Ale musím přiznat že na současné poměry to byla scéna skvělá, zajímavé (asi) zakončení Brieniny cesty, hlavní postavy čekající na osudový střet.
Sice nesnáším Tormundovu zbytečnou posedlost Briene ale to možná byla jediná výtka.
A Podrick navíc předvedl jak tehdy zaujal ta děvčata v bordelu :D
@Trixie Za mě je to pravděpodobné. Je to sice líné, ale nevidím důvod proč by to tam nepasovalo. Ale nechme se překvapit, je možné že se mýlím.
Ještě doplním že jsem rád za těch pár sekund Ducha, nakonec se tedy nestál součástí Dannyina kožichu :twisted: V bitvě se ho asi nedočkám, hlavní ale je že Jon zase jednou není jediný Bílý vlk série :D
Osobně si myslím že dost pravděpodobně budou Walkeři poražení v příští epizodě nebo na začátku té další epizody. Dany i Jon přežijí ale jeden z nich umře v boji proti Cersei a ten druhý usedne na trůn. A co se týče Walkerů, ještě se tam musí v hodině nejvyšší nouze ukázat
Gandalf a rohanští jezdciMelisandra a rudí s nějakým ohnivým combem..Jinak doufám že Aryi bude slušet titul "Lady of Storms End" :D
K tomu že by Theonovo přivítání mělo být chladnější s tím nesouhlasím. Theon zachránil Sansu když byla total ve sračkách zrovna tak i on - podle mě mu věří nejvíc ze všech postav, snad po Brienne.
Každopádně Sansa jede, nejen že Dany vyfuckovala mezi čtyřma očima, zároveň ale i ve scéně s Jaimem, kde převzala iniciativu a bez ohledu na královnu teda "laskavě dovolila Jaimemu setrvat"..
+ celé posezení u krbu , super společnost
+ rozhovor zbylých bratrů noční hlídky na hradbách
+ Brinenne a její pasování
+ Podrickův song
+ Celý Tormund Obrozhouba je prostě miláček :D
+ Gendry v kovárně je k sežrání
mínusy
- celý Bran je o ničem. Nevíme nic z toho co vidí, jen kouká do blba a občas hodí hlášku , kterou známe
- Arya a Gendry - to mělo být jako co ?? Ještě jsem neviděla milostnou scénu s menším erotickým napětím ...
- Jon a Dany v kryptách - nějak mě to nedostalo...
- Sansa působí zamilovaně do Theona ???
PS: v noci jsem měla sen, že zabili Night kinga a že všichni Ti zombíci neměli vedení a povalovali se před hradbami jako na dovolené a rozhodně se jim nechtělo něco dobývat :D
U těch zbylých postav si nejsem jistý. Byl bych rád aby to zvládla Brienne (nebo aspoň aby přežil Podrick) a aby se z jednoho z nich stal příští knight-commander.
Jinak jsem zvědavej jestli budou walkeři používat cheaty a jestli budou v průběhu bitvy křísit čerstvě padlé nemrtvé. To pak by vzalo rychlý spád :D
Jestli má tohle být fakt finální střet s Chodci, pak by mohl přežít Sandor, kvůli bratříčkovi. Fakt si ale myslíte, že tuhle linku utnou tak rychle? Mně je trochu proti srsti, že by boj proti Cersei měl být důležitější než ten proti NK. Dany bych nejdradši zfackovala za tu posedlost trůnem, kterou projevila v poslední scéně s Jonem. Skoro bych řekla, že kvůli své rozladěnosti něco v bitvě pěkně zkoní.
Jinak souhlasím, že Sansa jede, ta holka v obraze mě vždycky nějak potěší. Nutno podotknout, že v první scéně mi trvalo opravdu dlouho, než jsem si uvědomila, že tam někde sedí Joník a možná by měl něco říct taky :D Pořád přemýšlím, jestli můžou cheatovat na dálku a přidat do své armády záškodnickou jednotku sestavenou z osazenstva zimohradských krypt. Byl by to "pěkný" zvrat a má to potenciál na ošklivá rodinná setkání :twisted:
Jinak fakt ze by driv porazili chodce a nakonec zustala Cersei me prijde dost martinovsky. A hlavne furt doufam ze trun nepripadne Cersei. To by me nastvali tvurci i Martin. Proste vsichni. Dost by me to rozladilo :D
Nicméně setkání mých oblíbených hrdinů mě moc potěšila.
A rozhodně to funguje.
Protože jsem natěšená jak dítě na Vánoce na příští díl, kde očekávám velké emocionální buřiny :D