Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!
Deset let poté, co se Sithové pomstili se znovu probudila Síla a vzhledem k tomu, že tu máme spoustu fanoušků slavné vesmírné série, rozhodl jsem se založit nový topic, pro ty, kdo už novou epizodu viděli. Nemusím snad zdůrazňovat (opakování matka moudrosti), že tady budou i spoilery z posledního dílu!!!!
Je potvrzeno obsazení Benicia del Tora (držitel Oscara za roli v Traffica: Nadvláda Gangů a sběratel v Marvel Universu) v zatím nespecifikované, ale pravděpodobně záporácké roli :D. Osmičku bude režírovat Rian Johnson režisér filmu Looper.
Tak, co jak se Vám nová epizoda líbila a co očekáváte od nových dílů?
Je potvrzeno obsazení Benicia del Tora (držitel Oscara za roli v Traffica: Nadvláda Gangů a sběratel v Marvel Universu) v zatím nespecifikované, ale pravděpodobně záporácké roli :D. Osmičku bude režírovat Rian Johnson režisér filmu Looper.
Tak, co jak se Vám nová epizoda líbila a co očekáváte od nových dílů?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ty concept arty pro Death Star pod vodou jsou zajímavý
Inak, nemám nič proti Benovi označovanému za Skywalkera, ale on mal Rise v predchádzajúcom filme, keď ascendoval na Supreme leadera. Kam chce kdo stoupat odtud?
Teda za predpokladu, že je to druhá hviezda smrti. Kľudne by to mohol byť Yavin IV a trosky prvej hviezdy smrti.
Chtěl jsem sem dát nějaký aplaudující gif ale .. zase ať nezpychne, ne?
=D
15 minut zajímavějších než cokoliv, co pravděpodobně uvidíme ve filmu
Ehm. Takže Rey má nejen Skywalkerovský meč, má ve stejném záběru i Hanův blaster. Ano, chápeme, Disney, není třeba nám pořád to samé omlacovat o hlavu. Musíte ten dokonalý adopční materiál Rey vnucovat do všeho spjatého s postavami s předchozích trilogií, protože pak ji přece budou diváci milovat. To není přístup odpovídající tvorbě dětského filmu. To je infantilizace.
Čím víc nad tím přemýšlím, tím víc jsem v Disney zklamaná. Tyhle dědičné věci nejsou samozřejmě nic jiného než nablýskané bubliny, co mají vzbudit nostalgii. Mezitím Disney ignoruje, co George Lucas napsal. První řád pochází z temné strany Síly? Ne, nepochází, je to pohrobek Impéria a Impérium vzniklo z republiky. Jedi zachránil Dartha Vadera? Ne, Vader to udělal pro syna, Lukovo jedijství v tom vůbec nehrálo roli. Nebo si to mám vykládat tak, že v předaleké galaxii taky platí, že dějiny píší vítězové?