Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!
Deset let poté, co se Sithové pomstili se znovu probudila Síla a vzhledem k tomu, že tu máme spoustu fanoušků slavné vesmírné série, rozhodl jsem se založit nový topic, pro ty, kdo už novou epizodu viděli. Nemusím snad zdůrazňovat (opakování matka moudrosti), že tady budou i spoilery z posledního dílu!!!!
Je potvrzeno obsazení Benicia del Tora (držitel Oscara za roli v Traffica: Nadvláda Gangů a sběratel v Marvel Universu) v zatím nespecifikované, ale pravděpodobně záporácké roli :D. Osmičku bude režírovat Rian Johnson režisér filmu Looper.
Tak, co jak se Vám nová epizoda líbila a co očekáváte od nových dílů?
Je potvrzeno obsazení Benicia del Tora (držitel Oscara za roli v Traffica: Nadvláda Gangů a sběratel v Marvel Universu) v zatím nespecifikované, ale pravděpodobně záporácké roli :D. Osmičku bude režírovat Rian Johnson režisér filmu Looper.
Tak, co jak se Vám nová epizoda líbila a co očekáváte od nových dílů?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jediné, co jsme opravdu viděli, je to, že v teasuru jsou za Renem bílí stormtroopeři. Joser tu akorát tak šíří teorie z Redditu nebo Making Star Wars, takže bych znova doporučila nevěnovat mu pozornost.
Co se týče hračky samotné, tak to souhlasím, že je to vrchol nekreativity.
Jestli chceš vyvrátit, co jsem řekla, tak zdrojuj.
Vader a Obi - wan vzpomínají.
Trochu dojetí a nostalgie....
=D
fňuk :(
Což je o důvod více se toho seriálu bát.
@Sagar Tak McŘehoř je schopný utáhnout i seriál o schnoucí zdi, takže v tomhle případě se mi to dojení zamlouá (proto se těším i na Picarda, protože herec tam taky bude stoprocentně stát za t). Co se týče přínosného nápadu, tak oni to mají teď těžký. Riskoat se jim po TLJ už moc nechce, ale jak ukázal Solo na jistotu se taky jít nedá.
Jediný čeho jsou schopní je že vymyslí nějaký story jak na Tatu zachraňoval Luka před temnými silami. A samozřejmě nic nového nepředvedou. Bude to vypadat nějak takto:
https://youtu.be/qRKepqgDV_0?t=40
Jinak ty ukázky samozřejmě vypadají hezky, ale nic moc nového neprozrazují až na ten závěr. Říkala jsem, že Rey by měla stejně jako Anakin a Luke čelit nějakému opravdovému pokušení temné strany a vypadá to, že její výbuchy hněvu a černobílé vidění světa adresované budou.
Dám jsem tohle:
Už se o téhle teorii tady hovořilo několikrát, tenhle chlap rozebral vše, co tomu nasvědčuje.
Že bychom se dočkali klona se Sidousovým duchem v těle?
Pak budou žít všichni šťastně a spokojeně se budou prohánět Galaxií na růžových jednorožcích.