Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!

upraveno 21. prosince 2015 v Film a televize
1959698100101109

Komentáře

• @Tyrion Lannister Tak očekávala bych, že vysvětlí, proč přesně má pozůstatek Impéria zájem o nadané Silou. Není to rekrutování, ale lékařský výzkum - a dál? Tohle by neměli jenom naznačovat. Vzhledem k datu by už taky mohli zmínit formující se První řád a pár informací o něm. Nic světoborného, ale není důvod si tohle nechávat jenom do knížek a komiksů.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @svoa00 Já ti rozumím a popravdě řečeno, když představili pravděpodobně nejsilnějšího uživatele Síly v době po impériu, tak by to mělo mít nějakou váhu, ale jak řekl sfik tenhle seriál bude pravděpodobně na úrovni Clone Wars a Rebels a baby Yoda má naději na objevení v nějakém dalším filmu seriálu asi zhruba stejně velkou šanci, jako ten kluk z epilogu the last jedi (i když by mi baby yoda trilogie vůbec nevadila :-D) Jinak pro zajímavost ten doktor měl na své uniformně insignie Kamina, takže někteří spekulují, že chtěli baby Yodu naklonovat.
  • upraveno 26. listopadu 2019
  • SagartSagart Amo ergo sum
    upraveno 26. listopadu 2019

=D =D
  • @Sagart Pravda je taková že Tyrion chce sexy twilek džedájku/sithku (karma ho nezajímá) pouze s koženým popruhem místo podprsenky...
    upraveno 27. listopadu 2019
  • JoserJoser persona non grata
    @Sagart V rámci jakési spin- offové série Star Wars Story, do níž patří Rogue One a Solo, se gangsterka s Hutty vážně chystala, také něco s Yodou a jeho dodnes neznámou rasou, film Joshe Tranka o Bobu Fettovi a námezdních lovcích (který byl z těchto námětů produkčně nejdál a měl se původně realizovat jako první místo Rogue One), pochopitelně Obi- Wan, nesmím zapomenout ani na zvažovanou filmovou adaptaci knihy SW: Lost Stars a celkově těch projektů v různých fázích příprav bylo víc, Disney také chtělo oživit Lucasův námět na seriál z Coruscantského podsvětí SW: Underworld, jenž byl zrušen kvůli astronomickým nákladům na tehdejší dobu atd., bohužel tohle všechno skončilo s neúspěchem TLJ a Sola. Důležitý je teď Mandalorian, jenž má pod palcem trio Jon Favreau, Dave Filoni a Michelle Rejwan a který zároveň naznačuje budoucnost univerza, protože právě tato trojice od příštího roku bude řídit celé budoucí směřování značky.
  • @Tyrion Lannister @Sagart

Reni nebudou vůbec nic. Budou tam aby umřeli, předpokládám. Jejich role nebude ani taková jaká byla role Phasmy.
  • Uh, JJ říkal, že by klidně rád natočil film jenom o Renech, to nezní, jako bych se jich chtěl co nejdřív zbavit. Já teda taky pochybuju, že EIX přežijou, ale upřímně řečeno - v prvních dvou filmech o nich bylo tak malo, že klidně mohli skončit jenom jako udička ke komiksům nebo ke knížce. Budu předpokládat, že když už v EIX konečně budou, tak to má svůj důvod. Ten důvod by němel být dát jim pět minut screen timu a pak je odkráglovat, když můžou daleko líp posloužit v příbězích v doplňkových materiálech. Vidím docela rozdíl mezi potenciálem Renů a Phasmy/glorifikovaného stormtroopera. Jsou hned dvě role, které můžou v EIX sehrát - buď se jejich prostřednictvím dozvíme, co Palpy dělal celou tu dobu, nebo taky můžou doplnit něco o Kylově historii. Každopádně ale budou mít menší roli, než bych si přála, jinak by do těch rolí obsadili regulérní herce.
    Čtvrtý díl Mandaloriana SPOILERY:

Velké plus za to, že nová ženská postava Mandaloriana absolutně nezničila a rvačka působila díky tomu, že madam není žádné parátko uvěřitelně, což je v dnešní době opravdu vzácnost. Jednoduchá klasická zápletka s tankem pobavila stejně jako Mandův konflikt. Těším se na další díly.
  • @Tyrion Lannister Mě zarazilo že Mandalorian není Mandalorian.. Říkal že mu zabili rodiče a že byl rád že ho vzali mezi sebe... Zajímavé. Nebo už to bylo řečeno nebo jsem to nepochopil dobře?
  • upraveno 30. listopadu 2019
    Jinak co se týká epizody tak mi šlo na nervy zkratkovité trénování těch buráků (a la Robin Hood) v elitní bojovníky proti nájezdníkům. Imperiální mech byl fajn, ale co si budeme povídat, mohl tam ty jurty a proutěné barikády rozstřílet během chvilinky. Přesně tahle ublbanost mi začala jít na nervy u animovaných seriálů, Mando bude asi v mnoha ohledech podobný...

Jinak mě mrzí stále že cestujou jen ve dvou. BabyYoda by si zasloužil kompletní rodinu a ta ženská (myslím tu žoldačku nikoliv vdovu/Mulan) by byla vhodným doplňkem do crew. Sice tvůrcům žeru to jak nám odpírají Mandův obličej ale vidět alespoň něčí face bylo fajn.

Závěrem bych řekl že jsem tomu dítěti záviděl že si mohl pomazlit babyyodu.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 1. prosince 2019
    Mandalorian 1x04 (spoilery)

Ta akce je tam čím dál blbější, wtz. Začínám být zvědavá, kam až v tomhle směru zajdou :)
    Ale je kouzelné, jak postupně brnkají na nostalgické struny fanoušků původní trilogie. Z chodícího tanku jsou nadšení skoro všichni. Počítám, že v posledním díle se mihne aspoň jeden Ewok :D
    Ale tohle by mělo úspěch, i kdyby zbytek dílů Mando jen stál opřený o tu chatrč a dumal, zda sundat helmu, zatímco baby by broukalo na žáby u rybníčku (to není výčitka, taky u jeho scén vždycky vyměknu). Scéna, kde malý sleduje rvačku a pochutnává si u toho na polévce, nemá chybu. Epizoda jako celek slabší, ale i tak mě ta etuda sedmi statečných ve variaci pro dva bavila.
    Škoda, že ta ranařka neletěla s nimi. Mohlo to být prima oživení.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.