Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!
Deset let poté, co se Sithové pomstili se znovu probudila Síla a vzhledem k tomu, že tu máme spoustu fanoušků slavné vesmírné série, rozhodl jsem se založit nový topic, pro ty, kdo už novou epizodu viděli. Nemusím snad zdůrazňovat (opakování matka moudrosti), že tady budou i spoilery z posledního dílu!!!!
Je potvrzeno obsazení Benicia del Tora (držitel Oscara za roli v Traffica: Nadvláda Gangů a sběratel v Marvel Universu) v zatím nespecifikované, ale pravděpodobně záporácké roli :D. Osmičku bude režírovat Rian Johnson režisér filmu Looper.
Tak, co jak se Vám nová epizoda líbila a co očekáváte od nových dílů?
Je potvrzeno obsazení Benicia del Tora (držitel Oscara za roli v Traffica: Nadvláda Gangů a sběratel v Marvel Universu) v zatím nespecifikované, ale pravděpodobně záporácké roli :D. Osmičku bude režírovat Rian Johnson režisér filmu Looper.
Tak, co jak se Vám nová epizoda líbila a co očekáváte od nových dílů?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jinak to ale na mě působí nicneříkajícím dojmem, nikde ani stopy po něčem zajímavém, jen pár náznaků, které spíš ale náznaky nebudou. Nemohu samozřejmě nic hodnotit z pouhého traileru, ale upřímně, žádná z postav mě nijak nezaujala a cítím z nich to samé co z Finna z trailerů (kde byl ale alespoň prozrazen jeho story arc). Tady alespoň nemáme nic a snad je to dobře, protože mě to může jen překvapit...
Tedy, těším se, SW svět je dostatečně zajímavý na to, abych se dozvěděl víc věcí, jen si nemyslím, že by to mohlo zaujmout nezainteresovaného diváka, který čeká i něco jiného než pár pěkných scén.
Síla existuje
Jinak doufám že seriál bude mít nějaké stabilizované postavy, třeba že bude cestovat s posádkou (jakože team válečník-tank-lotr-mág s tím že si mandalorian vždy vybere team na quest.. ne? ne? :D =D ). Nechci vůbec říct že by Pedro nebavil. Byl super, ale že bych zrovna vydržel čučet několik sezon na něco kde budu sledovat chlápka s kýblem na hlavě jak se utápí ve vlastních depresích...
Taky doufám že se podíváme na nějaký hezčí místa v galaxii a ne jen do zmrzlých/písečných slumů. Naopak bych rád kouknul na stará známá místa - Naboo, Scarif, Kashiik, Případně na ten psychadelický svět twileků :D
Jinak se mě moc nelíbil ten impérionácek. Takové zbytečné klišé. Úplně jak Mengele v Argentině..
@Tyrion Lannister Ano, byl mooc roztomilej :-D a ten E.T. moment na konci :) Doufám že se o jeho rase snad i něco dozvíme a doufám že bude force sensitive a magic a že z něj budou cákat midichloriany :D
P.S. Co se týče Rebels ještě uvidíme třeba Palpatine udělal Thanose :twisted:
Mimochodem, Mandalorian je teda podle flashbacků +/- vrstevník Boby Fetta?
Jen škoda, že se tam hromada postav včetně hlavního hrdiny chová strašně pitomě (no dobře, u Stormtrooperů nic nového). A akce je hodně naivní, místy až škrobená a taky občas nelogická. V tomhle jsem od Favreaua čekala víc.
:-D
Co se týče Fallen Order, možná příběhové jakž takž, ale hlavní zaporačka je víceméně ženská verze Kylo Rena :twisted:
seriálu o náejmným vrahovi žijícím na okraji společnosti navíc podle posledního dílu v nějaké díře, kde byla imperiální přítomnost velmi slabá (ostatně se tam zbývající náckové šli schovat, takže bůh ví, zda tenhle zapádakov vůbec byl součástí impéria) A kdo by si tohle neužíval :D
Nejlepší je, jak se baby Yoda vždycky na Manda podívá. "Tati?"