Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!

upraveno 21. prosince 2015 v Film a televize
19798100102103109

Komentáře

• Ja nevim, ja si myslim ze fanousci se musi naucit nechodit do kina. U SW fans to bude nadlidsky ukol. Protoze pokud to budou hejtit a dal financne podporovat, budou v Disney spokojeni a placat se po ramenou.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Ač nejsa gfanouškem, což jest známo, recence na moviezone a fffilmu jsem si přečetl. Co mě zaujalo, jak Fuka tak Cival film vlastně totálně rozcupovali, a přesto oba dali 60 %. Proti síle značky se asi úplně jít nedá.
  • upraveno 19. prosince 2019
    @svoa00 neni mozny ze to ukoncili tak to ukoncili aby tu novou trilogii mohli budouci filmari ignorovat. Z toho co pises mam pocit ze se ta trilogie na konci zneutralizovala a my ji muzeme krasne ignorovat ne? Hold to nejsmutnejsi je ze Luke selhal v budovani novych Jediu.

(Film jsem nevidel, teoretizuju podle toho cos napsala)

Cili jestli to, ze v dlouhodobem meritku muzeme tuto trojici filmu ignorovat je jeste dobre. Snad nekdo necekal nejaky zazrak - ze treti film zachrani nudu, prumer a bidu epizod 7 a 8.
  • @svoa00 Tak já doufám že když řeknou, nový SW přivedeme za.. 10-15 let, tak že na tom budou dělat aby to za to stálo. Nebo že už tam třeba nebude kenedyová.. :D já vím, já vím... :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Nevada Eh,tohle není dobré zakončení ani trilogie, ani Skywalkerovské ságy. Z příběhového hlediska dávalo to nenáviděné TLJ Abramsovi dost jasná vodítka, jak smysluplně pokračovat. Jestli budu muset poslouchat lidi , jak Abramse omlouvají a pokud možno jeho zkrachovalost budou svalovat na TLJ, asi mi praskne žilka. Právě jeho přesvědčení, že něco musí napravovat a z něčeho vybřednout způsobilo tenhle odpad, tohle je nejnesmyslnější Star Wars vůbec. Já už jsem několikrát říkala, že poslouchat slepě fanoušky (natožpak několik komunit a snažit se je všechny potěšit) je cesta do pekel. Nikdy by mě nenapadlo, že JJ to fakt udělá jako nějaký začátečník.

Děj filmu se mimochodem na internetu objevil už před několika měsíci. Nechtěla jsem ale takovým ptákovinám věřit. Moje konspirační teorie zní, že nějaký zaměstnanec se snažil tou nevěřícnou reakcií na vypuštěné leaky DLF vlastně varovat.
  • Ta konspirace zní dost dobře.
  • @Nevada Eh, neřekla bych, že jsem si předchozí dvě epizody idealizovala. Nepřišly mi urážlivé. Tohle rozhodně ano. A ne, Reyina identita naopak všechno poslala do kytek, měla zůstal Nikdo, to by dávalo aspoň trochu smysl a byla by postava sama o sobě. Problém je v tom, že někteří nepřijmuli to, kdo je je Skywalker téhle trilogie a pořád s tím otravovali. No, doufám, že ti, co jí chtěli dát důležitý původ jsou teď spokojení. Najednou všechno musí být o genealogii a vesmír je velmi malý, že. Upřímně, doufám, že tahle trapná epizoda finančně propadne jako dělo.
    Hele, epizoda 9 byla přesně v duchu předchozích dvou. Jen to všechno definitivně šplouchlo do žumpy s hlasitým mlasknutím. Hvězdné války vždy byly ságou rodu Skywalkerů, tak co jsi jako čekala?
  • upraveno 20. prosince 2019
  • upraveno 20. prosince 2019
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 21. prosince 2019
    .
  • @Tyrion Lannister co tim chtel basnik rici? :-D
  • A vubec, pokud na to chcete nekdo jit do kina, kupte radeji africanum kozu. Ci jiny opravdovy darek.

Ja uz jsem to videl diky temnym koutum internetu a sam nevim co na to napsat. Neprijde mi to o tolik vetsi sracka nez predchozi dva pociny. Nejvic mi vadil asi Lando ktery tam chodil jako lascivni lazensky svihak. A pardon - Leiiny dialogy tam byly desive naroubovane. Byl jsem i z toho smutnej.

Od verbala si pujcim jedno prirovnani - eintopfovy pičoid. Perfektni shrnuti dojmu. Nejen tohohle filmu ale cele zbytecne trilogie.
  • @Nevada jojo to vim. Jen jsem cekal ze kdyz JJ rikal ze “materialu s Carrie mame dost”, ze to tak je a ne ze budeme poslouchat samostatne stojici spojky a predlozky. Prijde mi to smutne. Nechci aby to vyznelo nejak dehinestacne ke Carrie.
    upraveno 21. prosince 2019
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • upraveno 21. prosince 2019
    @Tyrion Lannister Drahoušku, jestli si myslíš, že Kylo jako záporák je největší problém téhle trilogie, natožpak tohohle filmu, radši si uprav perspektivu. V tomhle filmu je ostatně sám Palpatine a je to otřesné. Hlavní problém je v teď už jasném úmyslu, proč kromě prachů trilogie vznikla a že hlavní postava se Skywalkery nemá nic společného (dokonce ani v závěrečném souboji žádný Skywalker není) a ani mít nebude. Ale možná má JJ pravdu. Možná dost lidem opravdu stačí dát na absolutně cokoliv nálepku SW a budou nadšení, pokud to bude doprovázet dostatečné adorování původní trilogie. Možná je úplně jedno, že téma validovaný "worthy heir" do SW nepatří. Možná je jedno, že hlavní postava věčně uvízla ve fázi dětství a váženy diváku, ty teď můžeš taky.
    @svoa00 A kdo teda byl podle tebe padouch trilogie :-P
    Huxna který je ještě větší joke než Kylo
    Snoke který tam skoro nebyl
    Phasma co je ještě větší vtip než Kylo a Hux dohromady?
    Palpatine?
    Protože pokud pseudogénius téhle trilogie mělo být že nemá žádného zaporáka tak to ještě větší p*covina a v takovém případě byla trilogie odsouzena k zaniku od začátku.
    Absence zaporáka může být v obykle neakčnich žánrech, které mají ten konflikt jinde ne prostě v takovéhle.
    Rád bych taky připomněl že na něčem podobném pohořely prequely, kde taky rozdrobeno podobné mezi Maula, Grievouse a Dookua. Tedy jeden silný zaporak je prostě k úspěchu třeba
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.