TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ale nic mě nepřinutilo zatím sáhnout po knížkách. Teda do dneška. Přečetl jsem Poslední přání.. na posezení. Je to krátké a zábavné a čtu dál další povídku. Ke knížkám mě přinutilo tohle:
Strašně si na tom ujíždím celý den.. Replay button broken...
Řekl bych - taková hymna..
From when the White Wolf fought
A Disney Plus devil
Toss a coin to your Netflix.
Škoda, že hlavní záporák vykrystalizoval až v závěru. Kdyby ho nasadili dřív a dali jeho psychopatii větší prostor, mohla být celá série neskonale lepší. Takhle závěr působí zbytečně uspěchaně.
Písnička je ale skvělá :)
Tedy, vizálně to bude přesně to, co chci... Škoda jenom, že to není na Vánoce, abych eliminovala všechnu tu sladkost pohádek. Od tvůrců Sherlocka - čili všechny tři epizody budou v celovečerním formátu a na pokračování budeme čekat dva roky? :D
A jenom pro informaci - ne, podle popisu děje epizod se nejedná o adaptování celé knížky:
https://www.imdb.com/title/tt9139220/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1
Chtěla bych sice víc další Castlevanii, ale co se dá dělat.
Úvod se mi hrozně líbil jako testament tomu, jaká fantastická postava je Coulterová
Lyra byla zvláštní
Linka od nás se také vyvíjí zajímavě
Seraphina a Lee super
Taky mívate to, že hrozně chcete, aby postava něco řekla a ono se to nestane
A taky to má skvělou hudbu.
Ten moment kdy se vám vyplatí mít zlomenou nohu a být celý dny doma :D
No a černoši ve středověkém oblečení jsou na pěst.
Zatím na to mohu říct jediné... kumkvat :D
A protože se mi nejvíc líbila povídka se zlatým drakem tak mě moc nenadchla ta šestá epizoda - na druhou stranu víc časových linií a to propojení s povídkama bylo jinak udělané dobře (džin apod - i když smrděli dolarem občas ty epizody a efekty).. A poslední epizoda byla divně skončená. Lup. Konec. Titulky. Geralt našel Ciri, a nic jsme se nedozvěděli.
Dotaz na znalé knih:
Jinak ty výblitky diváků o černých elfech mě nechávají úplně v klidu, obzvlášť u těch dryád mě nechávala barva kůže úplně v klidu.