Dokoukala jsem 2. sérii Killing Eve. Zápletka je hrozně přitažená za vlasy. Mnohem pitomější než v 1. sérii. Ale postavy jsou skvěle napsané i zahrané, i když mnohdy dojíždějí na zkraty scénáře. Jodie Comer svou sociopatku hraje tak přesvědčivě, až mám nepříjemný pocit, že to snad ani nehraje... Je v té roli skvělá, naprosto dokonalá (a kromě toho je vážně rozkošná). Škoda, že hlavní záporák vykrystalizoval až v závěru. Kdyby ho nasadili dřív a dali jeho psychopatii větší prostor, mohla být celá série neskonale lepší. Takhle závěr působí zbytečně uspěchaně.
@Paxter Redwyne stare ekonomicke pravidlo rika ze nezaplacena faktura je nejlepsi uver. Takze mas pravdu. Ale dlouhodobe to pred sebou valit dobre neni. A Netflix to s narustajici konkurenci lehci mit nebude
Tedy, vizálně to bude přesně to, co chci... Škoda jenom, že to není na Vánoce, abych eliminovala všechnu tu sladkost pohádek. Od tvůrců Sherlocka - čili všechny tři epizody budou v celovečerním formátu a na pokračování budeme čekat dva roky? :D
Mám za sebou 6 dílů The Morning Show a je to lahůdka. Skvělé zahrané. Anistonová, Carell a Crudup výborní, Witherspoonová přímo skvělá. A taky to má skvělou hudbu.
Zaklínač sklízí hlavně chválu momentálně. Přijde to někomu tady taky plytké? Kostýmy random přehlídka a děj s Renfri bez gradace. No a černoši ve středověkém oblečení jsou na pěst.
Komentáře
Škoda, že hlavní záporák vykrystalizoval až v závěru. Kdyby ho nasadili dřív a dali jeho psychopatii větší prostor, mohla být celá série neskonale lepší. Takhle závěr působí zbytečně uspěchaně.
Tedy, vizálně to bude přesně to, co chci... Škoda jenom, že to není na Vánoce, abych eliminovala všechnu tu sladkost pohádek. Od tvůrců Sherlocka - čili všechny tři epizody budou v celovečerním formátu a na pokračování budeme čekat dva roky? :D
A jenom pro informaci - ne, podle popisu děje epizod se nejedná o adaptování celé knížky:
https://www.imdb.com/title/tt9139220/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1
Chtěla bych sice víc další Castlevanii, ale co se dá dělat.
A taky to má skvělou hudbu.
Ten moment kdy se vám vyplatí mít zlomenou nohu a být celý dny doma :D
No a černoši ve středověkém oblečení jsou na pěst.
Zatím na to mohu říct jediné... kumkvat :D