První epizoda zaklínača a pocity velmi rozporuplné. Snažili se smíchat do jednoho dílu Menší zlo a Pád Cintry čímš se potvrdili moje obavy z toho, že se Nilfgaardská linie do seriálu zapojuje příliš brzo. Všechno je zkratkovité a vzájemně se ty příběhy oslabují a nic nedává smysl. Dost mne to znepokojuje, protože když to srovnám s pilotem GOT tak ten se předlohy aspoň držel. Tady máme opravdu velice brzo zaděláno na další 8 sezónu. Z pozitiv Caville je super, herci jsou výborní výborně, dobře se na to kouká, hudba je skvělá a i když to dost okleštili, tak víceméně pointa a síla povídky zůstává, ale teda jako možná ne hned, ale bojím se, že to bude další pr*ser.
Jinak Lars Mikkelsen by byl výborný Vilgerfortz a trošku mám pocit, jestli je neplánují spojit do jedné postavy. Koneckonců s tím jak je všechno v seriálu propojený se vším by mne to nepřekvapilo.
Netřeba připomínat, že u scén s Cintrou musím kompletně vypnout mozek, protože bych měl HÓOOOOOOOOODNĚ otázek jako obyčejný divák a ještě víc jako někdo kdo četl předlohu.
Jinak se mi taky nelíbí jak ukázali Nilfgaarďany pomalu horší než skřeti z Mordoru. Jako by už nestačilo, že vypadají jak chodici dilda, ještě z toho navzdory tomu, že celé Menší zlo je o morální relativitě musejí dělatz konfliktu Sever Nilfgaard boj dobra se zlem, což tedy v knihách nikdy nebylo.
@Tyrion Lannister Neměl by být Vilggefortz mladý a neskutečně pohledný? Já jsem upřímně myslel při první scéně Dopplera, že to je Vilgefortz.. Ten Narcis :D
@Amaroun Tak Lars Mikkelsen nevypadá špatně NO HOMO. Krom toho Tisaia de Vries taky nemá být tak stará a má vypadat jako dvacítka, jako ostatně všechny čarodějky
Ze Zaklínače jsem viděla zatím jen 2 díly, zatím se mi líbily velmi. V průběhu pilotu jsem si říkala, že herečka, co hrála Renfri, měla hrát Yennefer (a to s její představitelkou podle fotek a trailerů problém nemám).
@Tyrion Lannister nespekuluj proste to dopozeraj. inac suhlasim, ze Triss netrafili ja by som povedal, ze pri obsadzovani carodejok sa velmi casto netrafili a treba si len zvyknut.
@Edem Spekuluji a koukám zároveň. :P Jinak u čarodějek je to dost specifický Tisaia de Vries a Yennefer mi přijdou v pohodě Tris to má holt horší, ale tak zvykli jsme si na Emlíii zvykneme si na všechno :twisted:
Čtvrtá epizoda je pro mne zatím nejlepší. Celou záležitost s dítětem překvapení a ježkem zpracovali naprosto skvěle. Marigold a Geralt mají perfektní chemii a Geralt může vyjádřit, co si myslí jenom pohledem. Fillerové dění kolem Yennefer též potěšilo, pěkně nás to připravilo na její hlavní cíl o který se pak bude celou dobu snažit. Ciřina linka také skvělá předpokládám, že zavěrečná scéna je prvním foreshadowing jejích skutečných schopností :twisted:
Komentáře
Jinak Lars Mikkelsen by byl výborný Vilgerfortz a trošku mám pocit, jestli je neplánují spojit do jedné postavy. Koneckonců s tím jak je všechno v seriálu propojený se vším by mne to nepřekvapilo.
Netřeba připomínat, že u scén s Cintrou musím kompletně vypnout mozek, protože bych měl HÓOOOOOOOOODNĚ otázek jako obyčejný divák a ještě víc jako někdo kdo četl předlohu.
Jinak se mi taky nelíbí jak ukázali Nilfgaarďany pomalu horší než skřeti z Mordoru. Jako by už nestačilo, že vypadají jak chodici dilda, ještě z toho navzdory tomu, že celé Menší zlo je o morální relativitě musejí dělatz konfliktu Sever Nilfgaard boj dobra se zlem, což tedy v knihách nikdy nebylo.