@MonteKarstark národů bude osm. Stoprocentně jistí jsou Mongolove, Číňané a Indové (pravděpodobně jedna kampaň), Frankove/Normani a Britové (bude kampaň o Vilémovi a jeho dětech) a z unikleho infa ještě Severani (Vikingove) a Byzantinci s Araby (? Možná Seldjuk. Empire). Myslím že na startovní civilizace super. Plus si asi ani nepřeji takové množství jako má AoE2, protože by to mělo mít mnohem větší diverzifikaci podobně jako Warcraft 3. A to na větším počtu civilizaci je nemožný ubalancovat. Já osobně bych tam tedy ještě rád viděl rusy, kvůli kampani Mongolove vs Rusové vs Vikingove. Ale uvidíme. Každopádně můj hype je obrovský.
Yessssss. Elden ring baby. První orgasmus. Bohemia jako hratelná civilizace v AoE2. Druhý orgasmus. Tohle je skvělý, skvělý, skvělý. Monte, ty hraješ AoE2 i ranked, nebo jen příležitostný single?
Pročetl jsem si unikátní technologie a trošku mě zklamaly. Čekal jsem Kutnohorské doly, nebo Defenestraci jako UT. Ale HYPE každopádně! Jo a mimochodem....právě se mi stahuje AoE4 BETA, jsem jeden z insiderů! HYPE podruhé :dance:
Vzhledem k úspěchu seriálu Arcane bych to mohl dát i do seriálového topicu. Ale vzhledem k tomu že se nové cinematic video oznamující nadcházející sezónu (tu herní) odehrává v pouštích pradávné Shurimy, u hory Targon a na mrazivém Freljordu (konečně) tak do dám jen zde:
Komentáře
U jedničky jsem strávil mnoho bezesných nocí, kéž to bude alespoň z poloviny tak dobré.
Každopádně můj hype je obrovský.
Elden ring baby. První orgasmus.
Bohemia jako hratelná civilizace v AoE2. Druhý orgasmus.
Tohle je skvělý, skvělý, skvělý.
Monte, ty hraješ AoE2 i ranked, nebo jen příležitostný single?
Elden ring, Deats door a Bohemia v AoE2.
Jo na AoE4 se těším taky, ale obávám se že multiplayerovou zabavnost dvojky nelze překonat.
Tady trošku Martin kecá o Elden Ring.
Jo a mimochodem....právě se mi stahuje AoE4 BETA, jsem jeden z insiderů! HYPE podruhé :dance: