Myslím, že King Kong bude mít ještě dva syny, kteří nás ještě vydatně potrápí. (Pokud nenastane potrat a třeba se jednoho z nich nebo obou nikdy nedočkáme...)
To už se tady "hodněkrát" prodiskutovávalo. Výsledkem jsou (většinově) dvě teze: 1) je opravdu tuhej 2) je z něj teď mnich na tom ostrovním klášteře v Hostině. Můj osobní názor je, že tak jako tak už asi žádnou další roli nesehraje...
Jestli žije, tak roli imho sehraje. Je to jeden z mála lidí v království, kdo je schopný zabít Horu. Zvlášť v upgradované verzi.
No, to je lepší verze :-). A taky doufám, že přežije Brienne a spol. Přijede statný zlatoruký rytíř na bujném oři a v poslední chvíli rozsekne povaz, ale bohužel (nebo bohudík), SOIAF není pohádka :-)
Třeba by právě kvůli té jeho změny měl o důvod navíc navždy skoncovat s tím zlem v podobě jeho upgradovaného bratříčka a poté navždy zmizet na odpočinek a strávit zbytek života zametáním a modlením.
No, u Brienne už doufám. že to nezvládne. Podrick budiž, ten by se mi jako POV líbil. Brienne mi na konci vadila. A nic tak neoživí tuhle ságu jako (ne)pěkná smrt.
Montezuma3: Je to výsledek těch "experimentů" v hradním žaláři - teď si nevzpomenu na jméno toho odpadlického mistra - poslal Cersei o tom (tuším, sám jsem Hostinu dlouho nečetl) dopis, když byla/je zavřena v Velkém Septu.
Sakra, to mi nějak uniklo. Že tam Qyburn dělal nějaké pokusy i na Hoře. Jen vím, že když se Cersei potřebovala zbavit nějaké ženské. Poslal mu ji do sklepení, ať si tam s ní dělá co chce.
Komentáře
P.S. - nevíte, jestli žije Sandor? (a jestli sehraje ještě nějakou roli?)
Montezuma3 - Ty jsi nečetl Hostinu pro vrány?
tešíme sa (ak to je pravda) a dúfame, že najväčšie problémy má GRRM za sebou. čakať ďalších desať rokov na koniec by bolo drsné
reakce na téma Sandor
speedy: Buď bude tuhá, nebo jí princ na bílem koni přijede zachránit ... :-D
Heh... jak dlouho jsme to čekali? Pět let? Šest?
Snad to bude stát za to...
The Dance is Done.