na druhú stranu, Giants hraju ako z partesu posledne 2 tyzdne, mozno to majstra popchne k nejakemu vykonu. 5 kapitol do konca mi príde dosť ďaleko na neho.
tieto vianoce to proste nedostaneme ani v angličtine, to je jasné.
Raději mlčte. Jestli někdo donutíte Martina, aby v prologu Tance udělal ze Sansy hlavní postavu. Dopíšu to raději sám. A to mi věřte, že já bych z toho udělal takový masakr, že by Hamlet proti tomu byl odpolední čajíček.
Nestraš, tyrionovatění je fajn, tywinovatění u mě nehrozí - ten pán oplýval vlastnostmi, kterými vesměs pohrdám. Byla slast ho porazit ve včerejší Battles of Westeros :-)
No ta zpráva o 5 kapitolách je už staršího data a GRRM toho v posledním měsíci moc neudělal, pořád cestoval. Ale tak uvidíme, jestli nám něco nadělí. :-) Každopádně je fajn vědět, že se nemusí měsíce čekat na vydání od odevzdání, když to GRRM odevzdává průběžně.
Komentáře
Jo a nezapomeňte, pokaždý, když se někdo zeptá, kdy bude příští kniha hotová, GRRM zabije Starka ;-)
Sakra, tak to nás v Tanci čeká pěkná starkovská genocida! :-D
Giants hraju ako z partesu posledne 2 tyzdne, mozno to majstra popchne k nejakemu vykonu
Leda prd, mistr se vrátil z Austrálie a Maroka, vyléřil si rýmičku, zafandil Giants a už se zase chystá do Belfastu na chlastačku :-)
sarven píše:
jj, to je, ale tak to se dalo čekat již od tiskovky HBO, březen to jistí.
Existuje ještě horší věc, kterou by mohl Martin udělat kromě toho, že to nedopíše.
Mohlo by ho napadnout zlikvidovat Sansu!(!!)
Ale pro Tanec je už prolog znám, tak jedině epilog
Jo? A co v něm bude? Ptám se, protože vím jen o těch pár kapitolách, ale o prologu ne, fakt.
Flanker.27 píše:
Heade, co kdybychom do epilogu dali Aleka?
Těšim se. :-)
Drak sestupující z nebes zařval a vypustil plamen. Alek si příliš pozdě uvědomil, že plamen míří přímo na něj...
Zní to hrozně, když se převede literatura na člověka, že ano?
:)
Když vidím tu sebranku, jsem i líný se bránit. Jen ať se ta lůza v podhradí baví. :-D (Asi tyrinovatím, uuu.)
http://io9.com/5660273/
Uvidíme, jestli to zas neni nějaká kachna ;-).
link