Sandor Clegane

upraveno 6. listopadu 2010 v Postavy a bytosti
2456

Komentáře

• upraveno 18. června 2011
    Tak tohle by mě nenapadlo, ani kdybych byl ožralej! :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 18. června 2011
    Mno mě to napadlo. Když tam začal ten šaman oživovat kde co. Tak jsem si říkal, co když oživí i Robba s tou přišitou kebulí. Ale to doufám není u Martina možné. To už bych tu ságu snad ani vzteky nedočetl.
    to chrochta: nejsem neznalec, to že má sandor helmu fakticky vím ..
    jo dobrá dočtu to :D
    opravdu musim podekovat za upozorneni na spoilery i co se tyce knih...jsem na konci stetu kralu a bohuzel jsem si tu uz par spoileru nechtic precetla ....vzdycky kdyz mi to nekdo rekne takhle dopredu tak mam radost ze jsem se nenachytala :-) diky diky diky ;-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. června 2011
    Tak především dokud nemáš dočteno, tak by ses měla pohybovat jen v diskuzích k jednotlivým epizodám ;o)
    jj to vetsinou delam, vsak i ono mezi tema serialovyma epizodama se jich dost neoznacenejch najde ;-) a kolikrat je oznacenej spoiler a ja v domeni ze se to tyka serialu to prectu a ono ejhle ! tyka se to knihy...hele vicemene si nestezuju brouzdam tady na vlastni nebezpeci a jsem si vedoma rizika ze tu narazim na neco co jsem jeste necetla...prave proto ocenuji i upozorneni na spoilery z knih ....znova : diky diky diky ;)
    No, že to vyznělo dost sarkasticky... :-)
    a bylo to mysleno vazne uprime :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 18. června 2011
    A jak se na konci Hostiny Malíček dozví, že Ašaj připravuje invazní flotilu pro ovládnutí Západozemí!
    ach jo...a ja jenom doufam, ze si ze me delate prdel :-D
    No a hlavně se konečně probere Ned z noční můry - Dallas hadr :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 19. června 2011
    Jo, celý se to zdálo Sanse :)))
  • upraveno 19. června 2011
    vcera vecer jsem pokorila 120 stran...mam vas jako nic...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 19. června 2011
    Cersei se stane nejlepší přítelkyní Neda, Sandor a Gregor si promluví a navzájem si odpustí, Lysa Arryn se stane královnou Západozemí a nakonec se Čolíto vdá za Iva DiCarla...:)
  • upraveno 19. června 2011
    a tak šílenství Bronnovo je jedninou skvrnou v tomto jinak rozmarném příbehu... :)
  • upraveno 24. června 2011
    Sandora by byla škoda, i když jeho románek se Sansou spadá spíš do jiné kategorie literatury :-))
  • upraveno 24. června 2011
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 5. července 2011
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Možný to samozřejmě je, ale nevěřím, že by Martin se jentak rozepisoval o tom bratrovi větším než Brienne, takováhle falešný náznaky nejsou jeho styl.

Co se týče staršího bratra, jak jsem řekl, nemusel by to považovat za lež, když by to chápal jako smrt Ohaře a zrození bratra, nebo prostě říct milosrdnou lež pro něj není v morálním rozporu.
  • upraveno 5. července 2011
    maso mohlo byt brneni - stale ve stylu pohrbil stary zivot

a mrchozrouti - zlodeji co kradou věci padlým...
  • paulczpaulcz zima se blíží
    flanker: no právě, ty náznaky by pak byly zbytečné (jen pro zmatení).

knedle: díky, přesně takové vysvětlení jsem potřeboval :)
  • upraveno 6. července 2011
    Sandor's dead baby, Sandor's dead.
    Chmur :))))
    upraveno 6. července 2011
    Já se přiznám, že by mi nevadilo, kdyby Sandor skutečně zemřel. Nebude mi vadit když přežije a dál zasáhne do děje. Ale jeho smrt by taky nebyla špatná - zemřít jako toulavý pes. Jeden z (anti)hrdinů pojde bídně bez pozornosti okolního světa. Nesplní se mu jeho touha zabít bratra, nevykoná nic velkého a nedočká se žádného obdivu, nesloží o něm písně.
    I když je otázka kdo potom zabije Horu, pokud ten skutečně "žije".
    Sice je to má oblíbená postava, ale asi by mi taky nevadilo, kdyby byl mrtvý. nějak si jeho dějovou linku neumim představit, snad jedině kdyby Hora byl naživu, tak jedině, že by dokonal to pro co žil, zabil ho. Ale jinak..Pakliže je Hora mrtvý, nemá pro co žít, pokud je on ten bratr, tak jeho děj. linku vidim jako uzavřenou, našel konečně klid..
    hele gregor je mrtvej. zemřel při souboji s oberynem, takovy zraneni a jed neprezije ani muž jeho proporci, ten zombie co ti ukuchtila cersei s tim odpadlikem je hora svalu a masa tupe reagujici na prikazy.
    upraveno 6. července 2011
    Proto to žije bylo v uvozovkách. Ale i tu Horu svalů musí někdo zbořit. Kolik postav v sáze by toho bylo schopných? Moc ne a Ohař mezi ně rozhodně patří. A zase vyloženě jen reagující na pokyn nebude. Musí mít aspoň ty základní instinkty bojovníka. To by si jinak nebyli jistí, že bude neporazitelný šampion.
    Tedy, pokud Horu nakonec nespálí a nesežere drak.
  • upraveno 7. července 2011
    Co kdyby GRRM nechal Aryi aspoň soustíčko - Horu ?
  • upraveno 7. července 2011
    to by bolo goliáš a dávid vs samson a dalila...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.