GRRM řekl...

upraveno 1. září 2010 v George R.R. Martin
1246720

Komentáře

• upraveno 23. června 2011
    On žije v novém Mexiku.. Hustě on :-)
    Jak tam žerou a přitom je tam ta dobrodružně laděná hudba :-D :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 23. června 2011
    dobro došli na ekskluzivan prijenos...
    Na to nemůžu koukat, mám hlad.
    Bude potom niekde video spätne?
    Doufám polovinu věcí neslyším... špatný přenos nebo kapacita :-)
    Nedá se to... a přitom mě zajímala odpověď na otázku, kdo je Jonova matka. Je mi jasné, že to neřek, ale třeba mohl prozradit, kdy se to dozvíme. :-)
    ten přenos je strašný, mám hodně kvalitní připojení, ale i přesto se to dost seká atd. škoda
    Kde a kdo postoval ten obrázek hradu kde byl Martin pls ? :-) Docela rád bych zjistil co je to za hrad a něco si k tomu přečetl :-)
    Tak už je to v pohodě, ale pozdě :D Teď už se tam ni neděje, jen probíhá podepisování knížek a pak má být skupinové foto a asi konec, takže jsem všechny zajímavé věci prošvihnul :D Předpokládám, že před tou hostinou tam byla nějaká tiskovka.
    http://www.predjamski-grad.si/en-index

No tiskovka nakonec byla ta hostina. Vždycky mezi chody byl čas na nějaké povídání, žádné oficiality. em tam rozpačité, žádná organizace...
    Alek: Díky ti
    Na druhou stranu to asi muselo být pro něj spíše uvolňující.... Ale ta hudba s tím baštěním vytvořila fakt vtipný obrázek...
    BTW když tam zmiňoval, že hrál Homeworld a co čte za knihy... Vyjádřil někdy názor na Sapkowskiho? :) případně Zaklínače
  • upraveno 24. června 2011
    Zmiňoval staré hry (Master of Orion jsem hrála taky :-)), pochybuji, že zná současnou tvorbu. A kdo ví, jestli vůbec zná Sapkowského, i když při návštěvě Polska ho musel zaznamenat. :-)
    Nicméně zmínil Kinga v kontextu, že už nejezdí na turné s knížkama a on (GRRM) vůbec, ale vůbec nezpychl ze slávy. :-)
    No, ještě aby říkal opak. :-) A Sapkowského asi musel zaznamenat (při návštěvě Polska), vždyť to je v našem regionu jeho největší konkurence. :-)
    Ben Nevis: Zná Battlestar Galacticu ... to se musí pochválit :-)
    Ale na svůj věk je to už hroznej dědeček....
  • upraveno 26. června 2011

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 26. června 2011
    Doufám, že před smrtí podepíšu ještě spoustu knih, Tyrion je moje oblíbená postava a neřeknu vám, kdo jsou rodiče Jona Sněha.
  • upraveno 26. června 2011
    Nějak nvm jestli to není ztráta času tam stát na jeden blbej podpis :-D a ještě takovou frontu... To bych šel rovnou na to pivo...
  • upraveno 27. června 2011
    ja by som tam stál od rána...
  • upraveno 27. června 2011
    No každej má jiný hodnoty :-) 1) Mně to připadá jako ztráta času 2) Bych tím Martinovy ušetřil námahu :-D
  • upraveno 30. června 2011
    majstro postol obrázok melisandry a prisľúbil ďalší diel Dunka a Egga. myslím, že po dopísaní Piesne (som optimista!) by naozaj mohol dať jeden román z Valaryie, alebo z Tanca Drakov alebo... proste z Westerosu. jeden uzavretý príbeh. to by bolo mňam.
  • upraveno 30. června 2011
    Že já jsem si ten jeho blog dával do RSS... Ten člověk je strašně ukecanej :-D
  • upraveno 16. července 2011
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 16. července 2011
  • upraveno 20. prosince 2011
    ktovie, čo GRRM povedal, že mu suspendovali jeho stránku v rátane Ne-Blogu. snáď dočasný výpadok....
  • upraveno 25. ledna 2012
    ak máte záujem o podpísané knihy od GRRM tak pri príležitosti postupu Giants do finále dal u seba na webe 10% a 20% zľavy. viac info a linky v jeho ne-blogu
    hmm, já spíš začínám bejt nervozní s postupem psaní. Říkal, že v lednu se na to vrhne a zatím žádný info :-(
    On dělá všechno kromě psaní!
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 25. ledna 2012
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 25. ledna 2012
    Psaní knih není žádná zábava. A už vůbec né, když víte jak to skončí.
    Bojím se aby si to tajemství nevzal mistr do hrobu...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.