AGOT hraní v Praze

upraveno 2. května 2013 v Deskové hry
Máte chuť a čas zahrát si deskovku AGOT v Praze? Dejte vědět, momentálně jsou ve hře zítřek či pozítří.

Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.

CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.

KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.

Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.

KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.

!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
1356728

Komentáře

• upraveno 16. června 2011
    To je pravda... ta banda zavira brzo. No.... a s vysvetlovanim pravidel... posuneme to jeste na 16:30?
    Jinak, ja tu prsiti tyden nejsem, jsem na konferenci. Takze ten HIS musi jeste pockat:)
    Já můžu i dřív, takže klidně 16.30, no problemo...
    Beru zpet, ja vim, proc nemuzu driv nez v 17h. Omlouvam se:)
    Ale je tu moznost hrat v cajovne Ruspina. Maji do 24h.
    Může být, Ruspina je na Ačku, tak to mám pak na Dejvice blíž. Můžu tak do 22 hod. To bysme měli i od 17 stihnout. Takže když potvrdí Ruspinu Zapper...
    Zapper potvrdi !:)
    Mne je to jedno, kde sa bude hrať. Takže Ruspina ok. Len mi dajte adresu :P.
    Ruspina je v Krakovske. Presne cislo nevim, ale kdyz pujdete z Vaclavaku, tak je skoro az na konci. Jinak, Krakovska usti na Vaclavak tesne pod Konem.
    Aleku, bud zitra v 17h jiz v Krakovske. Nebo Zapper. At stihnete dvoum holkam vysvetlit pravidla. Ja pojedu z gymnastiky a prijedu asi o 10 min pozdeji.
    No ja dôjdem na 17:00 +/- 10 min, ale pokúsim sa na čas. Navyše Alek bude asi ťažko vysvetlovať pravidlá bez hry :P.
  • upraveno 17. června 2011
    To jo, to bych si šoupal jazyk zbytečně :-)
  • upraveno 21. června 2011
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 21. června 2011
    To je pro 16 hráčů? Si nějak neumím představit, jak sedí 16 lidí okolo jednoho stolu a hádají se o to, kdo komu s kým nakope prdel :D
    18 ľudí :), keď som to pochopil správne, tak každý rod je rozdelený na 2 časti, rod + významnejší vazal a pribudol tam nejaký 4tý prvok Alliance Bannermen, čo netuším čo robí :P
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 21. června 2011
    Mno ja jsem na mapě napočítal jen 16 hranic
    Ale je 18 miest na tracku, takže tam niekde budú ešte 2ja.
    Vypada to hodne huste..
  • upraveno 22. června 2011
    No a co kdyby jsme si zopakovali session jen pro 6? :) V patek?
    Ja neviem, mal by som sa učiť na štátnice. A že toho mám veľa :P
    Jasne, takze jsme se Zapperem uz dva:)
    Aqwa: Hoci som si z bakalárky ťažkú hlavu nerobil(mám zatiaľ A,B:)), tak zo štátnic mám trošku obavy. Takže tento piatok u mňa určite nie. Do utorka som plne vyťažený. A čo bude potom ešte neviem, podľa toho, či pôjdem na dovolenku do Košíc alebo nie.
    Já jsem nějakej churavej, tak to taky nevidim...
  • upraveno 23. června 2011
    Tento patek asi bych mohl.:) Mam zkusit jeste nekoho sehnat?
    Ahoj,
    chtěl bych si někdy zahrát AGOT a v pátek nemám co dělat. AGOT jsem dosud nehrál, ale jinak deskovky a spol. hraju. Tak kdybyste chtěli zítra(možná jindy) hráče, napište.
    náhodný kolemjdoucí: Uvidime, jestli zitra neco bude. Jinak sleduj tudle dizkuzi a urcite se k nejakem AGOTu pridat muzes. Radi uvidime nove hrace.
    Ja se zitra asi nezucastnim. Nestiham na zkousku a beru si priklad ze Zappera:)
  • upraveno 24. června 2011
    Dosť dlho som nad tým rozmýšľal, ale nakoniec predsa.

Rozhodol som sa vyhlásiť:
    Letná Liga v AGOT BG :)

Pravidlá:
    1) Každý účastník ligy môže zahrať maximálne 1dnu hru za týždeň v rámci ligy.
    2) Pri hre musí byť prítomná (či už hrajúca, alebo nehrajúca) aspoň jedna autorizovaná osoba, ktorá zabezpečí bodové vyhodnotenie.
    3) Bodové vyhodnotenie. Prvý hráč získa toľko bodov, koľko je prítomných hráčov - počet nováčikov. Každý ďalší hráč v poradí získa o 1 bod menej. Vždy minimálne 1.
    4) Časové ohraničenie. Liga bude trvať od 4.7.2011 do 4.9.2011.
    5) Raz za 1-2 týždne bude na tejto stránke aktualizácia poradia.
    6) Ceny. Na záver bude vyhodnotenie výsledkov a udelia sa nejaké ceny. Vstupné k ligovej hre je 25czk/1e (ak sa Vám to vidí veľa, tak sa to môže zmeniť, som otvorený hocijakým návrhom).

Slovníček:
    Autorizovaná osoba = dôveryhodná osoba, ktorá zaručí bodové vyhotovenie.
    Nováčik = osoba, ktorá potrebuje vysvetliť pravidlá.
    Takže, čo vy na to?
    Yep Zappere, potesil si mna:) A uz jen tim, ze jsi se zaregistroval:D
    PS: Vstupne k lige bych urobil podle poctu hracov. Aby cena mela nejaky pekny smysl. Pokud nas bude hrat vseho vsudy 5, tak za 150 kc dostane vyherce jen zmrzlinu:) Ale za takych 200 kc uz dostane peknou krabicku s pralinkama:))
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.