AGOT hraní v Praze

upraveno 2. května 2013 v Deskové hry
Máte chuť a čas zahrát si deskovku AGOT v Praze? Dejte vědět, momentálně jsou ve hře zítřek či pozítří.

Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.

CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.

KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.

Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.

KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.

!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
1235728

Komentáře

• upraveno 8. července 2011
    Driv nez v 15 nemuzu. Nejede mi jinak vlak.
    ok, já můžu max. do 20 hod., tak to bychom mohli stihnout i tak, když tentokrát nebude vysvětlování. A kde to dáme? Čajovna?
    Jasne, cajovna:-)
  • upraveno 9. července 2011
    Takže pro Poison jde o čajovnu Ruspinu. Dejme tedy sraz v 15 hod.
    Ok. Snad vás poznám ;)
    Alek a Aqwarty vyzerajú úplne rovnako ako ich avatári (chuckle).
    To bych se skoro bál dorazit :-D
  • upraveno 10. července 2011
    Dneska to bola fakt dobrá hra, ďakujem všetkým za účasť. Skvele som sa zabavil. :) Takže repete v stredu?
    jj, taky jsem z ní měl dobrej pocit. Repete teda záleží na dalších účastnících, ty sem snad propojí aqwarty.
    Kdyz jsem mluvil o nove vyjitem titulu Dance with Dragons, spetl jsem si ho s timto titulem "The Dance of the Dragons", coz je obdobi bratrovrazendne valky mezi Aegonem II. a Rhaenery.

Jsem vedel, ze jsem si to nevycucal z prstu a ta zamena mela koren:)
    kto vyhral? hráč/rod?
    Sarvene, kdyz reknu, ze s nami hral i Zapper, je myslim situace jasna:) A hral za Starka:)
  • upraveno 11. července 2011
    Ale tentokrat sebral vítězství me a to me jako naštval :-)
    Kdyz jsem mluvil o nove vyjitem titulu Dance with Dragons, spetl jsem si ho s timto titulem "The Dance of the Dragons", coz je obdobi bratrovrazendne valky mezi Aegonem II. a Rhaenery.
    Vždyť jsem to tam včera někomu řikal :-), viz http://www.icefire.cz/tanec-draku
    eechjo... :( Ve středu můžu max. do 20:00
  • upraveno 12. července 2011
    No takže jak? To jako asi nedáme mezi 18-20 hod. :-) Co čtvrtek? Měl tam někdo problém?
    Ahoj, šlo by se k vám někdy přidat? Já bych si strašně rád AGoT zahrál, ale asi budu mít problém na to hledat dost lidí mezi známými :/ . Hrajete někdy i jen nějaký základ (něco jako řekněme AGoT+přístavy+Martell max), já bych to nerad ze začátku přeháněl :).
    Hráme základ AGoT+prístavy+Martell+baranidlá+pevnosti, house cards sú používané len tie zo základu. Problém pridať sa určite nie je.
    Skvěle, to by šlo (mimochodem, chápu to dobře, že pravidla pro beranidla jsou tak trochu na hlavu a bránit hrad je těžší než bránit louku?). Tak až budete mít někdy volné místo, tak pokud budu mít čas, tak se rád přidám.
    Lubos: Jedna vec je dobiť, druhá vec je aj udržať dané uzemie.
  • upraveno 13. července 2011
    Takze dneska jak? Od 18 bysme hrali kdo? Ja, zapper, Alek, mozna Andre. Poison rikala, zemuze jen do 2000.
    No, ja nemôžem. Som sa akosi začítal a teraz nestíham to, čo som už mal mať hotové :P
    No vzhledem k tomu, že se ke středě nikdo moc nevyjádřil, tak jsem to považoval jako mrtvé. Co ten zítřek? V Praze budu, chystám se tak napůl na pottera, ale kvůli AGOTu ho klidně odložím :-)
    Ja se chystam na pottera a neodlozim ho:) Mam jiz listek:)
    Takže najbližšie hráme Here I Stand_? :rolleyes: :))
  • upraveno 22. července 2011
    Co to nedelni HIS? Kdo si zahraje?
  • upraveno 22. července 2011
    Count me in, as usual :))
  • upraveno 23. července 2011
    kerou neděli? tuhle nedávám :-(
    Alek: Jak to? Vzdyt se s tebou pocitalo?:-)
    Co Poison a sestra? Kde je vase vyjadreni?:)
    Poison a sestra jdou do zoo ;) možná, že kdyby to věděli dřív (přesný den), zařídily by se jinak ;)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.