AGOT hraní v Praze

upraveno 2. května 2013 v Deskové hry
Máte chuť a čas zahrát si deskovku AGOT v Praze? Dejte vědět, momentálně jsou ve hře zítřek či pozítří.

Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.

CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.

KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.

Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.

KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.

!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
1246728

Komentáře

• upraveno 24. června 2011
    Ono ja som stanovil vstupné na 1dnu hru (maximálne sa odohrá 9 hier). Nechcem dávať vstupné do ligy, pretože niekto môže odohrať 1dnu hru, niekto 9. Ale vidím to reálne na niečo okolo 4-5 hier.

Hej, zaregistroval som sa, nechcelo sa mi už vypisovať captchu, že nie som bot :].
  • upraveno 25. června 2011
    Taky jsem potěšen! Skvělej nápad. Otázka je, kolik bude takhle přes léto hráčů. S cenou nemám problém, případně bych zkusil něco získat od HBO.
    No, pevne verím, že sekcia AGOT BG porastie. Poslednou dobou sme hrali s viacerými nováčikmi. Navyše cez leto sa dá spojiť hranie stolovky aj s inými činnosťami. Nemusíme hrať len indoorovo.
    Zapper slibil, ze udela tutorial pre novacikov :-)
    No zas nepreháňajme :]. Žiadny video-tutoriál robiť nebudem_!
  • upraveno 26. června 2011
    Já to taky zaslechl, lidi se těší! :-)
    Krásne spravené videjko :]

Ešte by mohol doplniť A Clash of Kings. To by navýšilo o max 2-3 minútky video, veľa tam toho aj tak nie je.
    I Storm of Swords expansion by se hodilo ;-)
    Keď budem mať čas cez leto a nebudem si zrovna prekladať A dance with dragons :], tak spravím aspoň preklad pravidiel ku Storm of Swords, keďže sa k tomu nikto nemá.
    Zapper: on to má nekdo na Zatrolenkách už nějakou dobu nahlášeno, ale nic se neděje ;-) Ne že bych pravidlům nerozumněl, přece jen překlad to více ujasní.
    To první je celkem, no řekněme dobré, to druhé už mi tak extra nepřijde. A homemade pravidla moc nemusim ač jsou někdy dost trefná, ale tahle hra je myslím až tolik nepotřebuje.
    Áno, z časti som na to narážal. Na tých zatrolených hrách to tam je nahlásené v preklade už skoro rok.

Inak pred nedávnom som trošku searchoval po nete a narazil som na zopár zaujímavých podomácky vymyslených pravidiel.

Napr.
    Men on the Wall = Pri otočení karty Wildings attack! si hráč, ktorý má na území Castle Black jednotky, pripočíta pri bide o Wildings attack! toľko power tokenov, koľko je ich sila.
    King's Guard = Majiteľ Iron Thronu si automaticky pri bránení svojho domovského územia s predvolene vytlačeným erbom pripočíta +1.
  • upraveno 27. června 2011
    Liga zni dobre. Neco bych zorganizoval, az budu mit cas a pozvu i nejakou poverenou osobu:)
  • upraveno 29. června 2011
    Tak kdy zas zahrajem? Případně to můžem pojmout jako meeting k té lize...
    Budúci týždeň? Niekedy cez víkend? Asi nedeľa u mňa najlepšie :P
    Rozhodne souhlasim:-)
  • upraveno 30. června 2011
    Jelikož budu v Praze v několika nadcházejících dnech, moje účast o příštím víkendu je bohužel velmi nepravděpodobná. :(
  • upraveno 4. července 2011
    Takze nedele je jasna. Souhlasi vsichni? Mam dva lidi, kteri si prijdou zahrat. A Zappere, znaji pravidla ;-)
  • upraveno 5. července 2011
    ok, asi by mi víc vyhovovala sobota, ale přizpůsobim se.

Tak ještě se přidá někdo z místního osazenstva?
  • upraveno 6. července 2011
    Takže je ešte 1 voľné miesto.
    že bych se přidala? :P
    Kľudne :), každý nadšenec je vítaný.
    Super, takze je nas sest:-)
    Inak Poison, vieš pravidlá? Ak nie, nevadí, ja len aby som vedel, čo ma čaká :). Dneska už mám ďalšie vysvetľovanie pravidiel za sebou.
    Kdyz jsem videl Zapperovo: "Inak Poison", rikal jsem si: "Kde se tu sakra zase vzal Poisson", kde Poisson je vyznamny francouzsky matematik.
    Každý vidí to, čo chce vidieť :)
  • upraveno 7. července 2011
    Pravidla znám. S francouzským matematikem spřízněna bohužel nejsem. Ono málokdy francouzští zesnulí vědci píšou na česká fóra ;)
  • upraveno 8. července 2011
    Takže ok, neděle. Já bych mohl od cca 14 hodin. Co vy?
  • upraveno 8. července 2011
    Čím neskôr, tým lepšie :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.