AGOT hraní v Praze
Máte chuť a čas zahrát si deskovku AGOT v Praze? Dejte vědět, momentálně jsou ve hře zítřek či pozítří.
Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.
CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.
KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.
Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.
KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.
!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.
CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.
KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.
Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.
KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.
!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
a nejen chlapy rozumnějí matematice :)
Inak ku dnešnému AGOTu, bola to fakt dobrá partia, kde mocenské postavenie jednotlivých hráčov sa veľmi rýchlo menilo a zároveň sa zachovávala približná vyrovnanosť síl. Ďakujem všetkým za príjemne strávený večer a peknú hru, ktorá skončila remízou v 7mom kole. :)))))
Dodatok: Nabudúce vysvetľuje pravidlá Alek 0:)
Dodatek: To bych vám neudělal, chlapci, vy se v tom tak vyžíváte a jde vám to tak krásně :-)
A teraz na vážnejšie téma :), Here I Stand, kto sa môže a chce zúčastniť cez víkend?
ad HIS - no čas bych asi i měl, nevím jestli chuť :-) O HIS zatím nic moc nevím, jen že Zapper jí chce už dlouho zahrát...
Teraz keď sme hrali AGoT v 5tich hráčoch, tak každý mal len 3 body, jediní hráči, ktorí mohli mať od začiatku viac bodov bol Stark(Eyrie-neobsadené), Tyrell(Sunspear-neobsadený), Baratheon(King's Landing-polku hry neobsadený). Takže vďaka tomu bola zachovaná rovnováha, respektíve aj keď niekto expandoval, tak ho ostatní stihli zrezať.
Navyše musím podotknúť, začínate sa lepšiť, naberáte skúseností, čo sa zároveň odrzkadluje na výsledku a aj hernom pôžitku:).
A ešte k HiS-u, nehral som tú hru ešte, ale background hry vyzerá veľmi zaujímavo. Hoci sa mi hnusí kockový mechanizmus, jednu partičku by sme mohli vyskúšať. A navyše hra je konštelovaná podobne ako AGoT.
ad HIS - ok, jsem pro. Tak kdy? Víkend je teda pro mě pekelnej v tom, že poslední busy mi jezděj někdy po 20 hod. :-(
A taky jsme hráli Agot BG kde jsem za Lannistery vyhrál, ale až po zradě Greyjoyů (mého taťky) :-(.
Tak od kolika?
Neděle je ok. Čas asi co nejdřív, co třeba 12? 8 hodin by nám mohlo stačit, ne? :-)
Jo a pokud vás nebude šest, tak ta hra nemá smysl.