AGOT hraní v Praze

upraveno 2. května 2013 v Deskové hry
Máte chuť a čas zahrát si deskovku AGOT v Praze? Dejte vědět, momentálně jsou ve hře zítřek či pozítří.

Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.

CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.

KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.

Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.

KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.

!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
145791028

Komentáře

• upraveno 27. července 2011
    Zapper: Musím oponovat, pomoc je ženského rodu.
    Hmm, dneska bude asi zajímavé hraní :-)
    Poisson: Taky jsem si myslel, ze tam ma chlapa:)
    Aqwarty: nejsem Poisson. Ta diplomka už ti leze na mozek, že? ;) (no offence, znám to až moc dobře)
    a nejen chlapy rozumnějí matematice :)
    Zapper: Klidně může jít "jen" o matiku - ta umí být spojena se značnou excitací ;o)
    Můj milý tatínek po mém návratu domů prohlásil, že slušná dívka se vrací domů za světla. Jeho výrok nesmí zůstat nepotrestán a tudíž se ptám: "U koho můžu příště přespat?" :)
    No vidíš, má starosti o teba a ty ho chceš ešte potrestať. Ale keď už, tak u mňa kľudne môžeš prespať, len to má drobný háčik, mám len jednu posteľ a na zemi sa nedá spať, keďže bývam v podkrovnom byte ;]

Inak ku dnešnému AGOTu, bola to fakt dobrá partia, kde mocenské postavenie jednotlivých hráčov sa veľmi rýchlo menilo a zároveň sa zachovávala približná vyrovnanosť síl. Ďakujem všetkým za príjemne strávený večer a peknú hru, ktorá skončila remízou v 7mom kole. :)))))

Dodatok: Nabudúce vysvetľuje pravidlá Alek 0:)
  • upraveno 28. července 2011
    No vidíš, má starosti o teba a ty ho chceš ešte potrestať. Ale keď už, tak u mňa kľudne môžeš prespať, len to má drobný háčik, mám len jednu posteľ a na zemi sa nedá spať, keďže bývam v podkrovnom byte ;]
    No to je ideál, ne? Slečně necháš postel a sám to na zemi zvládneš ;-) Jediný háček v vidím v tom, kde budu spát já? Už mě to odjíždění od rozehraných her neba :-)

Dodatek: To bych vám neudělal, chlapci, vy se v tom tak vyžíváte a jde vám to tak krásně :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 28. července 2011
    Jak říkala paní Dinděrová, "mladá dívka má dobrou pověst jen jednou."
    Zapper: Až tak moc jsem tatínka potrestat nechtěla :P Až vyřešíš, kde budeš spát, dej vědět :)
    Inak dneska mi už konečne dorazilo rozšírenie A Storm of Swords :))), takže už máme dostupnú hru aj pre 4roch hráčov pri nižšej účasti.

A teraz na vážnejšie téma :), Here I Stand, kto sa môže a chce zúčastniť cez víkend?
    Super. Ale skoro si řikam, že ta hra v 5 má něco do sebe, fakt mě hodně bavilo, jak jsme byli vyrovnaní :-)

ad HIS - no čas bych asi i měl, nevím jestli chuť :-) O HIS zatím nic moc nevím, jen že Zapper jí chce už dlouho zahrát...
    Já mám čas i chuť (možná protože zatím ještě nevím, do čeho se ženu) ;)
    Ono AGoT v 6 by bol rovnako zaujímavý, ak by sa hralo na 7 víťazných bodov a nie na 6. 6 bodov nie je až taký problém získať, teda hra by končila skôr v zmysle, kto si udrží do konca hry najväčšiu prosperitu svojho kráľovstva.

Teraz keď sme hrali AGoT v 5tich hráčoch, tak každý mal len 3 body, jediní hráči, ktorí mohli mať od začiatku viac bodov bol Stark(Eyrie-neobsadené), Tyrell(Sunspear-neobsadený), Baratheon(King's Landing-polku hry neobsadený). Takže vďaka tomu bola zachovaná rovnováha, respektíve aj keď niekto expandoval, tak ho ostatní stihli zrezať.

Navyše musím podotknúť, začínate sa lepšiť, naberáte skúseností, čo sa zároveň odrzkadluje na výsledku a aj hernom pôžitku:).

A ešte k HiS-u, nehral som tú hru ešte, ale background hry vyzerá veľmi zaujímavo. Hoci sa mi hnusí kockový mechanizmus, jednu partičku by sme mohli vyskúšať. A navyše hra je konštelovaná podobne ako AGoT.
  • upraveno 29. července 2011
    To je pravda, hrát v 6 na 7 bodů mě už taky napadlo.

ad HIS - ok, jsem pro. Tak kdy? Víkend je teda pro mě pekelnej v tom, že poslední busy mi jezděj někdy po 20 hod. :-(
    ad HIS - to aby jste si vyhradili dva dny :D. My ho hráli 14 hodin a byli ve čtvrtém kole...
    Snáď to až také dlhé nebude :S
    Bude to ještě delší. My to ani nedohráli, neměli jsme na to sílu :-). Tady je můj zápis z hraní: http://www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra/here-i-stand-1310/hrani/10563/
    A taky jsme hráli Agot BG kde jsem za Lannistery vyhrál, ale až po zradě Greyjoyů (mého taťky) :-(.
    No takže v nedeľu HiS, miesto čajovňa? čas? obsadenie?
    Nemluvilo se o sobotě? Čas mám (si udělám) tak jako tak, ale pamatuju si sobotu ;)
    Od zítřka jsme poblíž Prahy na dovolené. Škoda že asi nebudu mít čas zajít se na vás kouknout :-(.
    No v sobotu je Aqwa tuším niekde na bikeu a ja som s kamošmi na túre :p, teda aspoň ja som v sobotu voľný až od 20:00, čo je čas posledného Alekového busu.
    vám se vůbec nedá věřit :P

Tak od kolika?
    Tak když začneme v sobotu ve 20 hod., nedělní bus ve 20 bych moh stihnout :-D

Neděle je ok. Čas asi co nejdřív, co třeba 12? 8 hodin by nám mohlo stačit, ne? :-)
    Pokud jste v hře nováčci, tak osm hodin je tak na dvě kola. Ale alespoň si to zkusíte a příště to bude rychlejší. Doporučuju nastudovat tohle: http://boardgamegeek.com/filepage/60889/here-i-stand-in-20-minutes. Protože alespoň bez minimání znalosti pravidel od všech hráčů nemáte šanci ani na ty dvě kola :D.
    Jo a pokud vás nebude šest, tak ta hra nemá smysl.
  • upraveno 30. července 2011
    Pekne jste si tu zorganizovali HIS... znate pravidla? Ja urcite nebudu moci hrat 8 hodin:) Vecer mam spolecenske povinnosti.
    Tak dáme AGoT :)
    Bouři? :-)
    Podľa počtu hráčov.
    Tak uvidíme. Potvrďte prosím další, kdo by se rád přidal na zítřejší odpolední hraní AGOTu. Tradičně je otevřeno i pro nováčky (ale varuju vás, Zapper začíná být neodbytný s tím, že pravidla budu vysvětlovat já :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.