AGOT hraní v Praze

upraveno 2. května 2013 v Deskové hry
Máte chuť a čas zahrát si deskovku AGOT v Praze? Dejte vědět, momentálně jsou ve hře zítřek či pozítří.

Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.

CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.

KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.

Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.

KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.

!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
1568101128

Komentáře

• upraveno 30. července 2011
    Tak tak, Alek vysvetľuje pravidlá :)))
    Btw, zajtra o ktorej?
    Třeba 14 hod.? Uvidíme, jestli potvrdí aspoň Poison a Aqwarty...
    Aleku: Proc ty? Co ma Zapper proti memu vysvetlovani? Bylo mene chaoticke nez to jeho:)
  • upraveno 31. července 2011
    Ok, 14:00. Ruspina?

Aqwa: Ty domýšľavec :), Alek ich bude vysvetľovať nie z môjho rozmaru, ale pretože má ešte stále v nich medzery.
    Já můžu, jestli nevadí, že Ruspina otvírá v 15:00... ?
    To by mho být problém. Posoudí ask nejlíp Aqwarty. Případně můžeme navštívit Outpost...?
    Uz zjistuju:-)
    Z ruspiny mi jeste neodpovedeli, takze bych to videl na Outpost. Musime to dohrat do 20h :)
    Resp. do driv, musim za pribuznyma na navstevu. Budu mit asi 2-3 hodinky:(
    To neni nic moc, tos měl říct dřív, mohli jsme to stanovit na dřívější čas...

ad pravidla - taky se mi líbilo, jak ti to šlo - i když já moc neposliuchal, proto asi ty mezery :-)
    Nevedel jsem presny cas az donedavna:(
    jasný - tak co to celý přeložit? Zase někdy v týdnu... 2-3 hodiny jsou málo :-(
    Stanovit dřívější čas ještě pořád můžem ;)
    No, pro mě už je pozdě, v neděli mi toho moc nejezdí :-(

Takže můžeme rovnou začít plánovat příští týden - co v úterý? Začátek pro jistotu v 17 hod.?

Btw, máte někdo číslo na Zappera? Já ho někde měl, ale nemůžu ho najít... Kdyžtak mi ho dejte do PMky, písnu mu, kdyby náhodou newel kolem webu.
    Dá se tu někde nastavit posílání upozornění na nové zprávy v diskusi? Bych se rád někdy přidal, ale jestli se tu termíny domlouvají pořád takhle těsně před, tak to abych sem koukal každou chvíli.
    To jsem bohužel ještě nezrealizoval. Jindy plánujeme víc dopředu, tohle bylo pravda hodně narychlo, možná až moc a proto to nedopadlo :-) Ale budu na tebe myslet a když tak napíšu zprávu, o té by ti mělo přijít oznámení na mail.

Jinak má výzva na to úterý platí.
    No ja mám voľno od pondelka až do štvrtka, takže viem sa prispôsobiť vrámci tejtko škály :). Utorok vyhovuje. Ale chcel by som zahrať ASoS, keďže po prečítaní pravidiel som zistil, že tú hru, ktorú sme hrali predtým, sme nehrali tak celkom presne podľa nich.
    V úterý, ideálně od půl páté...
    u mě dobrý
  • upraveno 1. srpna 2011
    U mne spatne. Prijede mi navsteva.
  • upraveno 1. srpna 2011
    tak co čtvrtek?
  • upraveno 1. srpna 2011
    Ctvrtek je u mne super :)
  • upraveno 1. srpna 2011
    Ach, až vo štvrtok? A tak som sa tešil na zajtrajšok :(. No u mňa zatiaľ štvrtok vyhovuje.
  • upraveno 1. srpna 2011
    V kolik hodin? :) A sehnala jsem i někoho, komu může Alek vysvětlit ty pravidla ;)
  • upraveno 1. srpna 2011
    těch 16.30? Můžu klidně i dřív, takže spíš řekněte vy

já myslel, že se hraje ta Bouře, tedy 4 lidi - takže dáme klasiku? V tom případě zkusím pozvat ještě Lubose, který se tu hlásil. A pravidla rád nechám aqwartymu, ale budu poslouchat a neprokecam to se Zapperem :-)
  • upraveno 1. srpna 2011
    Já se z práce utrhnu i v půl čtvrté

Zapper: sorry, že kazím plány, ale na ASoS ještě určitě dojde ;)
  • upraveno 1. srpna 2011
    Nevadí, v ASoS sú chyby v pravidlách, takže zatiaľ sa snažím dopracovať k odpovediam :).
  • upraveno 1. srpna 2011
    Ok, v 16:30 v Ruspine? Skvele!:) Budu se tesit.
    A kdyz se ASoS odsune na nekdy jindy, vubec se zlobit nebudu:D
  • upraveno 1. srpna 2011
    Čtvrtek 16:30 bych dával (doufám, že se to nepotáhne až tak dlouho, potřeboval bych pak někde být nejpozději tak v ~22:00). Takže, kam mám dojít a jak vás poznám? A ještě jedna věc, jak řešíte diplomacii (mluvení u stolu/posílání lístečků/odchod od stolu)?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.