AGOT hraní v Praze
Máte chuť a čas zahrát si deskovku AGOT v Praze? Dejte vědět, momentálně jsou ve hře zítřek či pozítří.
Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.
CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.
KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.
Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.
KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.
!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.
CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.
KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.
Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.
KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.
!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Aqwa: Ty domýšľavec :), Alek ich bude vysvetľovať nie z môjho rozmaru, ale pretože má ešte stále v nich medzery.
ad pravidla - taky se mi líbilo, jak ti to šlo - i když já moc neposliuchal, proto asi ty mezery :-)
Takže můžeme rovnou začít plánovat příští týden - co v úterý? Začátek pro jistotu v 17 hod.?
Btw, máte někdo číslo na Zappera? Já ho někde měl, ale nemůžu ho najít... Kdyžtak mi ho dejte do PMky, písnu mu, kdyby náhodou newel kolem webu.
Jinak má výzva na to úterý platí.
já myslel, že se hraje ta Bouře, tedy 4 lidi - takže dáme klasiku? V tom případě zkusím pozvat ještě Lubose, který se tu hlásil. A pravidla rád nechám aqwartymu, ale budu poslouchat a neprokecam to se Zapperem :-)
Zapper: sorry, že kazím plány, ale na ASoS ještě určitě dojde ;)
A kdyz se ASoS odsune na nekdy jindy, vubec se zlobit nebudu:D