AGOT hraní v Praze
Máte chuť a čas zahrát si deskovku AGOT v Praze? Dejte vědět, momentálně jsou ve hře zítřek či pozítří.
Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.
CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.
KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.
Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.
KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.
!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.
CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.
KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.
Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.
KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.
!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Aqwarty: Nechápem, čo máš proti ASoS.
Taky díky! Věřím, že Karel se do toho postupem dostal, i přes ty šílené našeptávače :-) A Lubos se snad taky aspoň trochu bavil, i když jsem s ním ten pakt neutvořil. Asi jsem opravdu neměl být tak měkkej a měl jsem rozdrtit Zappera když to šlo - když já jsem strašně mírumilovnej (prostě Stark :-) a vlastně mám nejradši když je to vcelku vyrovnané jako to ta první kola bylo. Ale máte recht, Zapperovi se nesmí nechat kousek prostoru :-)
Alek: No jasne, Stark je miromilovnej jako rozurenej medved, kterymu beres jidlo od huby:)
Nabudúce by to mohlo byť bez nováčikov. Mám chuť na svižnú partiu s koncom v 10tom kole :). Za takého Baratheona. Btw, môžme použiť nabudúce iné house karty. Tie z ASoS, alebo zmeniť balíčky I, II, III za tie z ASoS, alebo ich pomiešať dohromady a spraviť tak 20kartové balíčky.
Alek: No, bolo by to zaujímavé, ak by si nabehol do toho Seagardu. Kto vie ako by to dopadlo. Problém bol slabší Tyrell, ktorý nevedel pomôcť Lannisterovi. Navyše Alek, ty ako Stark si mal dávať raidy na Seagard, aby som nevedel podporovať z tamade Riverrun a pomôcť tak Lannisterovi v obsadení Riverrunu. Si mi tam tú podporu nevyraidoval ani raz :).
Tak ako po každom AGoTe, ďakujem Vám všetkým za účasť a príjmene strávený podvečer(či u mňa dopoludnie?), zase raz ste o niečo skúsenejší. Nabudúce, pevne verím, Vám to výjde a vyhrá niekto z Vás ;).
Mimochodem, už asi chápu, proč hrajete i s dobývacími stroji - protože veřejně se diplomacie nedá až tak dobře použít, tak se to holt musí řešit hrubou silou. Já bych navrhoval je pro hru s tajnou diplomacií vyřadit, ať se to musí opravdu řešit diplomacií. Stejně tak bych ignoroval Zapperův pokus zlepšit si šance výměnou balíčků karet za ty, které neznáme :).
Poison: Vôbec nie ;))).
Takže jen upozornění pro tu neveřejnou diplomacii - nemám rád škatulkování (ten se musí postarat o toho a ten ho zas musí podpořit támhle, jinak je tenhle moc silnej atd.) - to jsou pak ty hry pořád stejný, to mě neba. Ale rozhodně se tomu nebráním - nějaké ty papírky jsou v poho, odcházení od stolu by mě asi nebavilo, nevím. Jo a určitě bych zaved ty limity - aspoň na plánování.
Ale i vážně, podle mě to byla špatná volba i bez toho - mělo by většinou být výhodnější mít sousedy slabší a jejich sousedy silnější (podle hesla nepřítel nepřítele je kamarád) než obráceně, takže tak by jsi paradoxně zabředl do bojů v té oblasti méně a mohl jsi místo syslení armády v Moat Calin a opatrného obskakování jednoho žlutého footmana nasadit parní válec směr lady Baratheon. To, že hra skončila dřív, tě nejspíš zachránilo před Zapperovým názorným předvedením, že nastejno na body byste rozhodně nebyli. Ale to je fuk, tak vyklepeme Zappera až příště :).
Ja jsem vicemene pro. Jeste cekam na zpravy, mel jsem jet s kamosem na motorce ven, ale vzhledem k pocasi... jen vecer mne ceka lezeni, takze to se trhnu, pripadne vyhraju.
Aqwarty: Treba určiť dátum, aby sa to dalo do pohybu. Pravdepodobne od štvrtka som na dosť dlho preč v Košiciach :).
Zapper: to nebylo ve zlém, to bylo konstatování ;)
V pondělí si na vás čas ráda udělám ;)
PS: Můžu zase mít Lannistery ;) ?
Ten druhy by hrozne rad hral, ale nevim, jak na tom bude s casem.
co třeba ve čtyři? Nebo chcete dřív/později ?
Začiatok kedy?
*Doplnené :P*