Jon Sníh
Teorie o původu Jona Sněha. Kdo byli jeho rodiče? Je to bastard, který dosáhl vrcholu, nebo mu v žilách koluje královská krev a může tak vystoupat ještě výš? Je jednou z tří dračích hlav, které spasí Západozemí?
GRRM v rozhovorech prozradil, že o původu Jona se dozvíme více v posledních třech dílech ságy. Je tedy pravděpodobné, že jeho původ bude hrát v příběhu svou roli.
Víme, že Jon se narodil osm až devět měsíců před Daenerys a ta se...
Číst celý článek zde
GRRM v rozhovorech prozradil, že o původu Jona se dozvíme více v posledních třech dílech ságy. Je tedy pravděpodobné, že jeho původ bude hrát v příběhu svou roli.
Víme, že Jon se narodil osm až devět měsíců před Daenerys a ta se...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Rhaegar a Lyanna je prostě příliš krásný a úhledný zvrat, než aby byl pravdivý. Jak by se vám líbil Aerys?
:)
začínam sa priklánať k jednoduchším riešeniam, napr. že Sneh nie je Targaryen, aj keď v tom prípade je dosť možné, že jeho smrť, je naozaj finálna.
Aká je šanca, že ten chalan v Zlatej kompánii (mám zlú pamäť na mená) je syn Lyani a R.?
Amaroun: Navrhuji přemístit debatu o Branových vizích do tématu Tance s draky.
Léto: Asi to bude nejlepší....
Jinak, já jsem spoilerový maniak. Podle mě by mělo být začerněno úplně všechno co je z Tance s draky. Předpokládám, že ty dva pohyby rukou navíc Tance znalým neublíží. To je můj názor, ne požadavek.
Jarní cibulky, to už je spoiler rovnou z ADoS, ne? :-O
Jde o podstatu té informace. Nečtenáři pátého dílu o ni vůbec nestáli. A podle pravidel webu jsme se ji tady ani neměli dozvědět.
Moje blbost byla v tom, že jsem se neozvala dřív. Už pár příspěvků předtím se mi zdálo, že naznačujete víc informací než je třeba. Kdybych houkla, třeba byste se přesunuli nebo si aspoň dali pozor.
Z technického hlediska není problém udělat spoilery z Tance zeleně a ty pro seriálové fandy modře - ale přijde mi to jako matoucí a otravující to jádro návštěvníků - a těm to právě nechci znepříjemňovat. A vlastně by to nějakejm kolemjdoucím návěštvníkům vůbec nepomohlo. Prostě to beru tak, že když někdo sleduje jen seriál, tak musí být na tomhle webu fakt hodně opatrnej a pokud mu spoilery vaděj, tak by měl radši brzy zmizet.
Ale máš pravdu, že bychom se měli s tím Tancem krotit a důsledněji to začerňovat, v tom jsem byl i já laxní. Na druhou stranu je jasné, že veškeré diskuze kolem spekulací se budou točit nevyhnutelně kolem Tance...
Přijde mi lepší to udržet takhle jednodušší, než tvořit různé formáty spoileru podle dílu knihy - ale tak pokud by po tom byla větší poptávka, asi by to šlo. Jen aby to nebylo kontraproduktivní...