Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
1373840424369

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 1. listopadu 2011
    To z něj ještě nedělá sympaťáka. Je z mého pohledu právoplatným králem, ale do sympaťáka má daleko. Kdyby všechno proběhlo bez angažování té blonďaté mrchy a Stannis by usedl na trůn, tak by stejně měl během pár let na krku občanskou válku. Navíc u mě ztrácí body paktováním s tou rudou divoženkou.
    Aqwarty napsal(a):

Nevada: Ja bych to videl spis obracene, znam spoustu lidi, kterym je nad 25, ale vypadaji na 18, mluvi na 17, chovaji se na 16 a myslí jim to jako 15-ti letým....

Hele, to je unfér! Řeč byla o vzhledu, ne chování ;o))
  • upraveno 1. listopadu 2011
    stannis je borec

btw - co ten Perlman, bude, nebude? co tak Mance? :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 1. listopadu 2011
    knedle napsal(a):

stannis je borec

Mohl by hrát třeba Chřestivou košili. :D
    btw - sympatický = oblíbený?
  • upraveno 2. listopadu 2011
    No jasně že je Stannis sladkej kocourek, ehm :D
    knedle napsal(a):

stannis je borec

snad tam nema hrat Perlman....jako mam ho rad, ale ten herec je az moc vyraznej a odvadel by pozornost
    zatim nema, ale vyjadril se, ze by byl moc rad
    knedle napsal(a):

zatim nema, ale vyjadril se, ze by byl moc rad

tak at ho odmitnou , pro dobro serialu... jak rikam je to dobrej herec, mam ho rad, Hellboy byl pekelnej... ale je strasne vyraznej , kazil by to tam
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 2. listopadu 2011
    Proč by měl výrazný herec kazit seriál? A čím je tak výrazný, že by to kazil? (kromě s vé výrazné brady :) ?) Já bych Perlmana do AGOT brala hned.
    Krisa napsal(a):

Proč by měl výrazný herec kazit seriál? A čím je tak výrazný, že by to kazil? (kromě s vé výrazné brady :) ?) Já bych Perlmana do AGOT brala hned.

znamej herec nebo herci , vzdy lehce odvadej pozornost od deje.... navic on je strasne vyrazna postava ksichtem... vubec si nedokazu predstavic to by tam hral. mozna nakyho kapitana straze enbo tak neco
    Ty jo, tak to mi nikdy nepřišlo, že by známej herec odváděl od děje - odváděl ho Sean Bean? To je pro mě taky známej herec a na Neda seděl jak "zadnice na hrnec".
    Právěže jeho výrazný obličej by mi seděl na někoho za zdí (nejlépe již zmiňovaný Mance)...
    sean bean ale neni nicim moc vyraznej... vem so kdyby tam hral treba brad pitt nebo stalone...
    Mě teda herci (ať sebevýraznější - Brad Pitt podle mě není výraznej, ale dobrej herec) nijak neruší. Staloneho si tam nedokážu představit, protože nevím, co by tam hrál...
    :) me celkem prave nekdy vadi ze nekam cpou vyrazny nebo znamí herce :)

ale je to jen muj nazor :) tvuj ti neberu
    O.K. mě jen bylo proti srsti, že by to KAZIL! Pro mě je to silné slovo, jako že je to totální nýmand, kterej by svým božstvím ničil dílo jiných :)))
    Podle me by mohl hrat nakyho mizeru, jasnyho zaporaka... coz Mance podle me zase neni .. aspon se me tak nejevil .)
    Mance je sympaťák, což je Ron Perlman taky :)
    Na Mance by se ale typově vůbec nehodil. Brala bych ho jako Půlrukýho, aby to teda svojí úžasností dlouho nekazil :D
    A nemal Mance byť nejaký...ehm..."krajší"...? Ja mám Pearlmana rada, ale s tou svojou držkou...No, možno práve na toho Polrukého, to by šlo.
    Já jsem neměla při čtení pocit, že Mance by měl být nějaký krasoň, ale spíš charismatický vůdce...
    nerikam krason.. ale spis pusobil sympaticky a jako good guy ... Perlman je spis typ na zloduchy a mizery
    Vždyť je to takovej "hodnej strejda" :))))))))
    Michael C. Hall na Manceho.
    Macejko: Ten je dost mladý na Maceho, kterýho si představuji. Kolik mu vůbec je? Na mě působil tak 45-55 let...
    Krisa napsal(a):

Já jsem neměla při čtení pocit, že Mance by měl být nějaký krasoň, ale spíš charismatický vůdce...

Si to musím ešte raz prečítať, ja som práve mala dojem, že ho tam opisoval aj esteticky nejako v pohode, akože čakal blbého divocha a on to bol taký sofistikovaný pán :)
    Montezuma3 napsal(a):

To jsem jediný kdo je obsazením Margaery spokojen?

ja jsem taky spokojena :D, ona je sice takova zvlastni....ne krasna, ale zajimava a byla pro mne tou nejlepsi Anne, jakou jsem si mohla prat (a kolikrat tam na mne jako mlada holka pusobila....v dilech, kde se Anne nechava uhanet) takze nemam problem s tim, ze bude hrat o cca deset let mladsi holku
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    janice napsal(a):

ona je sice takova zvlastni....ne krasna

nesouhlasím
    tiež som mal pocit, že je buď vyslovene pekný, alebo charizmatický. jednak "oblbol" divokých, že si ho zvolili za kráľa, jednak mal krásnu manželku a tiež sa k nemu tuším viaže aj nejaké zlákanie, zbalenie žien spoza Múru/Steny, nie? či to bol iný vodca divokých?
    Jo to jo, ale na mě Mance působí tak, že je strašně charismatický, ale ne tak krásný (jako např. Jaime)
    Pro mě by byl ideální Mance tenhle pán: http://www.imdb.com/name/nm0700856/ Myslím, že by to ani nemuselo být jenom zbožný přání.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Jj, Purefoye jsme tady už na Manceho (ne)jednou navrhovali. Byl by perfektní.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.