Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
1383941434469

Komentáře

• upraveno 2. listopadu 2011
    S Margaery problém nemám. Tudorovce jsem sice (bohužel) neviděl, ale z několika ukázek na Youtube si myslím, že ta role jí padne jak ušitá...
    A Purefoy by byl super, kdysi jsem doufal, že bude hrát Stannise (Stannis do toho!!!), ale Mance by to taky nebyl špatný...
  • upraveno 10. listopadu 2011
    S Margaery nevím to bude docela sranda vedle Renlyho jestě i jo, vedle Joffreyho už spis bude vypadat jak jeho matka a vedle Tommena to bude úplně sranda a 14 léta pana teda ani omylem to si myslím že přestřelili
    JJ. Jako Margaery bych místo Natalie Dormer viděl raději Emmu Watson. A nebo ji dát aspoň jako Meeru Reed když už je teda Meargaery takhle blbě obsazená. :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 10. listopadu 2011
    Já bych brala jako Margaery Emily Browning, která mne nadchla v Řadě nešťastných příhod a v ujeťárně Sucker Punch.
    Krisa: Súhlasím.
    Pak bych chtěla Zooey Deschanel, protože je to moje nejvíc nejoblíbenější herčka, akorát vůbec netuším, co by měla hrát :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Emily Browning mám rád, ale na Margaery se mi nehodí.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Pak bych chtěla Zooey Deschanel, protože je to moje nejvíc nejoblíbenější herčka, akorát vůbec netuším, co by měla hrát :)
    Něco, co rychle umře ;)
    Tricia Helfer se ucházela o roli Cersei. Tak tomu se řekne nevyužitá příležitost. :-(
    Nevada: Jo ještě tak, mi zabít Zooey, to bych měla zkažené celé odpoledne:)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Kdyby tam měli být moje oblíbené herečky. Tak by hlavně Sansu musela hrát Bakota Blue Richards. A na Margaery mě vůbec nikdo nenapadá. Možná snad Amiee Teegarden.
    A co se týče oblíbenců, já bych se nezlobil za obsazeníí AnnySophie Robb. Ale taky moc nevím, koho by mohla hrát, ženské 15-20leté postavy moc nepřibývají.
    Jééé, Dakotu Blue Richards mám taky moc ráda a je neuvěřitelně krásná - podle mě se ideálně hodí na fantasy a pohádky. Jsem asi jediná z mého okolí, komu se strašně líbil film Zlatý kompas (ikdyž kniha byla samozřejmě lepší, ale naštěstí jsem ji četla až po filmu) a miluju Kletbu měsíčního údolí, to je tak krásná pohádka...
    Dakotu Blue Richards.. koukame na stejnou herecku? ne ze by byla oskliva.. ale je to tuctova zrzka s vyrazem fracka :) ... ta by mohla hrat jen nekoho kdo bude mrtvej do 5 minut :D
  • upraveno 11. listopadu 2011
    souhlas s Krisou. Dakota je moc pěkná holčina. Sice moc mladá, ale pěkná
    Sakra, Tricia Helfer mohla hrát Cersei? Právě sprostě kleju, protože při čtení jsem si Cersei tak nějak představovala. A to prosím pěkně upozorňuju, že dřív jsem viděla Lenu Headey v seriálu, která mi ale Cersei z knížky moc nepřipomíná. Ještě se dozvím, že Astrid Berges (http://www.imdb.com/name/nm2793591/) mohla hrát Jeyne :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 11. listopadu 2011
    Dakotu jsem na Sansu navrhoval už kdysi dávno, když se zčínalo mluvit o natáčení. A. S. Robb by taky šla. Tricia Helfer mi na Cersei moc nejde, přecejen Cersei má umět nasadit ten nejnevinnější, nejněžnější a nejzranitelnější výraz a takovej jsem v její vizáži nezaznamenal.
    Lena Headey umí nasadit ty nevinné ksichty, ale zase neumí vytasit drápky, tak mi to připadalo v seriálu. Tricia Helfer zase tak ďábelsky nevypadá a je to hezká žena, určitě by se taky hodila.
    Prozatím mi nejvíce vadí obsazení Margaery, ale snad tam tolik nebude. :-)
    flanker.27: "Sáře Connorový" bych v tomhle směru taky moc nevěřila, první dojem z Leny je u mě vždycky BITCH :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Ano, jistě má své rezervy :)). Ale Tricia by mi možná připadala spíš na rudou kněžku.
    cr8g: É? DBR 1 nebo DBR 2 nebo DBR 3
    to uz je lepsi :D .. ja videl obrazky na imdb.. tam jsou asi stary, vypada tam tak na 12
    Tak při čtení mi hlavně od Bouře přišla Cercei spíše jako Helena Bonham Carter, ale Lena Headey je v ty roli taky výborná. Triciu Helfer bych tam někde viděl taky rád, ale nenapadá mě pro ní žádná vhodná role (možná Quaithe?). Snad později by mohla dostat někoho z Dorne, i když na poušti bych hledal asi někoho krapet opálenějšího.
    Dakota Blue Richards by se na Sansu i Margeary taky pěkně šikla. Raději spiš teda Margeary, Sansa je zahraná dobře :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    No ještě se vrátím k tomu Mancemu já si do jeho role představoval tohoto umělce.

Foto:
    Connor
    svoa00 napsal(a):

Sakra, Tricia Helfer mohla hrát Cersei? Právě sprostě kleju, protože při čtení jsem si Cersei tak nějak představovala. A to prosím pěkně upozorňuju, že dřív jsem viděla Lenu Headey v seriálu, která mi ale Cersei z knížky moc nepřipomíná. Ještě se dozvím, že Astrid Berges (http://www.imdb.com/name/nm2793591/) mohla hrát Jeyne :D

Astrid by mi na Jeyne seděla mnohem líp než Oona.
  • upraveno 15. listopadu 2011
    sakra, to byla rychlost ;-)

A já přidám jednu povídačku z natáčení - proslýchá se návrat Jasona Momoy na plac. Že by nějaký flashback či snová sekvence? Divné, když toho Aeryse z první série nakonec prej nedaj ani na DVD...
    upraveno 15. listopadu 2011
    To byla vyloženě náhoda. Teď jsem začala proklikávat stránky, kam jsem se nepodívala od pátku, tuším :o))

btw - jak píše někdo v komentáři, dost mi na první pohled připomíná Russella Crowea.
  • upraveno 15. listopadu 2011
    hmm, to je fakt. Já si řikal, že mě na něm něco zaujalo. To ty oči, řekl bych...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.