S Margaery problém nemám. Tudorovce jsem sice (bohužel) neviděl, ale z několika ukázek na Youtube si myslím, že ta role jí padne jak ušitá... A Purefoy by byl super, kdysi jsem doufal, že bude hrát Stannise (Stannis do toho!!!), ale Mance by to taky nebyl špatný...
S Margaery nevím to bude docela sranda vedle Renlyho jestě i jo, vedle Joffreyho už spis bude vypadat jak jeho matka a vedle Tommena to bude úplně sranda a 14 léta pana teda ani omylem to si myslím že přestřelili
JJ. Jako Margaery bych místo Natalie Dormer viděl raději Emmu Watson. A nebo ji dát aspoň jako Meeru Reed když už je teda Meargaery takhle blbě obsazená. :)
Kdyby tam měli být moje oblíbené herečky. Tak by hlavně Sansu musela hrát Bakota Blue Richards. A na Margaery mě vůbec nikdo nenapadá. Možná snad Amiee Teegarden.
Jééé, Dakotu Blue Richards mám taky moc ráda a je neuvěřitelně krásná - podle mě se ideálně hodí na fantasy a pohádky. Jsem asi jediná z mého okolí, komu se strašně líbil film Zlatý kompas (ikdyž kniha byla samozřejmě lepší, ale naštěstí jsem ji četla až po filmu) a miluju Kletbu měsíčního údolí, to je tak krásná pohádka...
Dakotu Blue Richards.. koukame na stejnou herecku? ne ze by byla oskliva.. ale je to tuctova zrzka s vyrazem fracka :) ... ta by mohla hrat jen nekoho kdo bude mrtvej do 5 minut :D
Sakra, Tricia Helfer mohla hrát Cersei? Právě sprostě kleju, protože při čtení jsem si Cersei tak nějak představovala. A to prosím pěkně upozorňuju, že dřív jsem viděla Lenu Headey v seriálu, která mi ale Cersei z knížky moc nepřipomíná. Ještě se dozvím, že Astrid Berges (http://www.imdb.com/name/nm2793591/) mohla hrát Jeyne :D
Dakotu jsem na Sansu navrhoval už kdysi dávno, když se zčínalo mluvit o natáčení. A. S. Robb by taky šla. Tricia Helfer mi na Cersei moc nejde, přecejen Cersei má umět nasadit ten nejnevinnější, nejněžnější a nejzranitelnější výraz a takovej jsem v její vizáži nezaznamenal.
Lena Headey umí nasadit ty nevinné ksichty, ale zase neumí vytasit drápky, tak mi to připadalo v seriálu. Tricia Helfer zase tak ďábelsky nevypadá a je to hezká žena, určitě by se taky hodila. Prozatím mi nejvíce vadí obsazení Margaery, ale snad tam tolik nebude. :-)
Tak při čtení mi hlavně od Bouře přišla Cercei spíše jako Helena Bonham Carter, ale Lena Headey je v ty roli taky výborná. Triciu Helfer bych tam někde viděl taky rád, ale nenapadá mě pro ní žádná vhodná role (možná Quaithe?). Snad později by mohla dostat někoho z Dorne, i když na poušti bych hledal asi někoho krapet opálenějšího. Dakota Blue Richards by se na Sansu i Margeary taky pěkně šikla. Raději spiš teda Margeary, Sansa je zahraná dobře :)
A já přidám jednu povídačku z natáčení - proslýchá se návrat Jasona Momoy na plac. Že by nějaký flashback či snová sekvence? Divné, když toho Aeryse z první série nakonec prej nedaj ani na DVD...
Komentáře
A Purefoy by byl super, kdysi jsem doufal, že bude hrát Stannise (Stannis do toho!!!), ale Mance by to taky nebyl špatný...
Prozatím mi nejvíce vadí obsazení Margaery, ale snad tam tolik nebude. :-)
Dakota Blue Richards by se na Sansu i Margeary taky pěkně šikla. Raději spiš teda Margeary, Sansa je zahraná dobře :)
A já přidám jednu povídačku z natáčení - proslýchá se návrat Jasona Momoy na plac. Že by nějaký flashback či snová sekvence? Divné, když toho Aeryse z první série nakonec prej nedaj ani na DVD...
btw - jak píše někdo v komentáři, dost mi na první pohled připomíná Russella Crowea.