Hlasování pro dámy

upraveno 5. září 2012 v Akce a hlasování
Milé dámy, slečny i panny ctnostné,
poněvadž chlapi již mají svůj kamrlík pro hlasování o největší koc v sáze, nadešel čas, abychom i my ohodnotily mužské osazenstvo příběhu Ice & fire.
Hodnotíme zde postavy knižní a né herce (pakliže neodpovídají dokonale popisu předlohy).
Napište komu dáváte přednost a proč, kdo Vás okouzlil a nebo naopak - s kým ani za zlaté prase v alobalu :-)
Klidně to rozdělujte na "partner pro život", "chlap na jedno vášnivé použití" , "ideální otec Vašich potomků"......jestli se všechno toto snoubí v jediném - Vaše štěstí :-)
Tak do toho ....
13468915

Komentáře

• upraveno 31. srpna 2011
    Že jo :-)

Stav v knize nehodnotím, to by nám rychle došli kandidáti.
    na jednorázový úlet Khal Drogo
    No nevím, vzhledem k jeho popsaným postelovým "dovednostem" je to možná skvělý bojovník, ale zoufalý milenec. Ačkoliv, jak se říká, proti gustu... :-)
    Jsem to ale hlupák,úplně jsem vypustila Sandora!!! Bohužel nevím, kam ho zařadit =(
    Tyna: Asi tak... On jednoruký Jaime asi nebude moc povolný =)
    No, až se dozvíco se stalo strýci Kevanovi, třeba na něj bude možno uplatnit stejnou taktiku jako na Robba po "smrti" Rickona a Brana. "Ty můj chudáčku, já tě obejmu, když je ti tak smutno. Páni, to je vedro, radši si odložím..." :-)

p.s. Myslela jsem, že se černí jen spoilery z Tance. Kromě debaty o seriálu, kde se černí vše, kromě Hry.
    Tyna: Jsem tu nová tak nevím...
    Glimmer: Sandora zaraď ku mne, ja už by som vedela čo s ním, hehe :D (Som o ňom prečítala v posledných dňoch toľko fanfiction, že už si ani nepamätám, čo sa s ním dialo v knihe, v podstate mám na neho rovnako zmätené spomienky ako Sansa :D)
    na jednorázový úlet Khal Drogo - No nevím, vzhledem k jeho popsaným postelovým "dovednostem" je to možná skvělý bojovník, ale zoufalý milenec.
    Tak to zase by som netvrdila, na to, aký to bol "divoch" sa ten prvý raz Dany venoval pekne. Potom tam boli nejaké rýchlovky na divoko, to je pravda, ale podľa mňa sa dal presvedčiť aj k lepšej zábave :)
    Shirley: Tak snadno Ti ho nedám =).
    A o Khala Droga bych si neopřela ani koně, páchnoucí divoši nejsou můj typ!
    Na Sandorovi sice něco je, ale odrazují mě časté popisy toho, jak páchne tím a oním.

Je pravda, že Drogo se projevil na takového divocha překvapivě citlivě. Nicméně u chlapa na jedno vášnivé použití si představuju, že už to bude v posteli už umět. Zaučování mě láká spíš u nějakých zajíčků, ne u dospělého drsňáka.
    Ja som zaznamenala iba páchnutie vínom, normálny alkáč no :)) (A raz zvratkami... opäť, normálny alkáč, no, stane sa aj v lepších rodinách :D).
  • upraveno 1. září 2011
    No, alkoholici mívají v intimní oblasti často jisté potíže... :-)

Ostatně zmiňují tam někdy Sandora s nějakou ženskou?
  • upraveno 1. září 2011
    Pokud nepočítáš Joffreyho...
  • upraveno 1. září 2011
    No, mám dojem, že nejblíž k nějakým techtlím mechtlím se dostal, když políbil Sansu, případně, když Arye líčil své sexuální fantazie, jak Sansu znásilnil. Ale třeba se realizuje "za scénou", kdy nám to GRRM neukazuje.
  • upraveno 1. září 2011
    Sansu nepobozkal, to si len Sansa blažene predstavuje :) Ináč sú o ňom zmienky akurát že chodil za kurvami, ale to tiež hovoril niekto iný, takže ktovie ako to bolo :)
  • upraveno 1. září 2011
    Hm, to už jsem zapomněla. Chlapi, co si za sex platí, nějak ztrácí na přitažlivosti. A to se mi nelíbil ani před tím.
  • upraveno 1. září 2011
    Ále, to boli iba také ohovárania, IMHO sa tak len tváril aby nestratil renomé a pritom sa chodil niekam za mesto dívať na hviezdy :D (BTW, nehovorí náhodou v seriáli Tyrionovi niečo v zmysle, že to nie je sranda, keď za to platíš? :))
  • upraveno 1. září 2011
    "Když za to platíš, není to lov..."
  • upraveno 1. září 2011
    to Tyna: Ale ano, mluvili o tom Tyrion s Varysem, když uvažovali, jak od Joffreyho Sandora dostat, aby na něj taky mohli vykonávat nějaký vliv. Jenže měli smůlu, pokud byl Joffrey vzhůru, tak byl Ohař u něj, a za ženskýma a nasávat chodil v nevhodnou dobu.
  • ValVal
    upraveno 14. září 2011
    Partner pre život a zároveň ideálny otec Ned Stark, Tyrion - ideálny brat. Bol voči svojej rodine vždy lojálny, pokiaľ sa ho samozrejme niektorí nepokúšali zniesť zo sveta.
  • upraveno 21. listopadu 2011
    Ideální milenec: Jaime, Renly, Loras, Jon, Sandor
    Ideální manžel: Eddard, Robb
    Ideální kamarád: Tyrion, Malíček, Robert
    Komu bych dala přes hubu: Joffrey, Theon
    Beru to s vizualizací v seriálu (Nikolaj Coster Waldau mi hodně pomohl si Králokata oblíbit.)
    Takže partner na celý život asi Robb a Jon, ako milenec popri môjmu celoživotnému partnerovi Jaime :) a najlepšia osoba na kalbu Robert. Ako osoba mi povahovo veľmi vyhovuje Tyrion, takže to by bol môj najlepší kamarát. No a Theona s Malíčkom by som najradšej zaškrtila.
    kdenictunic: Přesně tak, s Robertem by se dobře chlastalo.
    Tyrion by byl kamarád
    Jon, Robb nebo Ned by byli na všechno ostatní:D

I když na jednorázovku bych si možná dala říct s Edmurem, Drogem nebo někým z Dorne, případně s Králokatem... (tam jsem ale ještě neodpustila Brana, takže bych nejdřív musela zapomenout:D)
  • brrbrr
    upraveno 25. listopadu 2011
    Jaime (a jeho představitel v seriálu je jen třešnička na dortu :-). I když mám pocit, že poslední dobou (dobytí Riverrunu a Raventreehall) se z něho trochu stává Mirek Dušín. A děsí mě, že příští POV Brienne začne slovy "Má paní, nesu vám Králokatovu hlavu."
    A pak samozřejmě Jon a chlapíci z Dorne se taky zdají zajímaví. No a díky seriálu u mě hodně vysoko popolezl ser Jorah Mormont a Bronn (vedle Tyriona aspoň někdo další srší vtipem, viz např. scéna u Tywina ve stanu :-)
  • upraveno 26. listopadu 2011
    Tak Bronn je perfektný už v knihách, napr. v tej predposlednej s pomenovaním Lollysinho syna Tyrion, to som sa na soptiacej Cersei smiala veľmi :) To keď už hovoríme o človeku na chlastanie, tak u mňa jednoznačne on (akože samozrejme aj so Sandorkom by som, ale nesmel by skĺznuť k svojim EMO/"ak to niekomu povieš, zabijem ťa" príhodám z detstva :) a s Tyrionom by sa zase dali preberať aj pomerne inteligentné veci).
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 26. listopadu 2011
    Pokud s někým na tah po hospodách pak trio Bronn, Robert Baratheon a Oberyn Martell.
  • upraveno 27. listopadu 2011
    tak s timhle triem v zádech si na tebe žádnej vyhazovač nedovolí. :-)))
  • upraveno 28. listopadu 2011
    kdyz by Robik trimal obourucni valecny kladivo tak ne no :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 28. listopadu 2011
    Spíš obouruční korbel piva...
  • upraveno 17. května 2012
    Tedy, docela se divím, jak málo je tady zmiňován ser Jorah Mormont, pro mne jeden z nejzajímavějších mužských postav v seriálu (následně tedy i v knize, protože jsem nejprve viděla serál a mám to nějak propojené) Vzhledově zajímavý byl ještě Benjen, ale ten se jen mihnul. V knize mi přijde většina "mužských" postav příliš mladá, na to aby mne nějak zaujala, tém způsobem, jakám se tady o nich mluví:), v seriálu, kde je postaršili, je zas hrají nemastní neslaní herci s nulovým charizmatem, takže prostě Jorah vede, i když si říkám, že už asi stárnu, když mne oslovuje právě on:)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.