Hlasování pro dámy
Milé dámy, slečny i panny ctnostné,
poněvadž chlapi již mají svůj kamrlík pro hlasování o největší koc v sáze, nadešel čas, abychom i my ohodnotily mužské osazenstvo příběhu Ice & fire.
Hodnotíme zde postavy knižní a né herce (pakliže neodpovídají dokonale popisu předlohy).
Napište komu dáváte přednost a proč, kdo Vás okouzlil a nebo naopak - s kým ani za zlaté prase v alobalu :-)
Klidně to rozdělujte na "partner pro život", "chlap na jedno vášnivé použití" , "ideální otec Vašich potomků"......jestli se všechno toto snoubí v jediném - Vaše štěstí :-)
Tak do toho ....
poněvadž chlapi již mají svůj kamrlík pro hlasování o největší koc v sáze, nadešel čas, abychom i my ohodnotily mužské osazenstvo příběhu Ice & fire.
Hodnotíme zde postavy knižní a né herce (pakliže neodpovídají dokonale popisu předlohy).
Napište komu dáváte přednost a proč, kdo Vás okouzlil a nebo naopak - s kým ani za zlaté prase v alobalu :-)
Klidně to rozdělujte na "partner pro život", "chlap na jedno vášnivé použití" , "ideální otec Vašich potomků"......jestli se všechno toto snoubí v jediném - Vaše štěstí :-)
Tak do toho ....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Stav v knize nehodnotím, to by nám rychle došli kandidáti.
Tyna: Asi tak... On jednoruký Jaime asi nebude moc povolný =)
p.s. Myslela jsem, že se černí jen spoilery z Tance. Kromě debaty o seriálu, kde se černí vše, kromě Hry.
A o Khala Droga bych si neopřela ani koně, páchnoucí divoši nejsou můj typ!
Je pravda, že Drogo se projevil na takového divocha překvapivě citlivě. Nicméně u chlapa na jedno vášnivé použití si představuju, že už to bude v posteli už umět. Zaučování mě láká spíš u nějakých zajíčků, ne u dospělého drsňáka.
Ostatně zmiňují tam někdy Sandora s nějakou ženskou?
Ideální manžel: Eddard, Robb
Ideální kamarád: Tyrion, Malíček, Robert
Komu bych dala přes hubu: Joffrey, Theon
Beru to s vizualizací v seriálu (Nikolaj Coster Waldau mi hodně pomohl si Králokata oblíbit.)
Jon, Robb nebo Ned by byli na všechno ostatní:D
I když na jednorázovku bych si možná dala říct s Edmurem, Drogem nebo někým z Dorne, případně s Králokatem... (tam jsem ale ještě neodpustila Brana, takže bych nejdřív musela zapomenout:D)
A pak samozřejmě Jon a chlapíci z Dorne se taky zdají zajímaví. No a díky seriálu u mě hodně vysoko popolezl ser Jorah Mormont a Bronn (vedle Tyriona aspoň někdo další srší vtipem, viz např. scéna u Tywina ve stanu :-)