Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jinak já vě většině RPG hraju za lidi, takže v elder scrolls hrách beru buď Nordy nebo Imperialy (zřejmě císařské v češtině) Tady jsem vybral Imperiala (který paradoxně svými činy jedná proti svým císařským soukmenovcům :D )
Soustředím se hlavně na luky a lehkou zbroj, s tím, že když je potřeba, tasím jednoruční zbraň + štít, které mám taktéž poměrně vysoko. Jinak mě hodně baví kovařina, takže tu taky zvedám.
Co se týče toho domu, jeden fajn domek je hned ve Whiterunu, a jak psal Amaroun, možnost jej koupit se objeví po splnění ukolu pro Jarla a spol. Stojí 5000 septimů (vyplatí se to) a dá se koupit u majordoma Avenicciho, který je ve stejné budově jako Jarl. Po zakoupení se dá ještě celkem levně vylepšovat (a opět - vyplatí se), dají se zakoupit "balíčky" vylepšení jako třeba, vylepšení ložnice, vylepšení kuchyně atd. Které tu chajdu nejen zkrášlí, ale přidá truhly, skříně, stojany na zbraně, alchym laboratoř atd atd.
Co se týče účinků, tak když se staneš vlkodlakem, jsi odolný vůči všem chorobám, ale přijdeš o bonus za dobré spaní.
A teď ti nechci nic ospoilerovat, tak jen řeknu, že i když to přijmeš, budeš pak mít v rámci questů s družníky možnost se toho zbavit pokud budeš chtít.
Jinak omluva ostatním za trochu té "černoty" :D
Everett Young: U něho... Nejdřív si asi jdi ten dům prohlídnout a pak rozšiřuj
PS: Draci jsou ve hře i po dohrání hlavní linie, takže se nemusíte bát, že by jste neměli dostatek dračích duší pro Hlasy. :-)
Tak už nic :)
Nejhorší zklamání je, když vypáčím master lock, padne na to 20 lockpicků a v truhle je 19 zlaťáků.
Jinak pokud vás baví kovařina, dobrý systém je ve hře Drakensang. "Recepty" musí člověk najít, na jeden předmět je nutno plno surovin, z nichž většina se musí vyrobit v jiné výrobně... Jsou tam speciální předměty, které jdou pouze vyrobit a suroviny k nim se shánější špatně.
Jinak Vavra je docela seriozni a dele recenze uz mnoho let, pamatuju si ho jeste z Levelu pred cca 9-10 rokama.... Lidem jako Janchor, Polacek , Vavra atd verim a jen malo kdy napisou nakou blbost... mozna nekdy prehani ale tenhle clanek an me pusobil dobre a v hodne momentech sem mu dal za pravdu...
Skolil jsem svého prvního draka :D Pak jsem vylezl jsem na místní velehoru a tam si na mě počíhal yeti. Když jsem mu utekl, dostal jsem se do tamního horského kláštera a místní kapucáři chtěli abych jim ukázal sílu svého hlasu nebo co. Nechápal jsem co po mě chtějí, tak jsem se vrátil zpět do údolí mezi břízy plné zlatavého listí. A to si takle jedu na ukradeném koni (mimochodem ten kůň dokáže pobít vlky rychleji než já :D), jedu si po lese a najednou drak. Plivl na mě, Já plivl na něho, několikrát. A když dostal nakládačku tak uletěl kamsi za polární září. Jak je to vůbec s těmi draky? To se tu takle jen tak potulují po krajině?
He a před chvílí jsem se dostal do nějaké jeskyně kde jsem našel kotel a rozjel jsem Cooking ve velkém :-) Navařil jsem mraky dobrot. Ještě by to chtělo nějakou pivnici a pálenici.
Jo a zmlátil jsem nějakého tíkpa a on mi za to dal koně. Hned ze městem mi toho oře sejmula přerostlá tarantule, tak jsem si z něj nařezal pár deka koňského do guláše.
Kovařina mě moc nebaví ale alchymie. To je jiná parádička. Bylinky, houbičky, koření... Máte nějaký tip, kde se dají sehnat nějaké recepty a návody na alchymii. Nebo se to dá zjistit jen metodou pokus omyl. Několik kombinací a účinků už jsem odhalil.
Recepty seženeš u obchodníku lektvarů nebo přísad... Ale pokud máš dost rostlinek je lepší experimentovat...
Draci jsou různí - za prvý druhy draků, za druhý někteří jsou se jmény (příběhový) a potom generování... Ty buďto jen tak poletují a nebo utočí na vše co vidí... Chovají se dost nevyzpytatelně, ale pokud je dost nasereš tak se jejich prioritou stáváš ty... Potom jsem narazil ještě na jeden druh draka a ten jen někde usazen (spí na hoře a u něho bylo jiný že jsem ho lukem sundal z oblohy a on se zabořil do země :-D)