Natáčení 2. řady Game of Thrones

upraveno 1. února 2014 v 2. řada
17810121315

Komentáře

• upraveno 11. listopadu 2011
    nevada, toto predsa nie su spoliery. ak sa nemýlim. dej druhej knihy nie je spolier, či? až sa bude diskutovať o epizódach druhej série, tak v nich bude dej mimo epizódy spoilerom. ale predpokladam, že bežné diskusie sú vnímané ako otvorené pre všetkých po hostinu.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 11. listopadu 2011
    sarven: ale tohle není diskuse o knihách,a le o seriálu = bylo by celkem vhodné spoilery začerňovat. Buďme trocho ohleduplní...:)
    Konkrétněji slova z hlavní stránky: "Pro čistě seriálové fanoušky jsou bezpečná naopak jen témata týkající se seriálu, kde je nutné využívat tlačítko SPOILER. Zbytek obsahu je vysoce nebezpečný."
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Konkrétně vím, že čistě jen do sekce o seriálu chodí/chodili diváci, kteří knihy nečetli.
    nvm ale myslim ze tady jsou vesmes lidi co SOIAF docela znaj a maj precteno vic nez GoT :) ... docela zbytecny davat spoilery... a nekdo kdo chce info o serialu tak pujde na EDNU nebo podobno fanstranku venovanou "primo" serialu ... podle me ofc
    vraj nás čaká viac šermovania, to je dobrá správa. osobne by som bol radšej za kratšie, fyzické hodnoverné "rúbačky" ako za ustrihané akčné samurajsko-ninja súboje. uvidíme :)
    cr8g: Ano, vetšina lidí tady jistě četla víc než GoT, ale jsou tu i tací, co sledují pouze seriál. Proč bychom se nemohli chovat trochu ohleduplně a spoilery začerňovat, vždyť jde o jedno kliknutí na tlačítko "spoiler", což snad není takovej problém... Vzhledem k tomu, že tato stránka má i sekci o seriálu, je logické, že se sem diváci nečtenáři budou dívat...
  • upraveno 13. listopadu 2011
  • upraveno 13. listopadu 2011
  • upraveno 20. listopadu 2011
    Tak už to začíná, přátelé! Dneska večer (u nás tedy vlastně zítra ráno) bude odvysílána ukázka z druhé řady GoTu. Bude to klasické video z natáčení, ne klasický trailer či teaser (leda že by něco přidali na konec, ale nečekám to). Ale slibují, že mezi promluvami tvůrců a herců budou i záběry na nikdy neviděné scény a nové postavy. Půjde to před Boardwalk Empire, který BTW má docela překvapivě mizerné výsledky.
    No konečně:) Doufám, že se tam mihne Melisandra s Davosem. Tyhle dvě postavy se mi dostávají pod kůži čím dál víc....

• upraveno 21. listopadu 2011
    jak jsem to uvidel tak už se nemuzu dockat
    pekné to je. jednotlivé obrázky majú v sebe dosť atmosféry a estetiky, samozrejme, sú to úplne odrobinky ešte. ale zbehlo to rýchlo, chcelo by to ešte kúsok :)
    inak ma celkom prekvapilo, že je tam scéna jona so samom. ich časť predsa točia práve teraz, nie? celkom to tam rýchlo šupli :)
    a ešte ten bočný pohľad na margary a renlyho(?). musí to byť renly, ale vživote by som ho nespoznal...
    Prečo nemá Stannis briadku, došľaka?
    Renly mu jí ukradnul.
    upraveno 21. listopadu 2011
    Panebože já se tak těším!!! Renly vypadá asi tak o 1000% líp než v 1. sezóně!
    stanise jsem si predstavoval trochu drsnejsiho nez renlyho a ono to je na opak.a melisandra vypadala uchvatne
    upraveno 29. listopadu 2011
  • upraveno 29. listopadu 2011
    Nevado, děláš taky něco jiného než že celý den diskutuješ na tomto fóru a lovíš aktuality o ASOIAF?
    Nevada: Na té druhé fotce to jsou Unsullied? (Nevzpomenu si teď na český výraz, Neposkvrnění nebo tak nějak?) Jestli ano, tak mám takový pocit, že jim něco chybí a něco přebývá :-D Takže snad to Unsullied nejsou :-D
    Taky váhám, co jsou ti obránci zač...
    Unsullied by ještě v druhé sérii neměli být, nebo jo?
    upraveno 29. listopadu 2011
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 30. listopadu 2011
  • upraveno 30. listopadu 2011
    proč by to nemohli být Neposkvrnění?
  • upraveno 30. listopadu 2011
    Teď jsem dočetla Střet a Neposkvrnění tam nebyli.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.