Natáčení 2. řady Game of Thrones

1568101115

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 8. listopadu 2011
    Ach, až teď jsem si všimla nové fotky v záhlaví - jak garda chrání Joffreyho. Působí to neskutečně humorně - rytíři se zkrvavenými meči a výhružnými postoji a za nimi staticky stojící dav. A Joff tam vypadá jako spoutaný :)
  • upraveno 8. listopadu 2011
    Alek: Krčím rameny. To bysme museli vědět, kdy to vlastně řekne. Jenom ať proboha to s Karstarkem Robb neudělá kvůli tomu, že se ozývá proti Jeyne. Už v knížce si mě v tu chvíli (a vlastně víc než kvůli Jeyne, což jsem i trochu chápala) proti sobě poštval. A Jeyne se snažím mít přese všechno ráda, ale po tomhle by to nešlo.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Nesnáším Jeyne W.!!! Tak a je to venku, to se mi ulevilo :)
    Krisa: Myslíš tu šestnáctiletou holku, co stěží věděla, co dělá? Ale jo, holt je těžký k ní cítit nějaký sympatie, když víme, co víme.

Nevada: Proč tomu nevěříš? Já doufám, že v seriálu spolu budou mít pár scén, když vypadnul lord Umber, o to to pak bude smutnější.
    Třeba se Karstark pokusí zabít Jeyne, místo zajatců, a proto ho Robb dá popravit. (čistá spekulace)
    P.S. Nevěřím, že ho v seriálu zabije sám.

EDIT: Omlouvám se, neuvědomila jsem si, že jsem v seriálovém vláknu.
    svoa00: já nevěřím tomu, že nevěděla, co dělá! Ono je něco jinýho utěšovat a "utěšovat" :)
    Krisa: Jo tak. No v tomhle směru asi věděla, co dělá. To ví jenom George. Já jsem spíš myslela, že následky si těžko mohla domyslet.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Holka, který řekli asi něco ve smyslu "budeš se k našemu hostovi chovat přítulně?" Copak ta za něco může? Asi tušila, že její matka s tím něco zamejšlí, ale že by byla zasvěcená do plánů lorda co nekadil zlato?
    Nevěděla a celá famílie, v Tywinových službách, ji mohutně povzbuzovala. Brala odvary od mámy s tím, že jsou na podporu plodnosti. Ve skutečnosti to byla antikoncepce. Pokud by antikoncepci brala záměrně, těžko by to vyklopila Catelyn, když se s ní přišla poradit, jak otěhotnět. (maminka mi dělá odvary, ale nezabítá to). Pokud si vzpomínáš, tak v Hostině si Jeyne proti vůli všech roztrhá šaty, aby demonstrovala, že po Robbovi truchlí. Zároveň se odmítne vzdát koruny a matka ji musí zbít, aby jí sebrala Kdepak, Jeyne je oběť
    myslím, že pridávajú dôvod prečo Karstark dostane poza uši. poháda sa s robbom ohľadom J. a potom ešte urobí to čo urobí.
    Vpodstatě s tím dělaj to co jsem čekal. Když tam nebyla smrt Karstarkových synů v první sérii, museli to přesunout do scény Jaimeho útěku.
    flanker.27: To mě zrovna nenapadlo, ale bylo by to skvělý.

Jinak si taky nemyslím, že Jeyne něco věděla. Jednak kvůli jejím reakcím a taky proto, že šestnáctiletý holky nejsou zrovna nejlepší herečky. Její matku nesnáším o to víc. Jedna z mála matek ve Westerosu, co takhle využívaj vlastní děti.
    Já ji nemám ráda, protože (ikdyž do toho byla pravděpodobně vmanipulována) Robba "utěšovala" a k tomu je potřeba i její přičinění. O její ctěné matince ani nemluvím - tu bych hladila až do úplného vyhlazení!!!
    Robba "utěšovala" a k tomu je potřeba i její přičinění.
    Asi se do něj zabouchla... A myslím, že toho velmi lituje. Alespoň podle toho, jak se chová v Hostině Nedivila bych se, kdyby rodince tuhle manipulaci dala později sežrat.
    Tyna: Oba se chovaj jak zamilovaný teenageři, ale věřte Martinovi slovo ;) Taky bych chtěla, aby se Westerlingové ještě objevili na scéně. Á propos - proč rodince? Její otec a sourozenci byli očividně taky mimo. Matce ale asi těžko bude vděčná, že z ní před celou říší udělala nějakou čarodějnici a navíc ještě neplodnou čubu. Taky byste jí chtěli za ženu? :D
    Na ty detaily už si nepamatuji. :-( Byla jsem přesvědčená, že matka Jeyne byla šťastná, že dceruška bude ženou velkého lorda a krále severu, a až když se to Robbovi nevyvedlo, změnila plášť a přilezla za Tywinem.
    Ne ne, tak to nebylo. První nápověda byla, když Tyrion říkal otci, že by měl lordu Westerlingovi někdo zazpívat Deště Kastameru a Tywin s úsměvem odvětíať se nebojí, že ten ji zná dobře. Westerlingové jsou pak v Hostině bohatě odměněni, ačkoliv jimi Jamie opovrhuje a váží si spíš Jeyne, která vzdorovitě truchlí a s rodiči se nebaví. Lady Westerling řekne Jamiemu, že po celou dobu dávala Jeyne antikoncepci, ačkoliv jí tvrdila, že jde o prostředky na podporu plodnosti, přesně jak jí poručil lord Tywin.
    Ono vlastně není jasný, kdy Jeynina matka přeběhla. Možná už ve chvíli, kdy Greyjoyové začali dobývat sever (i když tuším že v tu chvíli Robb ještě ani nebyl na Skalisku). Roose Bolton v Tanci Theonovi ostatně říká, že to byla chvíle, kdy si uvědomil, že Starkové prohráli. Sybel možná uvažovala úplně stejně, takže věřila Tywinovi. Ke její cti aspoň podotýkám, že o Rudej svatbě nevěděla, jinak by tam neposílala syna.
    Myslím, že byli na straně lorda Tywina celou dobu... Konverzace mezi Tywinem a Tyrionem to dokazuje těsně po dobytí Skaliska
    Tyna: To souvisí s tou Martinovou neochotou vyjádřit se o některých věcech jasně. Ale asi to tak je. BTW Westerlingové nerovná se Sybel, jak už jsem zmiňovala výš ;)
    Ale pokud si vzpomínám, Tywin mluvil o LORDU Westerlingovi. A strýček Jeyne byl taky pěkně podezřelá existence. Šedý vítr ho zdánlivě bez důvodu nemohl ani cítit a jednou ho i kousnul.
    Prosim vas, co je Skalisko? Casterly Rock?
    Nět, hrad Westerlingů. Jinak Westerlingové nejsou totéž co lady Sybel, vždyť nejstarší syn za Robba (nebo za Šedého větra) zemřel. Jeyne - odpověď tu už byla. Myslíte, že 16letý zjevně zamilovaný holce řeknou do detailů, co se peče? Jak jsem řek, první příkaz byl "chovej se k němu hezky", druhej nejezdi do Dvojčat. Ona nebyla hloupá, tušila něco nekalýho, ale asi nečekala RW. Nejspíš tušila, že Robba zajmou nebo něco v tom smyslu.
    Těsně vedle :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    .
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Tak nic, nepochopil jsem otázku.
    Zase jsem se tu veřejně ztrapnil :-(

• upraveno 9. listopadu 2011
    Stejně to byla velká náhoda, že se Robbovi bude líbit zrovna Jeyne. Pokud by mu ji strčili rovnou do postele, musela by hrát v tom komplotu aktivní roli. Nejspíš tam trávil hodně času a Jeyne byla jediná hezká dívka široko daleko.
    Ben Nevis: A co Dacey Mormont? ;) Myslím, že z textu docela vyplývá, že Jeyne byla spíš jediná laskavá duše široko daleko. A nebyla by s Robbem, když mu Jon Umber přišel říct o bratrech, kdyby byli úplný cizinci. Je zvláštní, že o něčem Martin píše tak obšírně a něco naznačí v jedinej větě. Ale slouží mu vlastně ke cti, že něco takovýho dokáže.
    Ty jediné věty se dají snadno přehlédnout. Třeba že by Renly měl být gay, jsem se dozvěděla na foru a ne z knížky.
    Ben Nevis: Tak Renly je v knížce o něco větší borec a o něco míň gay než v seriálu. Tyrellka k tomu snad jednou něco poví, třeba se dozvíme, že Renly je nakonec podobojí :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.