Natáčení 2. řady Game of Thrones

1235715

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 10. října 2011
    Nevím jestli jste zaregistrovali tohle video. Nějaký cvok se nasáčkoval na natáčení a než ho vyvedli, tak natočil pár záběrů a udělal fotky.
  • upraveno 10. října 2011
    Potvrdili april ako zaciatok 2. Sezony
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 15. října 2011
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 15. října 2011
    Moc EMO
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 15. října 2011
    Ty všechny musí pekelně bolet záda :)
  • upraveno 16. října 2011
    jako nejlepsi je viserys :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 16. října 2011
    Mno dost návrhářů to kreslí nějakým takovým stylem. Ale nejde o to že to vypadá moc emo, ale o to jak asi budou v seriálu vypadat kostýmy. Co kdo bude mít na sobě. Stannis vypadá zajímavě. A podle toho že je tam i Aerys a Rhaegar, tak se asi dočkáme i flashbacku.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 16. října 2011
    Martina: Myslíš Viserysův make-up :)))
    A je isté, že sú to návrhy pre seriál?
    Je tam predsa aj Euron, Aeron, Victarion, ktorí nie sú obsadení. Navyše som nezaznamenal, že by vyhodili kostymérku prvej série.
    Aerys se muze ukazat v Jaimeho vypraveni jak byli zabiti Starci v sini, ale Rhaegar to uz si nepamatuju ze by byl nejak vypraven nebo zminen ve stretu
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 16. října 2011
    Ano byl Daenerys vyděla Rhaegara vyprávět o tříhlavém drakovi v síni neumírajících jako jedno z proroctví stejně jako viděla Rudou svatbu
    no abych se přiznal kapitoly s daenerys me moc nebavi takže jsem to prelouskl rychle a nevenoval tomu pozornost
    Everett Young: Nejsem si tak jistá, že ty proroctví v seriálu použijou, možná spíš až ten úplnej závěr.
    upraveno 16. října 2011
    Azazel: Ty ignoruješ proroctví, žlutooký démone?
  • upraveno 21. října 2011
    Oficální DVD první řady by mělo vyjít až v březnu 2012, trochu zklamání. Vánoční trh je asi nebere, ani Boardwalk Empire ho nestihne...
    možno tam chcú dať nejaké veci z natáčania druhej série..., alebo chcú využiť kampaň okolo dvojky na synergiu s predajom dvd.
    imo spíš nestíhaj a čekaj, že se skončením natáčení v prosinci se jim trochu uvolněj ruce... ale ta synergie je určitě taky důležitej faktor.
    upraveno 21. října 2011
    Mě spíš zajímá jestli vyjde počeštěná verze. Trochu mě uklidnilo, že po delší době u nás vychází třetí série Tudorovců.
    Nevada: jasne ze vyjde i cz dabing ... bohuzel....
    upraveno 21. října 2011
    Tak to by bylo cajk, protože na každém solidním DVD je kromě češtiny i původní jazyk a české titulky. Navíc rodiče na to s titulky koukat nedonutím. Ale je to potvrzené?
    nevada: to vubec netusim.. ale takhle velkej serial si nemuzou dat bez dabingu :) navic kdyz ho HBO uz udelalo ..
    upraveno 21. října 2011
    Nevada: Rodiče? Kolik ti vlastně je?
    upraveno 21. října 2011
    35, ale pořád doufám, že je ještě převychovám k dobrému (čti mému) filmovému vkusu.
    Muj tatka to sice dokoukal, libilo se mu to, ale nak hloubeji to neprozival... spis ho bralo to zpracovani prostredi a tak
  • upraveno 22. října 2011
    Když jsem byl mladý chlapec a četl jsem fantasy knížky, můj otec mi řekl: "Proč čteš neustále ty fantasmagorie? Proč nečteš něco, co ti bude rozvíjet mozek? Třebas detektivky":-))) No jsem po mamce, takže snílek na druhou:-)
    Je smutné, když se děti snaží převychovat své rodiče:-))))
    upraveno 22. října 2011
    Někdy je převychování jen naznačení té správné cesty. Stačí jen ukázat o co přicházejí ;o))
    Jinak mě ke knížkám a pak i filmům přivedl právě otec.
  • upraveno 22. října 2011
    nesnasim slovo "fantasmagorie" , pouziva to moje babicka a vzdy bych ji nejradsi za to slehnul
  • upraveno 23. října 2011
    ha, tak si říkám, jestli bych svoje rodiče vůbec přiměla k tomu, aby se na to koukli... ti snad neviděli ani LOTRa:-((
    Neví, o co přichází:-)
  • upraveno 23. října 2011
    ha, tak si říkám, jestli bych svoje rodiče vůbec přiměla k tomu, aby se na to koukli...
    ja sem donutila mamku se na to podivat, sice s dabingem, ale aspon neco :-) (podivala se na to jako maraton)...a ted je na me nastvana, protoze se nemuze dockat druhe rady :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.