Natáčení 2. řady Game of Thrones

1356715

Komentáře

• upraveno 26. září 2011
    musím říct, že hlas Stephena Dillanena na mě zapůsobil, ale zrovna tahle fráze patří v knize Melisandře. škoda že neukázali záběr na jednoho z nich.....
  • upraveno 26. září 2011
    HBO vydalo kromě toho teaseru i podzimní upoutávku na všechny seriály a je moc pěkná. Hodně potěšující je, že je tam i GoT a navíc na prominentním závěrečném místě, což asi svědčí o velice nadějné pozici GoTu (čekal bych že to uzavřou Boardwalkem a množstvím Emmy, nebo Luckem s hvězdným obsazením).

• upraveno 26. září 2011
    Hergot, to ani tam nemohli dať nejaké zábery z druhej série?! :(
  • upraveno 26. září 2011
    Předpokládám, že nemaj nic hotový a nechtěj pouštět nic z denních prací. Si vzpomeň, jak minulej rok pouštěli ven ty podivný tmavý bezbarvý obrázky a jak to vypadalo potom.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 27. září 2011
    Údajně kostýmy Margaery a Cersei (převzato z Lapiduchu, neznám zdroj):
    kostýmy
  • upraveno 27. září 2011
    nech točia čo im čas a peniaze dovolia. predsa len, b+w spomínali, že niektoré scény dopadli tak ako dopadli v prvom rade preto, že už nemali viac natáčacích dní k dispozícii (hlavne pochod osamelých lesom)
    upraveno 28. září 2011
    Padla někde zmínka o obsazení rolí Tullyů? Nebo nějaké vysvětlení proč nejsou obsazení? Neříkejte mi, že z nich udělají jen bezvýznamný rod nebo je komplet přesunou až od třetí řady...
  • upraveno 29. září 2011
    Nevada: V případě nutnosti by se bez Tullyů v druhý řadě ještě obešli, ale čekala bych, že přinejmenším Edmura zahlídneme...
    upraveno 29. září 2011
    Tak jestli představí Edmura až před svatbou, tak to bude působit hodně divně. Navíc když Robba ve druhé sérii hodlají víc zapojit a posunout události, tak se to asi stejně v Řekotočí bude muset odehrávat.
  • upraveno 29. září 2011
    Jsem optimista a tuším, že jen ukrývají nějaká zvučná jména :D :D :D
  • upraveno 29. září 2011
    Nevada: Tak oni pořád ještě točí a na Tullye třeba ještě nepřišla řada. Není moc důvod je představovat hned na začátku druhý série. Čekám spíš, že Edmure a Brynden se představí až po tom, co se Catelyn vrátí s Brienne do Řekotočí, a budou s ní mít jednu dvě scény. Jenom doufám, že tentokrát si ve smlouvě pohlídaj, aby jim ani herci ve vedlejších rolích neutíkali ;)

Astaldeo: Edmura si zahruje Ewan McGregor, jasně :D Jako Edmure by se mi mimochodem docela líbili buď David Wenham nebo Damien Lewis. Ale bude to nějakej šikula z jinýho seriálu ;)
  • upraveno 29. září 2011
    IMO je prostě ořežou až na ty absolutní nutnosti. Takže třeba s Bryndenem se můžeme rozloučit. Malou šanci nechávám Edmurovi.
    upraveno 29. září 2011
    S Bryndenem jsem se v duchu rozloučila už při natáčení první série. Ale snad aspoň Edmure by tam být měl, když hodlají použít postavu Jeyne Westerling.
    Kunapes, kdyby aspoň uvolnili nějaké informace a fanoušci nemuseli takhle spekulovat :o(
  • upraveno 29. září 2011
    Vzhledem k tomu, jak věrně zfilmovali první knížku, bych se nebála nějakýho úplnýho překopání, takže Tullyové budou, i když asi jenom opravdu okrajově. A jak by proboha šlo vynechat Jeyne Westerling? :D Doufám, že George scénáristům aspoň prozradil, jestli Edmure, Brynden a Jeyne budou pozdějc ještě hrát nějakou významější roli. Jestli ne, nebude vadit, když je uvidíme jenom v několika scénách.
  • upraveno 29. září 2011
    Nevada: Drobná informace, která nás možná zmate ještě víc ;) Oona Chaplin alias Jeyne se prý s Robbem setká v jeho táboře a když se jí zeptá na jméno, představí se jako Lisa z Volantisu. Hezký ne? Tady bych si ale vsadila, že Jeyne zkrátka lže, protože jinak by hezky rychle skončila pod zámkem jako rukojmí. A Skalisko by byl ostatně jenom další hrad.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 29. září 2011
    Edmura si zahruje Ewan McGregor, jasně :D Jako Edmure by se mi mimochodem docela líbili buď David Wenham nebo Damien Lewis. Ale bude to nějakej šikula z jinýho seriálu ;)
    Damien Lewis by šel.
    A co takhle Michael Fassbender? Pro mne největší objev letošního roku. Ale jestli tam Edmure bude, tak to bude jen na chvilku a hrát ho bude nějaká nula.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 29. září 2011
    Fassbendera žeru, brala bych ho všema deseti:), je to nejnovější z mých oblíbených herců. Ale musím říci, že těmito nabídkami jste se mi trefili do vkusu, protože i David Wenham, Ewan McGregor a Damian Lewis patří k mým oblíbeným hercům. Ale obávám se, že nevyjde ani jeden :). Ikdyž Faramir by si v GOT mohl něco střihnout, akorát zatím nevím co...:)
  • upraveno 29. září 2011
    Montezuma: Už tam máš někoho, kdo vypadá jako Fassbenderův mladší brácha, a to je Richard Madden. A Edmure je i v knížkách vždycky víceméně "na chvilku".
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 29. září 2011
    svoa00: Richard Madden jako Mladší brácha Michaela Fassbendera...musím se podívat na fotky :)
  • upraveno 29. září 2011
    Pravda, Madden má dačo z Fassbendera (ktorého by som v GOT tiež brala všetkými desiatimi, vlastne aj všade inde, je to fešák a dobrý herec :)), ale ešte to chce pár rokov aby dozrel. Ale na také ucho je to kvalitný matroš, WTZ.
  • upraveno 29. září 2011
    No pokud vím, tak je mu 25, to přece není žádný ucho. Ale nedivím se, že ho chtěj v GoT na scéně použít, dokud můžou. Za čtyři roky třeba bude hrát v novým filmu s Michaelem Fassbenderem :D
  • upraveno 29. září 2011
    Výhoda je, že my vlastně nevíme, jak přesně se Robb s Jeyne seznámil, jen to, co řekl Cat. Tam můžou fabulovat...
  • upraveno 29. září 2011
    vidím to tak ako vraví alek. tullyovia sa do seriálu nezmestia a síce sa to vraví ťažko, ale bolo by chybou ich tam dávať. veľa ďalších mien, ktoré pre dej nie sú nevyhnutné. film proste nie je kniha. jediný edmure má šancu, ale ani to nie je nutnosť. tú svadbu môže nakoniec obsadiť aj niekto iný, v crazy prípade Cat. :)
  • upraveno 29. září 2011
    sarven: Zrovna Edmure není tak nedůležitá postava a nevidím důvod, proč by v seriálu nebyl. Scénáristi ostatně vědí, že něco takovýho by jim čtenáři neodpustili. Nakonec možná bude hrát jako dědic Tullyů důležitou roli, ale to ví jenom George.
  • upraveno 29. září 2011
    nevravím, že nie je dôležitý a myslím, že tam bude. vravím len, že by sa to dalo aj bez neho, a nemusel by to byť "Járov Hamlet, bez Hamleta."
  • upraveno 29. září 2011
    To ví jenom Martin, které postavy má smysl zmiňovat, a které by tam ani nemusely být kvůli krátké životnosti. :-)
  • upraveno 29. září 2011
    Kvůli krátné životnosti by tam nemusel být téměř nikdo :-D
  • upraveno 29. září 2011
    baltim: Mě spíš občas překvapuje, kolik postav ještě žije :D Pravda je, že tam důležitý postavy neumíraj zase tak často a když už, tak to stojí za to a je to celkem zásadní.
    upraveno 29. září 2011
    Dík za návrh D. Lewise. Způsobili jste mi zasněnou hezkou chvilku uprostřed nezáživné práce :)
    A vůbec za trio David Wenham, Ewan McGregor a Damian Lewis máte pochvalu ;o) Škoda, že angažování všech tři je nereálné.
    představí se jako Lisa z Volantisu.
    OMFG, asi to přestanu sledovat!

• upraveno 29. září 2011
    Nevada: Všichni tři přišli z mojí hlavy, kluci jedni :D Jinak s tou Jeyne mě neber moc vážně, na internetu může kdo chce napsat co chce. Ale nakonec, proč by to tak nemohlo bejt.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.