AGOT hraní v Praze

upraveno 2. května 2013 v Deskové hry
Máte chuť a čas zahrát si deskovku AGOT v Praze? Dejte vědět, momentálně jsou ve hře zítřek či pozítří.

Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.

CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.

KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.

Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.

KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.

!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
1131416181928

Komentáře

• upraveno 9. prosince 2011
    tak se poptej, halbarade, i s Lubošem by jedno místo bylo volné, jestli dobře počítam...
  • upraveno 10. prosince 2011
    Na ZH se mi ozvali už 2 lidi, tak jsem jim dal odkaz sem, ať se tu můžem domluvit všichni. Snad se sem mrknou.
  • upraveno 10. prosince 2011
    No, tak ja to beru zpet. 16. mam zkousku a nestiham:(
  • upraveno 11. prosince 2011
    Tie záštity na žetóny sú spravené prekrásne :). Nechápem prečo takéto obrázky nemohli byť na knihách AGoT-u od Talpressu :p.
  • upraveno 12. prosince 2011
    Nějak se nám to rozpadá :-/ Ty kluci ze Zatrolenek co se mi ozvali asi čekaj, až se nějak vyjádříme k místu a času hraní. Jak by se vám to hodilo Aleku a Zappere v ten čtvrtek? Že bych jim dal vědět, jestli by do toho šli. V 5ti by to ještě šlo, ve 3 to asi nemá smysl, to by chtělo kdyžtak odložit asi na jindy...
    Vo štvrtok možem od 16:00.
    Já jsem si říkal, že počkáme na úterý a toho Luboše. Ale když máš tedy dva... já bych ve čtvrtek mohl, 16 hod. je ok, to bysme to mohli stihnout i dohrát :-)
  • upraveno 13. prosince 2011
    Tak mám jen jednoho člověka. Tak asi počkáme co Luboš. Pak by nás bylo 5...
    jj, luboš to rozsekne. Další trochu uvažovatelnou variantou je sobota, kdyby se chtěl přidat ještě někdo, kdo se dosud nezapsal na http://www.doodle.com/ugeyppva3bktmf2e. Haló? :-)
    Ja som zabudol upraviť doodle, od štvrtka nemám čas, na pondelok mi vypísali termín skúšky.
    Ve čtvrtek definitivně nemůžu. Mohl bych v tu sobotu, pokud to něčemu pomůže.
    to už zase nejde u zappera, takže tím to asi celé padne :-( no snaha byla... tak snad vyjde něco v lednu
  • upraveno 14. prosince 2011
    Škoda. Tak sem pak zase napište, budu to sledovat :)
  • upraveno 15. ledna 2012
    A Game of Thrones: The Board Game (second edition)

Je to narychlo, ale pokud by měl někdo čas a zájem, tak dnes večer od šesti, hrajem u mě na bytě (ul. Kamenická, Praha 7). Máme místo pro 2 hráče a zkušenější hráč by se hodil, zatím se s hrou seznamujeme.
    Ja by som si veľmi rád zahral, ale musím sa drtiť na skúšky. Po skúškovom sa pridám veľmi rád.
    Zapper: Jsem půl roku ze školy a už nemůžu pochopit, proč lidi berou tu školu tak vážně :-) jasný, na tuhle hru nebudu mít lidí asi nikdy plnej počet
    Tak nějak, já píšu diplomku - což je, pravda, jen další důvod dělat cokoli jiného :-) - ale hlavně nejsem v práglu, tak příště.
    Alek: tak třeba budeš mít kliku a zazvoní Ti u dveří Jehovisti, takovej pokec je u psaní diplomky vždy vítanej
    Elnie: same as zapper with me. After exams (same terms as zapper), count me in.
    jasný, dnes jsme dali první ostrou hru, sice jen ve třech, ale stálo to za to. Poté co Lev (já) vyplenil Zimohrad, se spojil s Vlkem proti Jelenům, Baratheoni však s podporou silné flotily na východním pobřeží ovládli celé Západozemí.
  • upraveno 16. ledna 2012
    Já bych se klidně někdy přidal, kdybych měl zrovna čas a řeklo se to dřív než ten samý den odpoledne :).
    Aj, škoda, že jsem se nekouk o den dřív...
    no safra, to je lidu, tak nezkusíme zase najít nějaký termín? Takže, únor? To už by měli mít všichni po zkouškovém...? :-)
  • upraveno 9. února 2012
    Ja mam uz po zkoouskovem. Pokud se Zapper neflakal, tak taky. Takze co tuhle sobotu?
  • upraveno 9. února 2012
    Neflákal, 9 skúšiek hotových, 41 kreditov získaných. Count me in :))
  • upraveno 9. února 2012
    Gratulace ;-)

Noo, u mě by to taky šlo, buď pátek (tedy zítra) nebo sobota.
  • upraveno 9. února 2012
    No, zitra by to taky slo. Jeste napisu par lidem.
  • upraveno 9. února 2012
    Trochu jsem to zvýraznil i tady na webu, tak snad se někdo přidá.
  • upraveno 9. února 2012
    Napsal jsem Poison, tak treba se sejde klasicka stafa:) Jinak, zitra bysme zacali v kolik? Je tu kamarad, ktery musi mezi 17-18 h si na pul odskocit. Takze jestli zacneme v 18:30, nebo nam pul hodinova pauza nebude vadit, nebo bude.
  • upraveno 9. února 2012
    Brrrr.. reč bola o sobote, nie o piatku. Na piatok už mám plány. Teda aspoň ja môžem len v sobotu.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.