Video o natáčení v Chorvatsku

upraveno 1. února 2014 v 2. řada
124

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 19. ledna 2012
  • upraveno 19. ledna 2012
    brbr: Ned byl při prvním pohledu trochu šok, představovala jsem si ho s ostřejšími rysy a tmavovlasého, ale pak jsem si hodně rychle zvykla. Na Robertovi je prostě vidět ta životospráva, filmaři by měli dostat nějaký grant od ministerstva zdravotnictví za osvětovou práci: "Děti, vidíte, co s váma za pár let udělá chlast ? "
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 19. ledna 2012
    Naera: Myslíš Jonův pohled "Modrá ocel"?
    Everett Young: Ještě hrála v Black death a byla boží!
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 19. ledna 2012
    I když Arya stále patří k mým top, musím říct, že v Bouři mi přišla už moc protivná. To bych v tom jednom domě spíš vydržela se Sansou :)
    V jednom domě rozhodně radši Sansu než Aryu :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 19. ledna 2012
    upraveno 19. ledna 2012
    Nechci tě nějak urazit, je to sice sympatická dívka,ale vyložená krasavice taky ne.Ale z vlastní zkušenosti jsou mi ty sympatičtější vetšinou blíž než ty krasavice. PS a někoho mi strašně připomíná!
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 20. ledna 2012
  • upraveno 20. ledna 2012
    Montezuma: Dobrá, pokud se má ale Sansa zbavit přezdívky ptáčka, tak když si nezačne dupat, jak je zvykem Aryi, snad zbývá už jen to, aby se přiučila něco od Malíčka. Slova jsou zbraní dámy. Na Sansiin vývoj charakteru jsem zvědavá skoro nejvíc. Pak mě napadá ještě Theon, Ohař, Gendry (jestli dále dostane větší prostor).

Naera: jdu si pustit začátek Relikvií, abych se o tom přesvědčila na vlastní oči (ne že bych ti nevěřila, záminka je záminka :)) Ano ano, jak říkáš, Lysa je úžasně nesnesitelná :) Souhlasím, napsat správně prohnilý charakter, který by čtenář ocenil, je umění. Malíčkovi nejde upřít inteligence (prohnanost) a přirozená elegance. Jen mám strach, aby nakonec nepřelstil sám sebe..
    upraveno 20. ledna 2012
    Kalam Mekhar: Jsi tu nový, proto mír s tebou. Bohužel nechápeš, v čem je problém. Ta co jí vidíš na fotce je moje žena a před necelým půlrokem zemřela. Chmur to velice dobře ví, proto mě jeho poznámka o chladu dost vytočila.
    upraveno 20. ledna 2012
    brbr: Jsme potrefaná husa, to musím uznat, ale viděl jsi scénu stříhání vlasů před příjezdem královy družiny na Zimohrad? A Alfie Allen není nesympatický - je prostě strašně zvláštní.
    Krisa: viděla, nepamatuju, večer napravím :-)
    upraveno 20. ledna 2012
    brbr: omlouvám se, za špatně zvolený rod - já přemášlela, jestli mám dát viděl nebo viděl(a) :))) Kdo si to má furt pamatovat:). Každopádně se podívej a předpokládám, že pak změníš názor, jinak máme asi jiné tabulky pro hubenost :))))
    to flanker: Promin za nevhodný komentář, stydím se.
    Alfie Allen sice vůbec nevypadá jako Theon z knížky (což by měl být ten největší kocourek ze všech), ale vystih ho výborně. Dokáže bejt skoro dojemnej - většinou ve scénách s Robbem - a jindy je zase osina v zadku, zkrátka Greyjoy. To je holt ta dvojí výchova.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 20. ledna 2012
    Nicméně Theon bude vždycky jenom Greyjoy a doufám že tak taky dopadne. Ale to už je na přesunutí do spoilerového tématu.
    upraveno 20. ledna 2012
    Já zakládám Ligu za záchranu Theona Greyjoye! Proč ho chcete všichni usmrtit, vždyť on se vlastně celou dobu průběžně trestá sám (pako)
    Marišiel: Taky si občas říkám, jestli už toho není mnoho - aby se do toho sám nezamotal. Aneb kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá a Malíček už jich vykopal nespočet :D.
    upraveno 20. ledna 2012
    Ben Nevis: Theon je blbeček a ne zákeřná vraždící svině (na rozdíl od jiných)
    upraveno 20. ledna 2012
    svoa00: a to tě šlechtí :)
    Já postupem času začla mít Theona celkem ráda. Je blbej jak štoudev a posere co může, ale já v něm vidím velký potenciál. A opravdu by men zahřálo na mém naivním a romantickém srdéčku, kdyby si nakonec uvědomil své chyby, zhodnil se a žil šťastně až do smrti :)))))))))))) Akorát se obávám, že se na mě GRRM "zvysoka vysměje"
    Krisa: bacha, co si přeješ, ať se ti to nesplní. Theon zemře nějakou bezvýznamnou smrtí (poškrábe se o rezavý hřebík) a než se mu zavřou oči, rozlije se mu na tváři blažený úsměv. :-)))
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.