Kinomaraton Hry o trůny v Praze

upraveno 27. března 2012 v Novinky
145791012

Komentáře

• upraveno 26. března 2012
    ale byla by to pořádná sranda! :D až budou dopsaný a natočený všechny knihy, tak udělat super mega maraton agot! a uvidí se kdo odpadne poslední XD
    Já jsem sice podobný průběh čekal, nicméně vzhledem k tomu, že stále válčím s jakousi chřipkou, jsem se o registraci ani nepokoušel a šel místo toho ráno k doktorce..
    Já jsem místo přenechala mimopražským, kteří budou muset projevit daleko větší aktivitu než já jako Pražačka. Užijte si to, já si radši zopáknu seriál po menších dávkách a na třetí díl druhý řady aspoň nebudu muset čekat tři tejdny ;)
    svoa00: Dva tejdny.
    Fuck! Tak to jsem byl hodně velikej optimista, když jsem si řek že až se vrátim z worku tak to bude bohatě stačit. Holt jak je něco zadarmo tak jsou fronty jak u zdi nářků. Jestli to někomu nevyjde tak za nějakou rozumnou cenu odkoupim dva lístky.
    vyvolávací ceny pište na scorcher@seznam.cz :))
    svoa00: Premiéra druhé řady 1. dubna a premiéra 3. dílu 15. dubna. 2 tejdny. Promiň, omyly v topologii nebo teorii prvočísel překousnu, ale na elementární aritmetiku jsem esesák:)
    Skontrolujte si poštu, aspoň mne došiel potvrdzovací e-mail o účasti na seriálovom AGoT maratóne.
    Neprovokuj. ;-)
    jop lepší e-mail jsem dostat ani nemohla je to potvrzené
  • upraveno 27. března 2012
    Jak je to s těmi zájemci o maraton, na které se nedostalo? Jsou ještě nějací? (Mylsím ty, se kterými jsem ještě nemluvil přes soukromé zprávy apod.) Já abych měl přehled...

Na http://srazy.info/kinomaraton-serialu-hra-o-truny/2122 se dokonce řeší nějaká afterparty. Byl by mezi vámi zájem? Hlavně by to asi pomohlo mimopražským, že by měli kde přečkat. Případně vracím do hry tu deskovku! :-)
    Hm, no mě jde autobus zpět do Brna 3:30 z Florencu... do té doby bych rád někde složil hlavu.
  • upraveno 28. března 2012
    A hlavně si nezapomeňte vzít s sebou něco nebo někoho, kdo vám potvrdí, že jste to opravdu vy. ;-)
    Na místě bude stačit předložit občanku nebo jiný doklad s fotografií prokazující vaší totožnost.
    Ujistil mě o tom "New media coordinator" z HBO.
  • JayJay
    upraveno 28. března 2012
    überkiller, Jay - napište mi do soukromé zprávy nebo na alek/zav/icefire.cz vaše jména, na která to registrovat ;-) Už bude skoro rozdáno, jen abych toho nerozdal víc než mohu :-D
    Jay: Myslím, že HBO někde uvádělo, že nemohou vysílat ve větších sálech ani dvakrát kvůli nějakým licenčním ujednáním...
    Každopádně kdyby to bylo placené, tak by to určitě nezmizelo taak rychle, to je fakt.
  • JayJay
    upraveno 29. března 2012
    Alekovi napsáno, naděje žije...
    Kdyby (a opravdu to je tak, že KDYBY) to náhodou vyšlo, pak bych coby mimopražák nějakou pokračovačku uvítal... A desková hra zní moc dooobře (ač tuto neznám).

Ostatně cena/velikost sálů/dostupnost lístků... Věčný to optimalizační problém,...
  • upraveno 29. března 2012
    Takže abych to shrnul, IF web měl od HBO exkluzivně 10 lístků na maraton. Beze mě tedy 9. Rozhodl jsem se, že raději ocením členy komunity, než abych to rozdával v nějaké soutěži. A kupodivu se podařilo poptávku zdejších uspokojit. Dokonce mi ještě jeden lupen zbývá, pokud dobře počítám.

Shrnu tu ta jména, doufám, že se nenajde někdo, komu jsem to slíbil a on se tam nenajde :-)

Michal Chramosta - Chroust
    Anna Šupčíková
    Mikuláš Krupička - westflame
    Lucie Marcalíková - smeagollk
    Martin Ambrož - Thanatos
    Dan Venclík - überkiller
    Tereza Helmerová
    Jakub Hasil - Jay

Jedno místo je tedy ještě volné. Nějaký zájemce?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 29. března 2012
    Tluču hlavou do stolu. Právě jsem zjistila, že kdybych byla nekompromisní a vyhodila jednoho nezdárného klienta ze dveří, tak jsem to mohla při troše snahy stihnout :o(
    jak vidíš, to místo na tebe vyloženě čeká :-)
    upraveno 29. března 2012
    Jenže já to díky tomu nezvedenci prostě nemám šanci zvládnout. Slíbila jsem mu, že tu práci udělám. Je to spolužák ze základky, a i když jsem hodně brblala, tak jsem nedokázala říct ne :o/
    Dobrý skutek budiž po zásluze potrestán...
    Takže poslední lístek získává rizek.martin. Už nepište :-)
    jeje, vy se máte! tak si to moc užijte i za nás, co zůstali doma.
  • upraveno 30. března 2012
    upraveno 30. března 2012
    Zaatím jsem je nikdy nedělala a ani jsem nad tím neuvažovala. Stačí mi ten bordel, co v zákonech mají naši zákonodárci :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 30. března 2012
    Nevada: Finanční pravidla jsou zmatený snad z principu. Máme s tím bohužel bohatý zkušenosti :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.