Hra o trůny 2x01 - Sever nezapomíná

upraveno 28. března 2012 v 2. řada
Robb Stark se svou armádou Seveřanů pokračuje ve válce proti Lannisterům a Tyrion přijíždí do Králova přístaviště, aby dělal mladému králi Joffreymu pobočníka a mírnil jeho výstřelky. Na...

Číst celý článek zde
«13456789

Komentáře

• upraveno 28. března 2012
    Aaa, Tyrion je prostě dokonalý. Doufám, že si neodpustí fackovanou s Cersei.
    Mě nadchla ta scéna s Jeorem a Jonem, King in the North (hudba pro mé uši), Joffreyho frackování... Ehm, prostě všechno.
    Achjo, jak já to jen přežiju až uvidím Renlyho umřít? :(
    Paráda, už ani Viserys nic neví.... :)
    Asi nejvíc se mi taky líbila scéna s Jonem. Tyrion je pořád boží, Sansa ztrápená, scéna s Dany působí jako plýtvání peněz na triky. A Maddenovi jde ta pro Robba charakterická umanutost opravdu dobře :D
    Paráda, díky moc. Lord Commander a Jon jsou úžasní. Dany popravdě moc nemusím už dlouhodobě.. Ale Tyrion válí, těším se až zpacifikuje Cersei a trochu umírní Jofa. Sansy už mi totiž začíná být vážně líto a to jsem jí zezačátku vůbec neměla ráda..
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 29. března 2012
    svoa00 napsal(a):

Sansa ztrápená

Zas až tak moc ne, právě přece zachránila Dontosovi život. :-)
  • upraveno 29. března 2012
    tak už je to rok? už je to tu zase? neuveriteľné ako to beží....
    Až teď mi došlo, že v tej scéně s Robbem něco chybí... on nechce zpátky otcův meč? No nic, cynik ve mě říká, že to stejně bude fuk.
    Počkám si na hotové dílo.
    S tolika informacemi kolem a znalostí předlohy mě to pak už ani neláká. :-(
    Ty jo ten rok celkem rychle utekl a hlavně ty poslední měsíce. Kéž by tak rychle uteklo čekání na Vichry zimy. Navíc se mi celkem dařilo odolávat trailerům, tak se těším na první dojmy z druhé série.
    Já se strašně těším na nové lokace na úvodní mapě. V prvním díle to bude určitě Dračí kámen
    Jsou i klipy ke 2. epizodě:

scéna s drogonem vypadala úžasně, tyrion je božský jako vždy a velmi mě překvapila cersei... lena headey ji hraje skvěle, je daleko sympatičtější než v knížce :)
    smeagollk: Ne, Cersei není sympatičtější, jenom lidštější. Je to pořád egoistická kráva, co vděčí jenom Tyrionovi za to, že ještě v tejhle sérii neskončí někde v přístavním bordelu.
    Miss Utahraptor napsal(a):

Viserys? .. ten už je přeci mrtvej ))
    Bárta? ale ten je na vojne....
    Chroust napsal(a):

Dany říká něco jako: "Můj bratr nevěděl nic o dracích.... Můj bratr nevěděl nic o ničem..." Připomnělo mi to Ygritte. ;)
    fuha, vsetky videa su super, ale najviac sa mi paci Lord Commander a Jon Snow - uplne jednoduchy trik s priblizenim kamery a kratucku scenu to paradne vygraduje...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 29. března 2012
    Miss Utahraptor: Ano, Dany ví všechno o všem :)

Chroust napsal(a):

Dany říká něco jako: "Můj bratr nevěděl nic o dracích.... Můj bratr nevěděl nic o ničem..." Připomnělo mi to Ygritte. ;)
    Jo takhle, tak to jo )), skvelej charakter a pritom tak tupej co )))
    flanker.27 napsal(a):

Miss Utahraptor: Ano, Dany ví všechno o všem :)

To jo a ma velkou vyhodu - nemusi kupovat indukcni desku, protoze na plynu se nespali )))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 29. března 2012
    Na čem bude jednou vařit nechám na ní :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 29. března 2012
    Dany se na plynu se nespálí
    Klid, Adolf pomůže...
  • upraveno 30. března 2012
    Bohové! Ten Madden je tak skvělej, škoda, že tam nebyla žádná scéna s Branem nebo Aryou.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 30. března 2012
    A Sansa ti nechýba, keď tam mala tak málo? :D
  • upraveno 31. března 2012
    Ale jo, Sansa taky.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 31. března 2012
    Tohle období k tomu seriálu perfektně sedne, když těsně před premiérou venku řádí dokonale aprílové počasí. Jaro zápasí s dozvukem Zimy a počasí se mění každou čtvrthodinu.
    V korunách stromů cvrdlikají ptáci. Modrá obloha projasněná hřejivým sluncem nás nabíjí optimismem a dobrou náladou. Jen aby vzápětí mraky zakryly oblohu a ponořili nás do pochmurného temna. Silný vítr si začne pohrávat se vším co mu stojí v cestě. Pod svým náporem ohýbá mladé smrky a i léta zkušené duby. Z padajících vloček vytváří vlny sněhové mozaiky které šlehají do tváří a dávají za pravdu HBO: "The North Remembers" že "Winter is Coming"
    Po dobu psaní tohoto příspěvku se na mne dvakrát podívalo slunce a dvakrát mi vítr zaskučel v okenici. :-)
  • upraveno 31. března 2012
    No to je výborný, máme doma 50 kanálů, ale jak na potvoru HBO zrovna ne.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 31. března 2012
    Monti aký básnik :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.