Sportovní aktivity a podobné vylomeniny
Vzhledem k tomu, že místní Spolek přátel železa (AshaG, flanker.27, Krisa a příležitostně i já ;-) off-topicuje chvíli tu a chvíli zas jinde, zkouším tímto vytvořit topic věnovaný rozličným sportům, které sami aktivně provozujete/provozovali jste - ne nutně na soutěžní úrovni. Pro jistotu zdůrazňuju, že do toho nepatří pití piva na rekord, sledování fotbalu v TV, ani další bohaprosté* činnosti, které si někteří pletou se sportem.
*dovolávání se ho/jich k získání relevantnosti nestačí.
*dovolávání se ho/jich k získání relevantnosti nestačí.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Běh od útlého věku, posilovna pár let (brzo to bude šest, díky uglovi). Na akademii bojové sporty, ale to už je dávno.
Ale když vytahování tak vytahování (ne že by bylo čím)
U klasický bench dám 90, čímž se lehce "přezvednu" :) Teda pravda okolo velikonoc jsem byl dva tejdny nemocnej a tři tejdny nebyl v posilce, tak jsem od tý doby sotva dolez na 85 :)
A posilovani, no chodil jsem ale nikdy moc dlouho nevydrzel, tak jsem si ted zaridil miniposilovnu doma, a snazim se cvicit podle takovyho programu, je to hlavne vlastni vahou, takze se s vama rovnat nemuzu. :-)
Posilovnu jsem dlouho vynechával, ale doháněl jsem to cvičením doma. Teď snad začnu chodit znova, až se mi trochu srovná režim.
klencáky jsou tricepsové kliky mezi 2 lavičkami?
EDIT:
@Petra13: volejbal jsem sice vždy považoval za "huntovací" sport (moje ramena mají co vyprávět), ale zpřetrhané vazy v koleně už jsou fakt extrém. Nebo sis to udělala jinde?
Klencáky (alias chlemtáky, když už nemůžem) se u nás říká cviku na takovém udělátoru, kdy se držíš madel nataženýma rukama podél těla (natažené) a pokrčuješ ruce a natahuješ...no když to tak čtu, radši najdu obrázek :)