Sportovní aktivity a podobné vylomeniny
Vzhledem k tomu, že místní Spolek přátel železa (AshaG, flanker.27, Krisa a příležitostně i já ;-) off-topicuje chvíli tu a chvíli zas jinde, zkouším tímto vytvořit topic věnovaný rozličným sportům, které sami aktivně provozujete/provozovali jste - ne nutně na soutěžní úrovni. Pro jistotu zdůrazňuju, že do toho nepatří pití piva na rekord, sledování fotbalu v TV, ani další bohaprosté* činnosti, které si někteří pletou se sportem.
*dovolávání se ho/jich k získání relevantnosti nestačí.
*dovolávání se ho/jich k získání relevantnosti nestačí.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jen jednou jsem zažila prekérku, když jsme si vzala šaty se stojáčkem na dlouhý zips vzadu a vypasované na postavu - vypadají famózně, ale kojit se v nich nedá, pokud je vzadu nerozepnete a nesundáte celý vrch až k pasu :-D
"Tak sem v Práglu viděl nějakou robku a toho malého cipísa krmila na dálku! Tož tak."
:-)
Mně to někdy vadí - když se kojí až moc veřejně... Nedávno jsem byl v restauraci, došla tam jedna mladá paní s dítětem a rozjela to... - hovor v restauraci utichnul, všichni chlapi oči do talíře, abysme nevypadaly jako úchyláci... - tady mi to třeba silně vadilo...
nevadí mi to, když je to aspoň trochu mimo, ale uprostřed místnosti, když nemůžu odejít a ani se de facto jinam dívat(byl to stůl uprostřed podniku) - to mi přijde nevkusný, kdyby si sedla trochu na stranu nebo se alespoň trochu zahalila...
V tom parku, jak třeba psala Tyna, je to v cajku, prostě projdu okolo, těch pár vteřin mrknu jinam, žádnej problém... - ale když není ta možnost, pak mi to přijde jako trochu bezohlednost vůči cizím lidem...
Já jsem si připadal, že tam nemam co dělat - považuji to za velmi intimní, jaksi interní rodinou záležitost, u který nemam co dělat, ale do který jsem byl nuceně zatáhnut...
Jak říkám - v uzavřený místnosti by bylo fajn trochu diskrétnosti..
(tak - a teď mě asi sežerete zaživa)
:-D
187/84
Ostatně Desmond Morris vyvozuje, že tvar prsou je dán primárně právě atraktivitou pro samce, než aby se s tím pohodlně kojilo...
Ještě k těm váhám, mám kamaráda, co má při 182 kolem 60 kil a co se týče svalů, tak je to takový maratonec. Když jsme se ze srandy vážili na nějakém etiopském letišti, byli místní nadšení z toho, že bílý odpovídá jejich váhové kategorii (to měl 58 kg :)
Kojit v restauraci je teda zvláštní, ale k uvážení jinak nabízím toto "dítě, které má hlad, řve. A před tím neutečete. U kojící dámy se prostě můžete chvíli dívat stranou. ale taková cesta autobusem, kde řve hladový kojenec, je teda lahůdka, to bych ho nakojila snad sama :-)"
Nemusis cumiet do taniera, proste sa tvar prirodzene, ako keby cez ulicku sedel Dark Vadder :)
nicméně faktem je, že při kojení je vidět asi tolik, co je vidět v hlubokém výstřihu. A ještě se mi teda nestalo, že by mi někdo řekl "slečno, zahalte se, vidím příliš mnoho z vašich ňader." :-)
Já to věděla.
Fakt díky, pánové...
btw. Je pravda, že jsem si kolikrát říkala, proč mají lidé jako živočišný druh takové problémy s výživou vlastního potomstva
Tím ale flanker ztratil svůj argument, protože bradavka není ve výstřihu vidět :-)
Ale znám pár jelítek, kteří tlačí své slečny do implantátů s tím, že když tak holt kojit nebudou.
Ale znovu, mluvíme o tvaru prsou