Sportovní aktivity a podobné vylomeniny
Vzhledem k tomu, že místní Spolek přátel železa (AshaG, flanker.27, Krisa a příležitostně i já ;-) off-topicuje chvíli tu a chvíli zas jinde, zkouším tímto vytvořit topic věnovaný rozličným sportům, které sami aktivně provozujete/provozovali jste - ne nutně na soutěžní úrovni. Pro jistotu zdůrazňuju, že do toho nepatří pití piva na rekord, sledování fotbalu v TV, ani další bohaprosté* činnosti, které si někteří pletou se sportem.
*dovolávání se ho/jich k získání relevantnosti nestačí.
*dovolávání se ho/jich k získání relevantnosti nestačí.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Hildegarda: Já si na rotoped brala empétrojku, jenže jak se zadýchám, tak nemůžu zpívat. :-D
Samozřejmě, že primárně pro sebe :-) už ji má huh od 1990....toto letí :-)
@Jarla: občas je potřeba nechat běžet mozek na volnoběh a sport, popř. "bezduchá" fyzická práce jsou podle mě ideální příležitostí. Už na to přišli dokonce i psychologové :-)
Ugla: Tak to ja pro cviceni vzdycky premyslim o vem moznam, hlavne o praci teda.
Jinak s tim "submaximálnim výkonem to přesně mám při běhání. Taky jsem schopnej u toho myslet na úplně jiný věci (občas akorát lituju, že si to nemůžu zapsat) :)
Jinak moje mamka byla na operaci prsou (zmenšení, platila to pojišťovna), takže to nijak nesoudím.
btw. S tou "středověkou" jsem přestřelila, nedávno jsem si povídala s tchánem, dům byl postaven 1625, hrobka taky zhruba v té době.